Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 27-10-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη έναρξη λειτουργίας  του ορυχείου της Βεύης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας. Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ των άλλων συμμετείχε κι ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος κατά την τοποθέτησή του είπε τα εξής:
« Κύριε Περιφερειάρχη, σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας αυτή, καθώς πρώτη φορά έχουμε Περιφέρεια που να ενδιαφέρεται γενικότερα για τον ορυκτό πλούτο. Πρώτη φορά βρισκόμαστε να έχουμε σχεδόν τα ίδια αιτήματα για το καλό του τόπου μας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ                                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο σχετικά με τη διάνοιξη του ορυχείου Βεύης

  Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της περιφέρειας, έκτακτη ευρεία σύσκεψη σχετικά με το ζήτημα της διάνοιξης του ορυχείου της Βεύης, παρουσία και του περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη.

ΕΚΛΟ/ΑΠΟΛΟΓ/ΚΗ ΕΝ. ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΗ Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας ειδοποιεί τα μέλη της ότι η εκλογοαπολογιστική συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στο καφέ «Οδός Ονείρων» στις 5:30 μ.μ. και όχι στις 6:30 μ.μ. όπως είχε αρχικά οριστεί.


Με τιμή

το Δ.Σ.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ


Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Πρώτη Νίκη Για τον Αίαντα Αμυνταίου

Με νίκη συνδύασε ο Αίαντας το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.. Η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, επικράτησε 70-57 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.