Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

130 άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης στηρίζουν Γεωργία Ζεμπιλιάδου!

Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 
                                                                   10-4-2014
130 άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης στηρίζουν Γεωργία Ζεμπιλιάδου!
Η αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον πολίτη,  λύνει  προβλήματα, σχεδιάζει και υλοποιεί την Τοπική-Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Επιστολή προς γονείς-μαθητές


Όχι στις Προαγωγικές Εξετάσεις της Α΄ Λυκείου και την Τράπεζα Θεμάτων

Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιμένει στην παράλογη, αντιεκπαιδευτική και αντιπαιδαγωγική απόφασή της να εφαρμόσει από εφέτος το νέο νόμο για το Λύκειο (Ν. 4186/2013), που προβλέπει πανελλαδικού τύπου εξετάσεις από εφέτος στην Α΄ Λυκείου και αξιοποίηση της λεγόμενης «Τράπεζας Θεμάτων» για τον προσδιορισμό θεμάτων των εξετάσεων αυτών. Έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας ότι η εφαρμογή των σχετικών διατάξεων αυτού του νόμου θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου, όπως:

Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία: Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας.


Το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Λορίδα Φαίδωνα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία", επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας.

Δελτίο Τύπου για τις Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας




Δελτίο Τύπου



Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας με τη συνεργασία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φλώρινας, της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Φλώρινας  διοργάνωσε την Κυριακή 6 Απριλίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  τον Δρόμο Υγείας 3,5 χιλιομέτρων, στον οποίο συμμετείχε, παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών μεταφέροντας το μήνυμα της σπουδαιότητας και της αναγκαιότητας της άσκησης στην καλή ψυχοσωματική υγεία του ανθρώπου. Στον Δρόμο Υγείας συμμετείχε μετά από πρόσκληση ο Ολυμπιονίκης Ελευθέρας Πάλης κ. Αποστόλης Τασκούδης.

amyntas amyntaiou handball a1

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ…ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Με σύνθεση ανάγκης ο Αμύντας δεν μπόρεσε να αντισταθεί της πληρέστατης Αναγέννησης Άρτας, γνωρίζοντας την ήττα με 23-39, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα της Ηπείρου σημείωσε 2 νίκες και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία, η οποία με την σειρά της  ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ.

Τι θα πούνε οι Π……ς σήμερα;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                             ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 02-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο  Δήμαρχος Δήμου  Φλώρινας  Ν. Φλώρινας κάνει  γνωστό   ότι  από  την  31η   του  μηνός  Μαρτίου  2014  μέχρι την   30η   του  μηνός  Απριλίου 2014 θα  βρίσκονται  σε  δημοσιότητα  στο  Δημοτικό κατάστημα  οι Στρατολογικοί Πίνακες  των  αγοριών  που  γεννήθηκαν  το  έτος 1998  κλάσης 2019.

Καλούνται    οι    ενδιαφερόμενοι    να    λάβουν   γνώση    των    παραπάνω Στρατολογικών Πινάκων,  και  να  υποβάλλουν  τις  τυχόν  ενστάσεις  τους  για το  περιεχόμενό  τους  μέχρι  την   30   Απριλίου 2014.

IEΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΑΔΟΡΡΑΧΗΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-04-2014)



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι στὴν Ἱερὰ Μονὴ Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία τὴν Παρασκευὴ 11η Ἀπριλίου 2014 καὶ ἀπὸ ὥρας 09:30-12:30 τὸ βράδυ.


          Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μονῆς