Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΠ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΗ ΕΣΣΕ


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΠ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΗ ΕΣΣΕ

ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ:


ü  Διασφάλιση των θέσεων εργασίας
ü  Διασφάλιση μισθών
ü  Καμία μείωση αποδοχών
ü  Συνέχιση καταβολής των μισθολογικών κλιμακίων 
ü  Κοινωνικές παροχές
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Αποτελέσματα Α΄ και Γ΄ Κατηγορίας

Α΄ Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Δώρο της Αγίας Παρασκευής στον Άγιο Παντελεήμονα


Ένα πολύτιμο δώρο έκανε η Αγία Παρασκευή στον Άγιο Παντελεήμονα με την ισοπαλία που απέσπασε από το ΠΑΣ στο τοπικό ντέρμπι της Φλώρινας. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 20ο έμειναν με 10 στο 35ο αλλά στο 54ο έκαναν και το 0-2. Από εκεί και μετά όμως η Αγία Παρασκευή πέρασε μπροστά και κατάφερε με 2 γκολ (στο 60 με τον Σιαμπανίδη και στο 82 με πέναλτι του Κατή ) να ισοφαρίσει.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας


Συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στην Κοζάνη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας


Συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη: 

Λύγισε στην Καβάλα η Θύελλα Φιλώτα


Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής η Καβάλα που έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Θύελλα Φιλώτα με 1-0. Οι «Αργοναύτες» επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν τους 45 βαθμούς ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση, ύστερα από την ήττα του Άρη με το ίδιο σκορ στη Δράμα από την Δόξα. 

Λαϊκή συνέλευση στα Βαλτόνερα


Από τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Τ.Κ. Βαλτονέρων, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στo Kέντρο Νεότητος (Λέσχη), προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας για θέματα που τους ενδιαφέρουν, καθώς και για την μίσθωση δύο (2) αγροτεμαχίων από ιδιώτη, για την δημιουργία μονάδας βιοαερίου.

Τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας νομού Φλώρινας καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση με τα εξής θέματα:

lexovo olokaytoma

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Απριλίου 2015 και στην Φλώρινα


Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Απριλίου 2015 και στην Φλώρινα
http://digifest-flo.blogspot.gr

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να συμμετέχουν στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα, παρουσιάζοντας έργα που δημιούργησαν με τους μαθητές στο σχολείο τους. 
 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Κυριακή 8/3/2015.

Για απορίες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: ioarvanit@sch.gr

Στο Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων οι Αδερφοί Ελευθεριάδη του Αμύντα Αμυνταίου


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων οι Αδερφοί Ελευθεριάδη του Αμύντα Αμυνταίου

Οι παίκτες του Αμύντα, Γιώργος (πλει-μεικερ) και Χρυσοβαλάντης (Εξτρέμ) Ελευθεριάδης, κλήθηκαν στο Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων, το οποίο θα συμμετάσχει με 16μελή αποστολή στο 3ο Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».
Η διοργάνωση αφορά την κατηγορία Παμπαίδων και θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015, με την συμμετοχή 18 ομάδων, υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο Βέροιας.

Μήνυμα του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας

                           


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 1-3-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας



H 1η Μαρτίου με πρωτοβουλία του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Άμυνας - Προστασίας, καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας. 

Πήλινοι κέραμοι ατάκτως σκορπισμένοι


 
Η Ευρωζώνη περνά μέρες αστάθειας, ο κίνδυνος μετάδοσης φαινομενικά έρχεται από την χώρα μας, αν και είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέγεθος του κινδύνου σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι η αστάθεια του οικονομικοπολιτικού κλίματος μας, των τελευταίων τουλάχιστον πέντε ετών επηρέασε αρνητικά την ομαλή εξέλιξη των λαών της Ευρώπης.

Εκτός Τετράδας ο Αμύντας Αμυνταίου, Ζωντανός στο Κυνήγι της Ευρώπης


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Εκτός Τετράδας ο Αμύντας Αμυνταίου, Ζωντανός στο Κυνήγι της Ευρώπης
Τυπική διαδικασία απέκτησε η τελευταία αγωνιστική για τον Αμύντα, καθώς μπορεί να κέρδισε στην Κοζάνη 25-11 τον Εθνικό, όμως η έτερη διεκδικήτρια της 4ης θέσης Αναγέννηση Άρτας με την επικράτηση της επι της πρωτοπόρου Νέα Ιωνίας (23-20), τον έθεσε εκτός πλει-οφ. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Νίκου Γιώσκου και της Αναστασίας Παπαβασιλείου, θα επιδιώξει μέσα από τη διαδικασία των πλει-άουτ να καταλάβει την 5η θέση, που οδηγεί εξίσου στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Η. Ν. Φλώρινας 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΠΙΖΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 14 – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015


Ο Γιώργος Λιάνης παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη το νέο του βιβλίο «Τσιτσάνης, αιώνιος καλπασμός»


Φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη. Στη Θεσσαλονίκη, που υπήρξε η Μούσα του, ο Γιώργος Λιάνης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Τσιτσάνης, αιώνιος καλπασμός». 

Πάνω σε μια κούτα άφιλτρων του Παπαστράτου

Του Θεοδόση Ν. Νικολαΐδη


Πηγή: tvxs.gr
Φλώρινα. Υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Μέσα σε σωρούς χαρτιών, σαν τον τυφλοπόντικα ψάχνοντας δρόμο στις χωμάτινες στοίβες της μνήμης. Στις έγνοιες της μίσθιας δουλειάς, όπως έγραφε ο Καρυωτάκης στα τέλη του ‘30. Τότε που δεν είχαν ακόμα παραμερισθεί η γραφομηχανή και το μελανοδοχείο από τον Μεφιστοφελή του σκληρού δίσκου και των σκληρών ψηφιακών αισθημάτων. 

Οι Συνθήκες της ΕΕ, οι τυφλές ελπίδες και η μόνη διέξοδος


Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στις διαπραγματεύσεις με βάση τη «δανειακή σύμβαση» και το μνημόνιο είναι αποκαλυπτική. Προσφέρεται για συμπεράσματα, αφού αξιοποιείται ήδη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δηλώνουν ότι η κυβέρνηση κλέβει τη δική τους πολιτική.