Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»
«ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»

Φλώρινα, 21 Φεβρουαρίου 2013
“Λέσχες Ανάγνωσης”
Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε το 7ο μάθημα του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας. Εισηγήτρια ήταν η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας και Διδάκτορας Παιδικής Λογοτεχνίας, κ. Άννα Πολατίδου, και θέμα της παρουσίασης οι «Λέσχες Ανάγνωσης».

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 4 ΜΗΝΩΝ Προσοχή στις παγίδες που κρύβει το Ε9

Στο β΄εξάμηνο του 2013 φαίνεται πως μεταθέτει η κυβέρνηση την εφαρμογή για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση τεσσάρων μηνών, έως τις 30 Ιουνίου, για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) που αφορά στις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης που έγιναν έως 31-12-2012.
 
Η σχετική προθεσμία εξέπνευσε κανονικά στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή της δήλωσης Ε9 θα παραμείνει ανοιχτεί ώστε χιλιάδες πολίτες να συμπληρώσουν στοιχεία ηλεκτρονικό στο έντυπο που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.gsis.gr (ενότητα: υπηρεσίες προς πολίτες).
 

Δέκα ευεργετικές δράσεις του καφέ


Σειρά ερευνών έχει δείξει ότι ο καφές, ακόμα και τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να παράσχει οφέλη στον άνθρωπο. Χαρακτηριστικά είναι τα συμπεράσματα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Καρκίνου, που έπειτα από 13 χρόνια έρευνας, αναφέρει ότι ο η κατανάλωση καφέ συνδέεται με το μειωμένο κίνδυνο του πρόωρου θανάτου,

ΚΕΕΛΠΝΟ: Αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων γρίπης


Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., η χώρα βρίσκεται σε φάση υψηλής δραστηριότητας της γρίπης. Μέχρι και χτες, 42 σοβαρά κρούσματα επιβεβαιωμένης γρίπης νοσηλεύθηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (15 συνεχίζουν να νοσηλεύονται) ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά  12 θάνατοι.

ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ετοιμάζεται ο ... ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς!


Σε κόμμα μετατρέπεται ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού  ΠΑΤΡΙ.Δ.Α του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο ίδιος.
«Θα υποβάλω, μέχρι το Πάσχα, τη σχετική αίτηση στον Άρειο Πάγο. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου», είπε στη Voria.gr ο κ.Ψωμιάδης.

Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας : "Ελληνική μητέρα όλων γλωσσών"


Σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας», η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο και καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO.
Εμείς οι Έλληνες, θα πρέπει να είμαστε διπλά υπερήφανοι για την γλώσσα μας. Και αυτό γιατί, η Ελληνική, όχι μόνο ομιλείται και γράφεται σχεδόν απαράλλακτη, για πάνω από 4.000 χρόνια, αλλά έχει και το προνόμιο να θεωρείται η Μητέρα των Γλωσσών! Σήμερα λοιπόν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, για να ευαισθητοποιήσετε, να παρακινήσετε και να καταφέρετε να κάνετε τους φίλους σας που επιμένουν στην αθλιότητα των γκρήκλις, να γράψουν... ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!
«Τὶ κι ἂν ὁ κόσμος μάταιος;
Ἔχεις μιλήσει Ἑλληνικά...!»
(Ὀδυσσέας Ἐλύτης)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χειμερινή διαβίωση στον Όλυμπο από τη ΛΕΦΕΔ Φλώρινας



Το παράρτημα ΛΕΦΕΔ Φλώρινας έλαβε μέρος εφέτος με τέσσερις συμμετοχές στην εκπαίδευση της Λέσχης στο κέντρο χειμερινής εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο, κατά το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου 2013.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της Ι.Μ. Φλωρίνης

Ἀνακοινώνεται ὅτι τὴν Τρίτη 26η Φεβρουαρίου 2013, ἑορτὴ τοῦ ἁγίου ἐνδόξου Μάρτυρος Θεοκλήτου, ἄγει τὰ ὀνομαστήριά του ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος. Μὲ τὴν εὐκαιρία αὐτὴ θὰ τελεσθοῦν οἱ κάτωθι λατρευτικὲς ἐκδηλώσεις.
Ἱερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ὥρα 6:30 μ.μ.

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα

Ἀνακοινώνεται στοὺς εὐσεβεῖς χριστιανοὺς τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας ὅτι πρὸς ἁγιασμό, προστασία καὶ διαφύλαξη τῆς περιοχῆς μας απὸ τὴν ἔντονη σεισμικὴ δραστηριότητα, μὲ πρόσκληση τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου, θὰ κομισθεῖ στὴν πόλη τῆς Φλώρινας

Παρουσίαση βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη

 
Οι φίλοι του βιβλίου, το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά» και οι εκδόσεις Καλέντη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τίτλου της Αλκυόνης Παπαδάκη  «Σ’ ένα γύρισμα της ζωής» στο καφέ Οδός Ονείρων στις 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00
Σας περιμένουμε

Επιλογή δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμυνταίου

Επιλέχθηκαν οι δικαιούχοι των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.
Η Διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, κα Μέλη Γιαννιτσοπούλου επεξεργάστηκε τις 297 αιτήσεις συνδημοτών μας, σύμφωνα με τα

Γιόγκα γέλιου - Γελωτοθεραπεία…

2012, η πιο θανατηφόρα χρονιά για τις αρκούδες


Στην πιο συχνή ανθρωπογενή αιτία θανάτου για τις αρκούδες εξελίσσονται τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Το 2012 ήταν η πιο θανατηφόρα χρονιά για το είδος που μέτρησε 11 θύματα στο εθνικό οδικό δίκτυο.
Έτσι ξεπεράστηκε το προηγούμενο αρνητικό «ρεκόρ» των 8 νεκρών αρκούδων του 2009. Με λίγα λόγια η ασφάλεια των άγριων ζώων αλλά και των οδηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο έχει γυρίσει τέσσερα χρόνια πίσω!

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης


Στην προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου του Συνοριακού Σταθμού Νίκης Π.Ε. Φλώρινας προχωρά η Διεύθυνση 
Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη  στα γραφεία του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών της Διεύθυνσης Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ( Βορείου Ηπείρου 20, 454 45 Ιωάννινα).

Νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ο Ν.Ασημόπουλος


Ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Εγγεγραμμένα Μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού.: 122
Ψήφισαν : 114
Έλαβαν :
Ασημόπουλος Νικόλαος : 65 ψήφους
Γκανάτσιος Στέργιος : 42
Λευκά : 6
Άκυρα : 1
Νέος Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε ο κ. Νικόλαος Ασημόπουλος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολογίας

Πρόγραμμα συνεδρίου για την τηλεθέρμανση με βιομάζα, τις ΑΠΕ και την εξοικονόμηση ενέργειας


Όπως έχει ανακοινωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 22 και 23 Φεβρουαρίου διοργανώνεται στο Αμύνταιο συνέδριο με τίτλο «Τηλεθέρμανση με βιομάζα και στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας σε δήμους».
Αναλυτικά

Η Δυναμική Λύση για Ανθρώπους που θέλουν να Ορίζουν οι ίδιοι το Πεπρωμένο τους

Εάν ενδιαφέρεστε να ορίζετε το πεπρωμένο σας 
και να απεμπλακείτε από τις σημερινές εσωτερικές σας αγωνίες 
και φόβους... 
Εάν ενδιαφέρεστε να είστε πόλος έλξης θετικών αποτελεσμάτων στη ζωή σας και να θωρακίσετε 
την υγεία σας… Ελάτε να γνωρίσετε και να βιώσετε από κοντά 

Το Γυμνάσιο Αμυνταίου συμμετέχει στην εμπορική έκθεση Trade Fair 2013



Οι μαθητές του Γυμνασίου Αμυνταίου δημιούργησαν μια εικονική επιχείρηση .....
http://wpaminteo.weebly.com/.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου συμμετέχουν στην Θεσσαλονίκη στην εμπορική έκθεση Trade Fair 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο “Mediterranean Cosmos” από τις 10:00 ως 14:30.

Η Ζωή του Πι (Life of Pi)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 26/2: 21.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Περιπέτεια | 127' 
Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι
Πρωταγωνιστούν: Σούρατζ Σάρμα, Ίρφαν Καν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ταμπού, Ρέιφ Σπολ

Ο Πι, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι από την Ινδία, μετακομίζει με την οικογένειά του στον Καναδά, μεταφέροντας μαζί και τον ζωολογικό τους κήπο. Κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας όμως το πλοίο βυθίζεται, και ο Πι σώζεται από θαύμα. Θα επιβιώσει πάνω σε μία σχεδία επί 227 ημέρες κάτω από αντίξοες συνθήκες, με μοναδική συντροφιά τον Ρίτσαρντ Πάρκερ, μια τρομακτική τίγρη της Βεγγάλης.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Δελτίο Τύπου του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά» για την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας



Αγαπητή συμπολίτισσα, αγαπητέ συμπολίτη
Την Πέμπτη, 31/01/2013, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου το Σχέδιο «Αθηνά», για την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης
Εκπαίδευσης της Χώρας, στο οποίο προβλέπεται η απορρόφηση του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη) και η κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με διαμοιρασμό των εναπομεινάντων

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ‏



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ – ΜΠΙΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Η κατάσταση της
οικονομίας και η επιτήρηση των μεγεθών από την τρόικα και τους δανειστές οδηγούν την κοινωνία και τους πολίτες στην εξαθλίωση και τον οικονομικό μαρασμό.

Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στην Κέλλη και το Βαρικό



Συνεχίζεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη» στον τομέα της ενημέρωσης των γυναικών της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, σχετικά με θέματα ανάπτυξης γυναικείας επιχειρηματικότητας, με δύο εκδηλώσεις ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013.

συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
 ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                             
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97    
Τ.Κ.:53100 
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,  21-02-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου, συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ





Φλώρινα 20/1/2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με αφορμή την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, κατέθεσε 4 ερωτήσεις στους Υπουργούς ΥΠΕΚΑ, Εσωτερικών, Παιδείας και Δημοσίας Τάξης,  με τα εξής ερωτήματα:

Στον Υπουργό Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής:

εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΦΕΔΡΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΝΟΜΟΥ  ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

     Με αφορμή την έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή μας και την επακόλουθη ανησυχία που προκάλεσε στους συμπολίτες μας, σε συνδυασμό με τις διασπειρόμενες φήμες που επιτείνουν την ανησυχία, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».
     Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στην περιοχή του νέου πάρκου (πρώην γηπέδου), την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα: 11.30 με ομιλητή τον καθ’ ύλην αρμόδιο συμπολίτη μας σεισμολόγο κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΣΑΠΑΝΟ, καθηγητή της Γεωλογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Θεοδώρου             Σταύρος Τυρπένου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής, οι μαθητές της Α΄ & Β΄ τάξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, ευχαριστούμε θερμά τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και τους προπονητές του, που προσφέρθηκαν και έκαναν δωρεάν μαθήματα σκι στους μαθητές του σχολείου μας κατά την ημερήσια εκδρομή μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.
Με τον τρόπο αυτό ΟΛΟΙ οι μαθητές που συμμετείχαν στην εκδρομή, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα από κοντά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε αυτό.



Ενημέρωση για τις σεισμικές δονήσεις



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 20 Φεβρουαρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για τις σεισμικές δονήσεις

Στις 9:50 το πρωί της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης επικοινώνησε με τον κ. Χουτσιανίτη από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, καθώς και με τον καθηγητή Σεισμολογίας του ΑΠΘ κ. Τσάπανο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ωρών στην περιοχή μας.

Υποστήριξη Εκδήλωσης από ΕΛΜΕ Φλώρινας




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας



Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας στηρίζει την πρωτοβουλία των Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης και προσκαλεί τα μέλη της στην Εκδήλωση-Ομιλία με θέμα : «Σεισμική Δραστηριότητα – Όλη η Αλήθεια», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  24/02/2013 και ώρα 11:30π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Ομιλητής: Ο σεισμολόγος και καθηγητής της Γεωλογικής Σχολής του Α.Π.Θ., κ. Θεόδωρος Τσάπανος.




Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας