Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΕΤΒΑ κ. Μάνο Τσουρδαλάκη


Φλώρινα, 30-10-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τον επικεφαλής λειτουργίας ΒΙ.ΠΕ. της ΕΤΒΑ   κ. Μάνο Τσουρδαλάκη και τον κ. Πανταζόπουλο Παναγιώτη, συναντήθηκε στο γραφείο του τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας, αφού προηγηθεί η καταγραφή του εξοπλισμού και γίνουν οι απαραίτητες επισκευές και αντικαταστάσεις των μηχανημάτων, όπου απαιτείται.
Με τη λειτουργία του βιολογικού της ΒΙ.ΠΕ. θα ενταχθούν τα λύματα των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής του πρώην Δήμου Μελίτης, ώστε να υπάρχει καλύτερη επεξεργασία των οικιακών και αγροτικών λυμάτων.

Το συγκεκριμένο έργο, θα συμβασιοποιηθεί άμεσα και θα υλοποιηθεί από το Δήμο Φλώρινας, ενώ ένα μέρος του έργου το οποίο σχετίζεται κυρίως με το οδικό δίκτυο για την είσοδο στη ΒΙ.ΠΕ. από τη δυτική πλευρά (από τον Τριπόταμο) αποτελεί αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. 

Η ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη κατά την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη
κατά την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ

Το νέο Μητροπολίτη κ. Δαβίδ υποδέχθηκαν την Κυριακή τα Γρεβενά. Η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αιμιλιανού από τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, το Δήμαρχο Γρεβενών Γεώργιο Δασταμάνη, τις τοπικές αρχές, τον Ιερό κλήρο και το λαό της περιοχής, παρουσία Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Σεβόμενοι την προσπάθεια μας, κερδίζουμε και το σεβασμό των άλλων».


Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2014
Κουκουλόπουλος: «Σεβόμενοι την προσπάθεια μας, κερδίζουμε και το σεβασμό των άλλων».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Στο ΠΑΣΟΚ, και στη Δημοκρατική Παράταξη που αυτό γνήσια εκφράζει, εκείνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι σεβασμό απ΄ όλους και για όλους. Σεβόμενοι εμείς οι ίδιοι, πρώτοι απ΄ όλους, τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε ως πολιτικός χώρος να κρατήσουμε όρθια τη χώρα, κερδίζουμε και το σεβασμό των άλλων».   

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΜΕ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ-ΣΑΠΑΛΙΔΗ


                                                            ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με Μουμουλίδη και Σαπαλίδη.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θέμη Μουμουλίδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη, στα γραφεία της περιφέρειας.

διανομή ακτινιδίων –μήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ ΧΟΛΕΡΗ 3
53100 ΦΛΩΡΙΝΑ
ΤΗΛ:2385024624 & 2385024455(FAX)
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
          Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι συνεχίζεται η διανομή  ακτινιδίων –μήλων  ημέρα  τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014  .  Και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου  2014  θα  γίνει  η διανομή πορτοκαλιών   στη  Φλώρινα  στην Ένωση  Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας. Δικαιούχοι  της περιοχής Φλώρινας (Φλώρινα και χωριά) όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και από ώρα 09:00  το πρωί  μέχρι στις 2,00 το μεσημέρι.
          Για την περιοχή του Αμυνταίου 10 Νοεμβρίου  2014 ημέρα Δευτέρα στη Εκκλησία της Αναλήψεως στα εργατικά και από ώρα 10,30 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα.
 
 
                                                                   Για τον Σύλλογο Πολυτέκνων
                                                                             Ν. Φλώρινας
 
 
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κλημεντίδης Γεώργιος                                  Χρηστίδης Λάζαρος

Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ


Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι το νέο πρόγραμμα για το Τμήμα του Μπαλέτου με καινούργια δασκάλα  διαμορφώνεται ως εξής:
ΤΡΙΤΗ  : 6:30-7:30 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ: 5:00-6:00 μ.μ.
Δασκάλα Μπαλέτου : Μαρία Αρουσάνοβα


Πληροφορίες : Γεωργίτσα Ευρυδίκη 6942672832

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΕΥΗΣΦλώρινα, 10-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Στη λαϊκή συνέλευση στην Τ.Κ. Βεύης, με σκοπό τη λειτουργία του ορυχείου της περιοχής, παρευρέθηκε την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν φορείς και κάτοικοι της περιοχής, ο κ. Δήμαρχος κατά την τοποθέτησή του είπε:

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014


ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και
 Εισαγωγικού επιπέδου, Β’ Περιόδου 2014

 ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ
 Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης
 ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης » .

επιστολή κάτοικου


Επιστολή κάτοικου Νέου Καυκάσου με αφορμή τα δημοσιεύματα – σχόλια της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ με τίτλο  «ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΙΩ! - ΤΟ ΝΕΡΟ AΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ»
 

Η Τοπική Κοινότητα Νέου Καυκάσου αποκτά καθαρό πόσιμο νερό.-Οι εντατικές και επίμονες προσπάθειες της τοπικής Αυτοδιοίκησης καρποφόρησαν, το τεράστιο πρόβλημα ύδρευσης που επί πολλά χρόνια (20 και πλέον) ταλαιπωρούσε τους κατοίκους Νέου Καυκάσου Φλώρινας φτάνει στο τέλος του!

ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΙΑΝΤΑΣ


ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα Στις Λεπτομέρειες Για Τον Αίαντα Στην Κοζάνη

Την τρίτη του ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις, γνώρισε ο Αίαντας Αμυνταίου που  ηττήθηκε με σκόρ 66-60 στην Κοζάνη από την τοπική Α.Ε.Κ., διατυπώνοντας παράπονα -για πρώτη φορά εφέτος- για τα σφυρίγματα των διατητών και κυρίως για τον κ. Πάντζιο, τον πρώτο διαιτητή την αναμέτρησης.

«Να επισπεύσουμε την κατασκευή της νέας μονάδας (Πτολεμαΐδα V)»Κουκουλόπουλος: «Να επισπεύσουμε την κατασκευή
της νέας μονάδας (Πτολεμαΐδα V
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                           9 Νοεμβρίου 2014

Στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας βρέθηκε το μεσημέρι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Σταθμού και τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, πρώτα απ´ όλα για την κατάσταση της υγείας των εργαζομένων που μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για την έκταση του προβλήματος και την εξέλιξή του.

Επιστροφή Στις Νίκες Για Τα Κορίτσια Του Αμύντα
Η επιστροφή της Βαφειάδου στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από πολύμηνο τραυματισμό, συνδυάστηκε με νίκη του Αμύντα (26-19) επί του μαχητικού -για ένα ημίχρονο- Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι, όπου οι άμυνες είχαν το πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ο Αμύντας προηγήθηκε 2-0, όμως στη συνέχεια αιφνιδιάστηκε από την προωθημένη αμυντική διάταξη (4-2 και 3-2-1) των Γιαννιτσών, που με σερί 5-0, προσπέρασαν 2-5 στο 14λεπτό.

το Τμήμα του Δημιουργικού Εργαστηρίου για παιδάκια του παιδικού σταθμού


Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα για το Τμήμα του Δημιουργικού Εργαστηρίου για παιδάκια του παιδικού σταθμού διαμορφώνεται ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ: 5:30-7:00 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ: 5:30-7:00 μ.μ.
Τα μαθήματα θα γίνονται στα γραφεία του ΑΜΥΝΤΑ (κάτω από τις κερκίδες) στο ανοιχτό  γήπεδο ποδοσφαίρου στις Εργατικές Κατοικίες.Πληροφορίες- Εγγραφές : Γεωργίτσα Ευρυδίκη 6942672832
                                                Καλυβά Μαγδαληνή 6983374755
Γεωργίτσα Ευρυδίκη
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Καλυβά Μαγδαληνή
Γ. Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

μάθημα της παιδικής χορωδίας


Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι το μάθημα της παιδικής χορωδίας και της χορωδίας ενηλίκων αναβάλλεται για αυτήν την Δευτέρα στις 10/11/2014 λόγω εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου.
Πληροφορίες : Γεωργίτσα Ευρυδίκη 6942672832

                             Καλυβά Μαγδαληνή 6983374755

ευχαριστίες


Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και η Επιτροπή του Χάντμπολ εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς το Δήμο Αμυνταίου και τον Δήμαρχο κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο για την κάλυψη όλων των εξόδων φιλοξενίας της Ισραηλινής Ομάδας H.C.Holon με την οποία θα διεξάγει 2 αγώνες η ομάδα Χάντμπολ Γυναικών του Αμύντα στις 21 και 23 Νοεμβρίου 2014 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Με τιμή

Το Δ.Σ.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Αμύνταιο σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας‏‎

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Αμύνταιο σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας

                                            
                                            

ΣΕ ΓΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟ Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Καρούλια στο "Καφενείο γυναικών" της Φλώρινας

Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Καρούλια στο "Καφενείο γυναικών"                                                               ΣΕ ΓΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟ
                                         Αποτυπώματα πρίν τον οιωνό, ακρυλικά σε μουσαμά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΦΛΩ-ΑΝΚΟ                                                           ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με Δήμαρχο Φλώρινας και παράγοντες και στελέχη των Αναπτυξιακών Εταιρειών ΑΝΦΛΩ και ΑΝΚΟ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, υπηρεσιακοί παράγοντες, στελέχη και συνεργάτες των δύο αναπτυξιακών.

Η περιφέρεια στο πλευρό των κατοίκων της Τ.Κ. Αχλάδας.                                                         ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η περιφέρεια στο πλευρό των κατοίκων της Τ.Κ. Αχλάδας.


Άμεση ήταν η ανταπόκριση της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας στο πρόβλημα που προέκυψε για τους κατοίκους της Τ.Κ. Αχλάδας, μετά το κλείσιμο αγροτικού δρόμου από την εταιρεία που

ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Φλώρινας


Φλώρινα, 07-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Φλώρινας κ. Μπουντουλούλη Βαγγέλη και κ. Παπαδοπούλου Θεοδώρα, συναντήθηκε την Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ορθή λειτουργία των σχολικών μονάδων, την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών τους  καθώς και την κάλυψη του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης, ώστε καμία σχολική μονάδα να μην έχει πρόβλημα θέρμανσης. 
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι η κατανομή του ποσού από το Υπουργείο για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων είναι μικρή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Δήμος Φλώρινας θα διαθέσει εκείνα τα χρηματικά ποσά,  ώστε καμία σχολική μονάδα να μη μείνει χωρίς θέρμανση. Κάτι που έκανε βέβαια με συνέπεια και τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.


συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θέμη ΜουμουλίδηΦλώρινα, 07-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Μακεδονίας κ. Θέμη Μουμουλίδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σάββα Σαπαλίδη συναντήθηκε την Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη Δυτική Μακεδονία και κυρίως στη Φλώρινα, τις προοπτικές ανάπτυξης  της περιοχής και τις δυνατότητες αξιοποίησης της υπάρχουσας κατάστασης.
Τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Μουμουλίδης ανέφεραν ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, για το καλό και την ανάπτυξη της περιοχής.


Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει σειρά ιατρικών εξετάσεων για παιδιά από 0 έως και 12 ετών,


                                                                                       
                  
Φλώρινα, 14-10-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει σειρά ιατρικών εξετάσεων για παιδιά από 0 έως και 12 ετών, από παιδίατρο και οδοντίατρο. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας και η μοναδική υποχρέωση των γονιών είναι να συνοδεύουν τα παιδιά τους και να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας των παιδιών τους.

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΥΣΔΕ ΑΠΥΣΔΕ ΚΥΣΔΕ  Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΥΣΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑ
2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΣΥΝΟΛΟ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ
362
114
476

ΨΗΦΙΣΑΝ
328
79
407

ΕΓΚΥΡΑ
324
77
401

ΑΚΥΡΑ
4
2
6

ΑΠΟΧΗ (%)
9,39%
30,70%
14,50%


ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
%
1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑ
2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΣΥΝΟΛΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
(ΖΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ)
8
1
9
2,24%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
(ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ)
54
5
59
14,71%
Δ.Α.Κ.Ε. 
89
24
113
28,18%
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
173
47
220
54,86%
ΣΥΝΟΛΑ
324
77
401
100,00%

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:  ΚΑΠΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,  ΜΟΥΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑ
2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΣΥΝΟΛΟ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ
362
114
476

ΨΗΦΙΣΑΝ
328
79
407

ΕΓΚΥΡΑ
307
73
380

ΑΚΥΡΑ
21
6
27

ΑΠΟΧΗ (%)
9,39%
30,70%
14,50%


ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
%
1ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑ
2ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΣΥΝΟΛΟ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
31
5
36
9,47%
Δ.Α.Κ.Ε. / Δ.Ε.
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ / ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)
134
23
157
41,32%
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
142
45
187
49,21%
ΣΥΝΟΛΑ
307
73
380
100,00%ΚΥΣΔΕ
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ
476
ΨΗΦΙΣΑΝ
407
ΕΓΚΥΡΑ
386
ΑΚΥΡΑ
21
ΑΠΟΧΗ (%)
14,50%
ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ            ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3
0,78%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ              ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
10
2,59%
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ                        ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
37
9,59%
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
20
5,18%
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.
107
27,72%
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ                                                           ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
31
8,03%
Π.Ε.Κ.                                                     ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
32
8,29%
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
126
32,64%
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε.
20
5,18%
ΣΥΝΟΛΟ
386
100,00%