Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΠΕΡΑΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17-12-2013





          
     Φλώρινα, 18-12-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας η ημερίδα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τίτλο «Προβολή των έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Νέες ευκαιρίες για τις Χρηματοδοτικές Δυνατότητες της Περιφέρειας στην Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».
Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, οποίος και συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της ημερίδας με τοποθετήσεις και επισημάνσεις στο τέλος των εισηγήσεων.

VIDEO από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, οποίος κατά το χαιρετισμό του είπε:

Ανακοίνωση του Δήμου Φλώρινας προς τους δημότες που δεν έχουν ρεύμα



Σας ενημερώνουμε ότι σε όσους δημότες έχει γίνει διακοπή ρεύματος στην κατοικία τους, παρακαλούνται, όπως προσέρχονται στο Δήμο Φλώρινας, στο γραφείο Δημάρχου σχετικά με τις προϋποθέσεις για
την επανασύνδεση του ρεύματος.
Μαζί τους θα πρέπει να έχουν λογαριασμό της ΔΕΗ και εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2385351031

«Προβολή των Έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


Πραγματοποιήθηκε χθες στη Φλώρινα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, η ημερίδα για την «Προβολή τωνΈργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Νέες Ευκαιρίες για τις Χρηματοδοτικές Δυνατότητες της Περιφέρειας στην Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020».

πηγή ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΠΕΡΑΑ


 

πηγή ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων από το δήμο Φλώρινας (video)


Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 η τοποθέτηση των οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης στην πόλη της Φλώρινας. Πρόκειται για ένα έργο μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο κατατέθηκε από το Δήμο Φλώρινας και είναι από τα λίγα εγκεκριμένα αυτού του είδους σε όλη την Ελλάδα. 

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με τον Στ. Καλαφάτη

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της νεοσυσταθείσας ΝΟΔΕ Φλώρινας, υπό τον Πρόεδρο κ. Μάκη Θεοδώρου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη. 

Διορισμός καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τους παρακάτω καθηγητές που ανήκαν στη δύναμή της και διορίστηκαν στο Πανεπιστήμιο και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη νέα τους θέση.

Σ. Καλαφάτης: Στο 65% η απορρόφηση των κοινοτικών πόρων του ΕΠΠΕΡΑΑ (video)



Στο 65% εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου το ποσοστό απορρόφησης κοινοτικών πόρων μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης, από τη Φλώρινα, όπου συμμετείχε σε ημερίδα παρουσίασης των έργων του εν λόγω προγράμματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Καλαφάτης, από το Ιούνιο του 2012 και μέχρι σήμερα έχει μειωθεί κατά 30% το ποσοστό της

Σύλληψη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ

Χθες (17-12-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, έναν 39χρονο ημεδαπό για κλοπή σε σούπερ μάρκετ.

Την Παρασκευή Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου

Σας προσκαλούμε να έλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 20 Δεκεμβρίου   2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου για Τακτική Συνεδρίαση τηςΟικονομικής Επιτροπής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1.   Ψήφιση πιστώσεων Οικονομικού Έτους 2013 .
Ο Πρόεδρος του Δ/Σ της Οικονομικής ΕπιτροπήςΚα/α

Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος

Περί ψυχής…θέσεις και ερωτήματα για γερά νεύρα!



Σας εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι αυτά που πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι μια παγιωμένη επιστημονική άποψη που την ασπάζονται σχεδόν όλοι οι επιστήμονες, όπως είναι  η άποψη ότι η Γη γυρίζει γύρω απ’ τον άξονά της.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά και θα ισχύουν όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδουΗ ανάπτυξη των μέτρων αποσκοπεί στην οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,

Νύχτες Χειμώνα

Το Τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Φ.Σ.Φ.Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ σας προσκαλεί την Κυριακή
22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου μας όπου σε συνεργασία με το χορευτικό τμήμα Γεωργίας: Ensemble Mamuli καθώς και με την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας θα παρουσιάσουν χορούς και δρώμενα.Αμέσως μετά την παράσταση θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλεντάκι στην αίθουσα προβών του Συλλόγου μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Το  Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,

 σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία, με τη συμμετοχή της μαθητικής ορχήστρας και των μουσικών συνόλων του Ωδείου

που θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

 στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου του μαέστρου Δημοσθένη Μούσιου, που εκδόθηκε από το Ωδείο και περιλαμβάνει  τρίφωνα, δίφωνα και μονόφωνα χορωδιακά τραγούδια με συνοδεία πιάνου

 


Η είσοδος  είναι ελεύθερη

Κυνηγοί εκτέλεσαν αρκούδα και το μωρό της στον Γράμμο. Το αρκουδάκι ξεψύχησε τραυματισμένο πάνω στη μητέρα του

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί η εν ψυχρώ εκτέλεση, με καραμπίνες, μια αρκούδας και του μωρού της, στον Γράμμο. Συνοριοφύλακες, που έκαναν

Ο "Αριστοτέλης" ευχαριστεί την εικαστικό κα Κωνσταντίνα Βαλερά‏

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την εικαστικό - ζωγράφο, κα Κωνσταντίνα Βαλερά, για τη δωρεά εκ μέρους της ενός πίνακα ζωγραφικής, του προσωπικού της αρχείου ιδιαίτερης καλλιτεχνικής και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, προς την Πινακοθήκη του Συλλόγου μας.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αμυνταίου

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΥΧΕΤΑΙ
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
&
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014

Έκθεση «eMotions» από το Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»‏

To Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Χειμώνα» διοργανώνει την έκθεση «eMotions» στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ‏

Κύριοι,


Το Συνεταιριστικό Κίνημα καταστρέφεται, γίνεται βορά συμφερόντων τα οποία είτε επωφελούνται από την οικονομική κρίση, είτε την ώρα αυτή

Στη μνήμη του «δικού μας» Μίμη, δημιουργήσαμε την αίθουσα τοπικού τύπου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ».

Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. στην Κεντρική Βιβλιοθήκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (2ος όροφος), στην

  τιμητική εκδήλωση για τη διαχρονική προσφορά του Μίμη Σουλιώτη, ως Εκδότη, Καθηγητή, Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης και Ποιητή. 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Βασιλική Μούζα
Πρόεδρος

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
«Βασιλικής Πιτόσκα»

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την εκλογή Τοπικής Διοίκησης και Σ.τ.Α ( Συνέλευση των Αντιπροσώπων).

          Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου Κάτσε φρόνιμα

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην προβολή της ταινίας Κάτσε φρόνιμα (English teacher) που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αμυνταίου

την Παρασκευή 20/12, ώρα 21:00 & το Σάββατο 21/12, ώρα 19:30.
γενική είσοδος:5 Ευρώ.
άνεργοι- Α.μ.ε.Α.- φοιτητές :3 Ευρώ

Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης: Δημιουργούμε ένα νέο πρότυπο Αειφόρου Ανάπτυξης

Στην ημερίδα του ΕΠΠΕΡΑΑ για τα περιβαλλοντικά έργα που υλοποιούνται ήδη ή προγραμματίζονται τα επόμενα χρόνια συμμετείχε

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Φλώρινα

Χθες (17-12-2013) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο 22χρονους ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύνδεση της Κέλλης με το διαδίκτυο

Η ιδιαιτερότητα της Τ.Κ. Κέλλης έναντι των άλλων οικισμών του Δήμου Αμυνταίου, σε σχέση με την διασύνδεση τους στο διαδίκτυο, είναι ότι δεν διαθέτει υποδομές παροχής ενσύρματης σύνδεσης από επικοινωνιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Σύλληψη 39χρονου για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στον Άγιο Παντελεήμονα

Χθες (17-12-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, έναν 39χρονο ημεδαπό για κλοπή σε σούπερ μάρκετ.

Θα πάμε σε εκλογές με δικαστικές εκκρεμότητες;;;

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε μεγάλη συζήτηση και ένταση για την ΔΕΤΕΠΑ. Ακουστήκαν διάφορα για αγωγές και εκδίκαση υποθέσεων.

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αλληλεγγύη για όλους από το Θ.Γερμανίδη και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας‏

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και φέτος την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Δημήτριος Ηλιάδης, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις: 

Κάρτες ΟΛΜΕ για θέατρα και σινεμά

Όσοι συνάδελφοι είναι μέλη της ΕΛΜΕ - τακτοποιημένοι οικονομικά ή έχουν ψηφίσει στις πρόσφατες εκλογές - μπορούν να τις προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ. 

Επιστροφή στα τοπικά προϊόντα


Οι φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Φλώρινας στα πλαίσια του project: ‘’Βιωσιμότητα της Φλώρινας’’ έχουν κινητοποιηθεί για να αναδείξουν τον τοπικό οίνο του Νομού Φλώρινας. Οι δράσεις τους περιλαμβάνουν τα εξής:

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Κίνηση από το Πανεπιστήμιο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος δημοτικής της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας. Παράλληλα με την γιορτή θα υπάρξει και Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Κίνηση, 

Ετήσιος χορός Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα

Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 1/1/2014 ΣΤΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ

Ετήσιος χορός FILOTAS F.C.

Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 24/12/2013 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ CRYSTAL ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΛΕΧΟΒΙΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ  

Γυμνάσιο Φιλώτα: Μη φοβάσαι τους κινδύνους… Αντιμετώπισε τους! (video)

Σήμερα Τρίτη 17-12 η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο του Φιλώτα στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος: Μη φοβάσαι τους κινδύνους… Αντιμετώπισε τους!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ποντιακής Διαλέκτου στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης


Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ν.Π.Ι.Δ., εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας

Διανομή τροφίμων στους πολύτεκνους


Το Σάββατο 21/12/2013 και ώρες 9.00 με 13.30 στα ψυγεία της Ένωσης θα γίνει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους πολύτεκνους Φλώρινας, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους θεωρημένα τα βιβλιάρια τους

Κινητοποίηση για τη θέρμανση (video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ 2013 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Πιστοί στο ραντεβού μας, συγκεντρωθήκαμε γονείς και παιδιά το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας και με χαμόγελο, διάθεση και φαντασία κατασκευάσαμε τα στολίδια

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο Αναργύρων.


Ο Πρόεδρος Γιώργος Τσισμαλίδης και το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος....
 Ας είναι το 2014  χρονιά ελπίδας, αγάπης, προόδου και κοινωνικής ευημερίας, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας ξεπερνούμε την κρίση.Μαζί δημιουργούμε ένα καλλίτερο αύριο για μας και για τις οικογένειες μας.
Θερμές εγκάρδιες ευχές σε όλους!!  

Βιολογικοί καθαρισμοί Δ.Ε. Αετού (video)


Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο κατασκευής των βιολογικών καθαρισμών και των αποχετευτικών δικτύων της Δημοτικής Ενότητας Αετού του Δήμου Αμυνταίου.

Επίσκεψη του 8ου Δ.Σ. Πτολεμαΐδας στο Κ.Π.Ε. Βεύης - Μελίτης


Στις 13 Δεκεμβρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Μαμαλίγκο Γεώργιο, Χατζηστεφάνου Ελένη, Φωτάκη Ευαγγελία, Παρασκευόπουλο Αθανάσιο και Σιδηροπούλου Δέσποινα με τις

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “VENETIA”

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φλώρινας «Venetia»

οργανώνει εορταστική Φιλανθρωπική βραδιά στον χώρο του, Δημ.Λαμπράκη 10 
την Τετάρτη 18/12/13 & ώρα 20:00-22:00.