Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μεταφορά Αγροτικού Ιατρείου Φιλώτα


Ξεκίνησε η μεταφορά του Αγροτικού Ιατρείου Φιλώτα, που από την ερχόμενη Δευτέρα θα λειτουργεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Φιλώτα στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Ο νέος χώρος του ιατρείου διαθέτει

Ρεσιτάλ πιάνου


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων και Φίλων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης σας καλεί στο Ρεσιτάλ πιάνου των ταλαντούχων πιανιστών,Κοντυλένιας Βλαχοδημήτρη και Γιάννη Γούτμαν που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16  Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, «Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΤ αυτοψία στο δήμο Καματερού


15 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοψία της τομεάρχου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κας Ραχήλ Μακρή στην πληγείσα, από τις πρόσφατες πλημμύρες, περιοχή Αγίων Αναργύρων- Καματερού

Ραχήλ Μακρή: Η νωθρότητα και αναισθησία των Κυβερνώντων μετέτρεψε τα πρωτοβρόχια σε καταστροφή για τους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

«Μνηστήρες υπάρχουν…νύφες δεν έχουν!»



Όλα δείχνουν ότι οι Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2014, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα  όχι μόνο για τους υποψήφιους Δήμαρχους αλλά και για τους Δημοτικούς Σύμβουλους.
Τι να κάνω τον γαμπρό όταν δεν έχει νύφη, μόνος δεν πάει στην εκκλησία!
Λίγα ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» ως μνηστήρες του ύπατου αξιώματος, κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι από παλιά, κάποιοι το σκέφτονται και κάποιοι περιμένουν τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή για να κάνουν το επόμενο βήμα.
Οι υποψήφιοι (παρασκηνιακά) προετοιμάζονται, μετρούν τις δυνάμεις τους, αναζητούν συνεργάτες, φτιάχνουν δημοτικές κινήσεις, προβαίνουν σε εκτιμήσεις για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων, καταγράφουν αντιδράσεις, προκειμένου να καθορίσουν την τελική τους στάση…! δεν τους βγαίνουν όμως οι «νύφες».
Θα έχουμε υποψήφιους Δήμαρχους που στο τέλος θα μείνουν απ’ έξω, εξ αιτίας αδυναμίας σχηματισμού συνδυασμού, οι περισσότεροι «μνηστήρες» έχουν κάνει λάθη λίγο πολύ… με αποτέλεσμα να χάσουν πολλούς καλούς συνεργάτες άλλα και φίλους.
Ο συνδυασμός που θα στηρίζεται σε έναν οργανωμένο και πειθαρχημένο μηχανισμό με βαθιές ρίζες στην τοπική κοινωνία θα είναι ελπιδοφόρος ως προς το να «κουμπώσει νύφες».
Στα υπέρ θα πρέπει να καταγράφει η ενεργή συμμετοχή στελεχών από διαφορετικούς χώρους και η προσπάθεια  να διώξει ο επικεφαλής της παράταξης  βαρίδια του παρελθόντος.
Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι  «ελεύθεροι σκοπευτές». (μ.μ.ε) κάποιοι αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους, δεν αποκλείουν τίποτα με στόχο την κατάλληλη στιγμή να κάνουν το σωστό πλασάρισμα και να εξασφαλίσουν την προσωπική - πολιτική και κοινωνική καταξίωση τους.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Συνάντηση εργασίας της Γενικής Γραμματέα για την πορεία των έργων στην Εγνατία και θέματα πολιτικής προστασίας



Η πορεία των τεχνικών έργων στην Εγνατία οδό και η σύνδεσή της με τα διευρωπαϊκά δίκτυα μέσω των κάθετων αξόνων καθώς και η προετοιμασία για ενδεχόμενα προβλήματα από ακραία καιρικά φαινόμενα ενόψει του Χειμώνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 15-11-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00πμ, στο Δημαρχείο Φλώρινας.


ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Μακεδονικού Θεσ/νίκης, ο Αμύντας καλείται στο γήπεδο του, το Σάββατο 16/11  στις 18:00, να αντιμετωπίσει την περσινή κυπελλούχου Ελλάδος Νέα Ιωνία, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Κ.Β. ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΙΤΟΣΚΑ"


ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Βασιλικής Πιτόσκα»
ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Η  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας «Βασιλικής Πιτόσκα», γνωστοποιεί στο αναγνωστικό κοινό της Φλώρινας και στους επισκέπτες του Παιδικού-Νεανικού Παραρτήματος, πως  λόγω εργασιών ανακαίνισης του κτηρίου,  το Παιδικό-Νεανικό Παράρτημα θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

Ζητούμε την κατανόηση  του αναγνωστικού κοινού. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                                                            ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
( έχει θέση πρόσκλησης )

        Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η  Νοεμβρίου  2013  καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής :
       Πέμπτη  21η  Νοεμβρίου  2013

Ευχαριστήριο του "Αριτοτέλη"


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Παπαγεωργίου -Θεοδώρου, για την ευγενική προσφορά της, που εκφράστηκε με τη δωρεά σειράς κουρτινών για τις Αίθουσες του Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΚΟΖΑΝΗ  13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι στις 23-11-2013 θα βρίσκεται στην Περιφερειακή  Ενότητα Καστοριάς μετά από πρόσκληση μας ο Υφυπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Κούρκουλας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                      Φλώρινα, 14-11-2013
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                       
                                                                                                                         Αριθ.  Πρωτ.: -639-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -40-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 18 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εστίες ευλογιάς Τι πρέπει να κάνετε

          
             Φλώρινα 11-11 2013                                                                                                                
            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                                                                             ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ   
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ            
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ                          
         ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ                                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                     
             ΤΜΗΜΑ    ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κτηνιατρική Υπηρεσία ενημερώνει τους αιγοπροβατοτρόφους του Νομού, ότι υπάρχουν εστίες ευλογιάς στους Νομούς Θεσσαλονίκης, ΄Εβρου , Ροδόπης , Ξάνθης και Λέσβου .

Συμφωνία για την εθελοντική, διαδημοτική κινητικότητα υπαλλήλων των δήμων


Συμφωνία για την  εθελοντική, διαδημοτική κινητικότητα υπαλλήλων των δήμων. Συνάντηση της ΚΕΔΕ στο υπουργείο Εσωτερικών με τον υπουργό Εσωτερικών και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σε συμφωνία για εθελοντική, διαδημοτική κινητικότητα έφτασαν κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εσωτερικών, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με τον υπουργό Εσωτερικών και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι υπάλληλοι των δήμων, που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα, θα περάσουν από διαθεσιμότητα για περίπου έναν μήνα και στη συνέχεια θα μετακινηθούν στις νέες τους θέσεις και θα συμμετάσχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης στις

Το νέο σχέδιο για το φόρο ακινήτων στο οποίο συγκλίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


Το νέο σχέδιο για το φόρο ακινήτων στο οποίο συγκλίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι αλλαγές στο φόρο ακινήτων στον οποίο φέρεται ότι συγκλίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με αυτές, προβλέπεται ένας φόρος για κάθε ακίνητο και ένας πρόσθετος φόρος για όσους έχουν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Το νέο φορολογικό