Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 13/6/2014
Αρ. Πρωτ. 60
 

Θέμα : Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Τα πιο εντυπωσιακά οινοποιεία στον κόσμο!


Αυτό που κάποτε ήταν μια επίσκεψη στον αμπελώνα ενός αγρότη, την οποία ακολούθησε με απλή δοκιμή κρασιού έχει μετατραπεί σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και γευσιγνωσία σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των σύγχρονων οινοποιείων...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!‏

Ο Κουντουρατζης Σπυρίδων του Πασχάλη βγήκε  2ος στο Μεσογειακό πρωτάθλημα ελληνορωμαικης πάλης 98kg.

Για ακόμα μια φορά ο Φαραγγιότης αθλητής της ελλημορωμαϊκής πάλης μας έκανε υπερήφανους....Συγχαρητήρια!!!  πάντα να σε βλέπουμε να παίρνεις μετάλλια και να σε καμαρώνουμε....

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος ανώμαλος δρόμος υγείας «ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ» στον Φιλώτα

Ο 3ος Ανώμαλος δρόμος υγείας«ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ» πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 15 Ιουνίου στον Φιλώτα, μια διοργάνωση που ξεκίνησαν  πριν δύο χρόνια έξι παιδιά του χωριού   και έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς οι συμμετοχές των αθλητών  από όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν τα αναμενόμενα…400  αθλητές αγωνίστηκαν σε τρείς κατηγορίες:

Καλοκαιρινά μαθηματικά σχολεία




8ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
στη Λεπτοκαρυά Πιερίας στο πολυτελές Ξενοδοχείο
«OLYMPIAN BAY» 4 αστέρων
1η Περίοδος: 13 Ιουλίου-19 Ιουλίου 2014
2η Περίοδος: 19 Ιουλίου- 25 Ιουλίου 2014
Για μαθητές Γυμνασίου Λυκείου

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ε.Η. Ν.Φλώρινας για την διοργάνωση της εκδήλωσης " ΦΥΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ " την Κυριακή 15/6 στις πρώην παιδικές κατασκηνώσεις της Κλαδορράχης και να τους ευχαριστήσει τόσο για την φιλοξενία τους όσο και για την ευκαιρία που μας δώσανε συμμετέχοντας και εμείς να συνεισφέρουμε στον σκοπό της εκδήλωσης. 

Γακ-Αrt / Γενικά Αρχεία κράτους η συμμετοχή του 3ργαστηρίου ΤΕΕΤ Σχολή καλών τεχνών Φλώρινας

Το "διάγγελμα" είναι 'ενα εικαστικό σχόλιο των Γιώργου Πανταζή και Χάρη Κοντοσφύρη πάνω στην δυσκολία στο να διαχειριστεί το ίδιο το Δημόσιο Ιδιωτική εθελούσια προσφορά. Το διάγγελμα του Μποδοσάκη να χορηγήσει την αποπεράτωση του κτιρίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους κράτησε 22 χρόνια. 

Συνέχεια του 3ου Florina Cup

Συνεχίζονται οι αθλητικές εκδηλώσεις του 3ου Florina Cup με την διεξαγωγή αγώνων κλασικού αθλητισμού (5αθλο προσαρμοσμένο), για αθλητές και αθλήτριες προσχολικής και σχολικής ηλικίας. 

Ακόμη μια πρωτιά για τον φωτογράφο Κώστα Παπαϊωάννου

Συνεχίζει τις διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο ο υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Κώστας Παπαϊωάννου. 

Όταν ο Μικρός Πρίγκιπας συνάντησε τον Αίσωπο (video)

Η Παιδική Θεατρική Σκηνή του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» παρουσίασε χθες, με επιτυχία, τη νέα της θεατρική απόπειρα. Οι μικροί ηθοποιοί παρουσίασαν στο κοινό «4+1 μύθους του Αισώπου» και τον «Μικρό Πρίγκιπα», κερδίζοντας και πάλι το χειροκρότημα. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (ΜΙΜΗ) ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΜΥΝΤΑ» ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Με μια λαμπρή εκδήλωση την Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμυνταίου και στο πλαίσιο της συναυλίας  τεσσάρων χορωδιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυνταίου «Ο Αμύντας» τίμησε τον ιδρυτή της χορωδίας του Συλλόγου Μαέστρο, κ. Δημοσθένη Μούσιο, ο οποίος με πολλή συγκίνηση ανταποκρίθηκε και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του «Αμύντα» και τους πολυάριθμους χορωδούς και φίλους της χορωδίας που παραβρέθηκαν προς τιμήν του.

«Ζωντανός Υπολογιστής» - παιδική θεατρική παράσταση

Η Θεατρική ομάδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου παιδιών προσχολικής ηλικίας του Ε.Σ. Αμύντας σας καλεί στην παιδική Θεατρική παράσταση "Ζωντανός Υπολογιστής". 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 16/6/2014 στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Αμυνταίου, στις 7:00 μ.μ.

Υπεύθυνη διοργάνωσης
Αντιπρόεδρος πολιτιστικών του Ε.Σ.Αμύντας
Σωτηρία (Ρούλα) Σεμερτζίδου

Το γέλιο χαρίζει ζωή (video)

Την ευκαιρία να γελάσουν με τη ψυχή τους και έτσι να ξεφύγουν από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, είχαν όσοι βρέθηκαν χθες στις κατασκηνώσεις της Κλαδοράχης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Φύση – Παράδοση – Πολιτισμός». 

«Φύση – Παράδοση – Πολιτισμός» (video)

Μετ’ εμποδίων, λόγω της βροχής, πραγματοποιήθηκε χθες, για δεύτερη χρονιά, στις κατασκηνώσεις της Κλαδοράχης η εκδήλωση «Φύση – Παράδοση – Πολιτισμός», με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ.