Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΒΕΥΗΣ


ΕΝΑΣ  ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ  ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ  ΤΗΝ  ΑΝΟΙΞΗ !! ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ  ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΙ  ΚΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ  ΦΟΡΕΙΣ, ΠΡΙΝ  ΟΙ <ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ> ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ  <ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ> ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!
Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας,οργάνωσε ημερίδα ο Περιφερειάρχης Κος Καρυπίδης(και μπάβο του)με κύριο θέμα:’Σύμβαση-Λιγνιτωρυχεία Βεύης’.Ευρισκόμενος λοιπόν στη Φλώρινα ήταν επόμενο ότι θα παρακολουθούσα τα διαδραματιζόμενα, Αφού άκουσα τις εισηγήσεις του Περιφερειάρχη και των τοπικών Αρχόντων εν μέσω αντεγκλήσεων και διαμαρτυριών

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 του Δημοτικού Σχολείου ΙτέαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας


          Ο Διευθυντής του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας, κ. Κωνσταντίνος Μαραγγός, και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, με πρωτοβουλία και οργανωτική ευθύνη των εκπαιδευτικών, κ. Ελένης Μικροπούλου και κ. Δέσποινας Κύρκου, διοργάνωσαν τη Δευτέρα, 27-10-2014, και ώρα 08.30 ως 10.30 πμ., μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με εύστοχες θεατρικές παραστάσεις, τραγούδια επετειακά και απαγγελίες ποιημάτων.
Οι μικροί μαθητές με τον παλμό τους ενθουσίασαν τους γονείς, τους συμμαθητές τους και τους προσκεκλημένους που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα δρώμενα των παιδιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ποιότητα και την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους μαθητές του Σχολείου μας και όλους τους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλους του συμπολίτες μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την μεγάλη Εθνική Επέτειο της πατρίδας μας!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας

Κωνσταντίνος Μαραγγός