Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η φωνή παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών αγορών της Δυτικής Μακεδονίας στην επιτροπή της Βουλής




20 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: Η φωνή παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών αγορών της Δυτικής Μακεδονίας στην επιτροπή της Βουλής.

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2013 η Βουλευτής Ν Κοζάνης ως ειδική αγορήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτέλεσε την φωνή παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών αγορών της Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ



Από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ανακοινώνεται, ότι λόγω εργασιών βελτίωσης και διαπλάτυνσης στον εθνικό δρόμο Κοζάνης – Λάρισας και συγκεκριμένα

28η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

ΚΑΛΕΙ

Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής


Σε συνεδρίαση την Τρίτη  23/7/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

1.     Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Αμύνταιο: Μια άσχημη εικόνα



Αμύνταιο: Μια άσχημη εικόνα
Θα ήθελα να εκθέσω μια πολύ άσχημη εικόνα που συνάντησα στον τόπο μας, το Αμύνταιο. Αφού λοιπόν το επισκέφτηκα για τις διακοπές μου, αντίκρισα ένα

«Εμφύλιος» στη Δυτική Μακεδονία;



Να κατέβει για ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, μαθαίνει
η στήλη, ότι πιέζουν κομματικοί παράγοντες της ΝΔ αλλά και «φίλοι», το δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αν τελικά ο Δημοσθένης το αποφασίσει, πάμε για «εμφύλιο» στην περιοχή, καθώς, όπως είναι γνωστό, στη θέση του περιφερειάρχη βρίσκεται σήμερα ο, επίσης νεοδημοκράτης, Γιώργος Δακής.
Μάλιστα, η υπόθεση φαίνεται ότι έχει και προϊστορία, καθώς στις εκλογές του 2010 ο, τότε, νομάρχης Γρεβενών Δ. Κουπτσίδης, τελευταία στιγμή έκανε πίσω μπροστά στην υποψηφιότητα του τότε νομάρχη Κοζάνης και νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γ. Δακή.

Ο Στέλιος Ρόκκος στη Φλώρινα

Στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το Στέλιο Ρόκκο, σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 22:30, στο γήπεδο απέναντι από τον πρώην Ζωολογικό Κήπο.

Αγροτοδασική πυρκαγιά στη Μελίτη

 
Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε σήμερα στις 16:45 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:05 της ιδίας ημέρας, σε γεωργική έκταση, στην Τοπική Κοινότητα Μελίτης του δήμου Φλώρινας.
Για την κατάσβ

Πανηγύρι στη Σκοπιά



Με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων πραγματοποιήθηκε στο άλσος της Σκοπιάς, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει ο σύλλογος «Αμύντας» Σκοπιάς.
Παρουσίασαν χορούς ο «Αμύντας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Μέγας Αλέξανδρος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρακίου.
Αμέσως μετά, ακολούθησε λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα «Τοπική Μελωδία».

Ολοκληρώθηκε η ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του «Αριστοτέλη»

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την ολοκλήρωση των μεταγραφικών ενισχύσεων της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2013-14, με την προσθήκη των παρακάτω τριών (3) αξιόλογων καλαθοσφαιριστών:

Αυγουστιάτικο μουσικό αντάμωμα

 
Ο «Ερωδιός» σας καλεί σε μια ξεχωριστή ελληνική μουσική βραδιά, την Παρασκευή 02/08/2013 και ώρα 21:30μ.μ στο κέντρο «Χρυσοχοίδης».

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ




20 Ιουλίου 2013
Δήλωση της Βουλευτού  Κοζάνης και  Τομεάρχη  Περιβάλλοντος και Ενέργειας  των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κας Ραχήλ Μακρή για την επικείμενη επιβάρυνση στα τιμολόγια της ΔΕΗ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ραχήλ Μακρή: Η επιβάρυνση των Ελληνικών νοικοκυριών και τα κυβερνητικά ψέματα

Λύπη και αποτροπιασμός για τη συνεχή θανάτωση αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο

 
Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό του για τη συνεχή και μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο.
Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα και αμέσως μετά τις έντονες αναφορές που έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Αμυνταίου στις 08/07/2013, από δημοτικό σύμβουλο και από πρόεδρο κοινότητας για τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό