Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ»



 Απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής.
Στην ερώτηση του κ. Κωνσταντινίδη θα απαντήσει ο Υφυπουργός κ. Μανιάτης.
Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει το λόγο για να παρουσιάσει την ερώτησή του.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.
Κύριε  Υφυπουργέ, θα συζητήσουμε επιτέλους αυτή την ερώτηση. Είναι η τρίτη φορά που την καταθέτω. Τις δύο προηγούμενες φορές δεν συζητήθηκε λόγω ειλημμένης υποχρεώσεώς σας, αλλά εξακολουθεί να είναι επίκαιρη και θα σας πω γιατί. Ένας από τους λόγους που κατέθεσα αυτή την

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
 
για την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ
 
ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ (ΥΠΑΔ) ΚΑΙ ΝΥΝ  ΕΟΠΥΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 
 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΩΡΑ 13.00
 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ MARFIN, ΠΛΑΤΕΙΑ
 
Δ.Σ. ΕΛΜΕ
 

ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Πολιτικός; Βοηθός Γιατρού; ή Δικηγόρος;



Ένας φιλόδοξος νέος που προσπαθεί να αναδειχθεί  στην τοπική κοινωνία της Φλώρινας, στον πολιτικό στίβο, όμως με λάθος τρόπο και κινήσεις.
Δεν είναι δυνατόν, από το πρωί μέχρι το βράδυ να κυκλοφορείς και να βρίζεις μια τον ένα και μια τον άλλο, ότι είναι ανίκανοι, ότι είναι απατεώνες, και πολλά άλλα, π.χ. για τον Αλτίνη τον Παύλο, ο οποίος είναι και κουμπάρος του, επειδή δεν τον αξιοποίησε όταν ήταν Νομάρχης Φλώρινας. Αλλά και για τον Βοσκόπουλο τον Γιάννη που τον βοήθησε να εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος, επειδή δεν τον αξιοποίησε από την πρώτη διετία, όταν ήταν Νομάρχης Φλώρινας και αυτός. Μολονότι απ' ότι ακούγεται ο Βοσκόπουλος , δήλωνε από την αρχή ότι θα τον αξιοποιούσε την δεύτερη διετία.