Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νέος υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φλώρινας Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ((ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι))

 Οι αριστεροί ή προοδευτικοί της Φλώρινας όπως θέλουν να αποκαλούνται, μετά από πολλές προσπάθειες δεν κατάφεραν να βρουν ένα άτομο ισάξιο με τον Βοσκόπουλο, για την υποψηφιότητα  στη θέση του Δημάρχου Φλώρινας από τον Δήμο Φλώρινας και έτσι στράφηκαν σε αναζήτηση σε όλη την Ελλάδα για να βρουν κάποιον που τέλος πάντων να μπορεί να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φλώρινας απέναντι στον Βοσκόπουλο. Και πρόσφατα κατέληξαν στην εισαγωγή υποψηφίου από το Αμύνταιο δηλαδή από το Βαρικό τον Νίκο Σαμαρά.
Νίκο μου καλός είσαι για γιατρός, για πολιτικός δυστυχώς έδωσε εξετάσεις και έχασες. Όταν ήσουν εκλεγμένος στην Νομαρχία παρέα με τον Α@@@@@@α τον Στρατάκη ήσουν ανύπαρκτος. Εξελέγης Βουλευτής για ένα μήνα και την επόμενη αναμέτρηση οι υποτιθέμενοι φίλοι σου σε σταύρωσαν κανονικά, φρόντισαν με νύχια και με δόντια να σε στείλουν στον πάγκο και τα κατάφεραν. Τώρα πιστεύεις ότι όλα αυτά τα λαμόγια θα σε στηρίξουν; Απλώς θέλουν να σε εξοντώσουν εντελώς.
Έχεις την εντύπωση ότι σου έχει υποχρέωση ο κόσμος που έρχεται στο ιατρείο σου για εξέταση, μα ρε Νίκο παίρνεις το ανάλογο φ@@@@@@ι, τι υποχρέωση να σου έχουν. Έχουν πληρώσει οι άνθρωποι και την επίσκεψη και την ταβέρνα σου με την παρέα σου
Εσύ ρε Τσώκα περίμενε θα γίνεις όχι Δήμαρχος αλλά υποψήφιος Δήμαρχος του Αγίου Π@@@@@υ. ο Ασπρίδης που δήθεν σε στήριζε εδώ και ένα μήνα ψάχνει άλλον για να σε αντικαταστήσει, αφού νυχθημερόν καθόταν και στο φαρμακείο του Κουλίδη για να τον πείσει, αλλά ευτυχώς ο κ. Τάκης δεν τσίμπησε. Ξύπνα Μιχάλη.
Ποιος Φλωρινιώτης του ΠΑΣΟΚ ή της Αριστεράς που έχει λίγες φιλοδοξίες θα θελήσει να βάλει μπάστακα στο κεφάλι του και μάλιστα εισαγόμενο;

Τελικά τον μεγάλο καρδιοχειρουργό τον πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά; 

Σκειτμπορντάς ετών 2!



skeit

Από μικρός στους δρόμους και τα κόλπα



Με 151 ψήφους υπερψηφίστηκε η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ

Με 151 ψήφους υπέρ και 122 ψήφους κατά η Βουλή ενέκρινε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ πήραν μέρος 273 βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά κι οι ανεξάρτητοι βουλευτές Αν. Λοβέρδος, Χρ. Αηδόνης, ενώ καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών καταγγέλλει τους βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. ενημερώνει τους συναδέλφους πως οι 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχή γενομένης την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, αναστέλλονται μέχρι νεότερης αποφάσεως.

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ : Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας:
ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ : Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (οδός Μεγαρόβου 19, 2ος όροφος).
Η παρουσίαση θα γίνει από την κα. Βάλια Αρανίτου Διευθύντρια του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Καρανίκας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο


Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα στην Κοζάνη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη: 

Κοπή πίτας του Συλλόγου γονέων παιδιών με αναπηρία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθείστο καφέ «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 4μμ.


Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Σιδηροπούλου Αγνή
Η Γραμματέας
Σουμελίδου Ιορδάνα

Τη Δευτέρα η βασιλόπιτα του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για χθες κοπή της βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας αναβλήθηκεγια την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο ‘ΑΤΕΡΟΝ’ στο Αμύνταιο.

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο (video)

Πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα η ετήσια εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών.Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχ. Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης με θέμα: «ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ – (ΕΠΙ)ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Καθηγητής Θεόδωρος Χατζηπαντελής - Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και ο Καθηγητής Χαράλαμπος Λεμονίδης, Κοσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης


Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής και μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. 

Οι φόροι που πρέπει να πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή - Τα πρόστιμα

5 φόροι πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα - Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 - γεγονός, που αναμένεται να δημιουργήσει το «αδιαχώρητο» σε Δ.Ο.Υ. και Τράπεζες.

Αναλυτικά, οι 5 φόροι:
- «Χαράτσι» του 2012 (ΕΕΤΗΔΕ).
- Έκτη δόση για τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012.
- Τέταρτη δόση για τον ΦΑΠ του 2013.
- Φόρος Εισοδήματος 2013.
- Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης.
Τα πρόστιμα
Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής - από την 01.02.14. και μετέπειτα - τα νέα πρόστιμα έχουν ως εξής: 
- 0,7% τόκος κάθε μήνα καθυστέρησης, 
- 10% πρόστιμο για καθυστέρηση δύο μηνών, 
- 20% για καθυστέρηση ενός έτους και 
- 30% για καθυστέρηση τριών ετών.

www.epoli.gr

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου

Σας προσκαλούμε να έλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 31 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 12:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου για Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του νομού μας (είτε είναι μέλη του συνδέσμου είτε όχι), στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλωρίνης, τηνΚυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα: 11.00.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα:

Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας

Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, καλεί τα μέλη της στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας  του Συλλόγου, την Πέμπτη 30  Ιανουαρίου 2014 και ώρα6 μ.μ. στο καφέ «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα.


Με τιμή
Το Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2014,
θα επισκεφθεί  την πόλη της  Φλώρινας  ο Βουλευτής Β’ Αθήνας και
κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος του Κινήματος  των Ανεξάρτητων Ελλήνων
κος Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Κος Καπερνάρος θα βρίσκεται στις 12:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας,
προκειμένου να συναντηθεί με μέλη και φίλους του κινήματος, και φορείς της  περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.


Από τη συντονιστική επιτροπή των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Φλώρινας.


ΓΥΜΝΗ γιόγκα: Ποια είναι η νεα ΚΑΥΤΗ μόδα που ΣΑΡΩΝΕΙ;;;


yoga
Οι ευεργετικές επιπτώσεις της γιόγκα είναι γνωστές, της γυμνής γιόγκα όμως; Τώρα αρχίζουμε και τις μαθαίνουμε… Στις ΗΠΑ κάνει θραύση ήδη!
Και επίσης… οι απελευθερωτικές ιδιότητες του γυμνισμού αναδεικνύονται από εκείνους που τον

Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την κοπή της πίτας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Π.Ε. Κοζάνης, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014.

Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ


Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
27/1/2014

Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Οι συνεδριάσεις της είναι ανοιχτές στα ενδιαφερόμενα σωματεία και στα μέλη τους. Γίνονται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα.
Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.00 απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.
Καλούνται τα Σωματεία-μέλη του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας να παραβρεθούν και να παρουσιάσουν τις θέσεις και τα προβλήματά τους.
Τέλος ανακοινώνεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση, και χωρίς αυτά να είναι τα μόνα, από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι Απολύσεις και Διαθεσιμότητες, πώληση ΔΕΗ, Δημόσια Υγεία και Παιδεία, όροι δανείων, οργάνωση εκδήλωσης κ.α.


Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου


                                                                 AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                               


       Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου πρόκειται να πραγματοποιήσει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τις Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο.. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά την: 

Περπατούσε 9 ημέρες στους -35 μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο για να γεννήσει!


egkuos
Μια οικογένεια από το Λαντάκ της βόρειας Ινδίας αναγκάστηκε να περπατήσει αρκετάχιλιόμετρα σε αντίξοες συνθήκες προκειμένου η νεαρή γυναίκα να γεννήσει το μωρό της στο πλησιέστερο