Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ON-LINE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

«ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. 800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»

Χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ

Στις 23-24/05/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωταθλήματα συνθέτων Παίδων/Κορασίδων και Ανδρών/Γυναικών στα Γιαννιτσά. Οι αθλητές της Γ.Ε.Φ. έδωσαν το παρόν στους αγώνες και κατάφεραν να κατακτήσουν μια καλή θέση στην γενική κατάταξη.

Έκθεση ζωγραφικής από τη Λέσχη Πολιτισμού

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του παιδικού τμήματος και του τμήματος ενηλίκων (Α’ Γυμνασίου έως και ενήλικες), σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, στις 7.30μ.μ, στους χώρους της Λέσχης (Διεθνές). 

Διάρκεια έκθεσης: 2 – 8 Ιουνίου 2014
Ώρες λειτουργίας: 4.30 - 6 μ.μ καθημερινά.
 
Η Εικαστικός
Άννα Γαζέα

Το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                       ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619
ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605
Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ
                 Φλώρινα, 02 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της, σε μια προσπάθεια για ψυχαγωγία αυτών (μελών) και με δεδομένο την επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ (8Χ8)  που

Podium Νέων Καλλιτεχνών Αντώνης Σλεμίδης 08-06-2014

Αντώνης Σελεμίδης
Ρεσιτάλ πιάνου θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σελεμίδης

στα πλαίσια του “Podium Νέων Καλλιτεχνών” που διοργανώνει το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ.
Το κοινό της Φλώρινας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει έργα των  Bach,
Beethoven, Scarlatti, Chopin, Σκαλκώτα και Grieg.
Το ρεσιτάλ πραγματοποιείται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των ωδειακών του σπουδών στο πιάνο, για την απόκτηση διπλώματος στο ωδείο “Μουσικό Κολέγιο” Θεσσαλονίκης με καθηγήτρια την κ. Δόμνα Ευνουχίδου.

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



       ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας ευχαριστεί θερμά  το Δ.Σ του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης για την παραχώρηση της αίθουσας (κτήριο Εξάρχου), την Παρασκευή 16-5-2014, στην οποία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνεργασία με την ομάδα παραστατικών τεχνών πρόΤαση. Ευχαριστεί επίσης  όλους  όσοι συνέβαλαν   στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

                        Με τιμή

                      Το ΔΣ

Ραδιολέσχη Φλώρινας - Απονομή Πτυχίων σε Νέους Ραδιοερασιτέχνες - Hotel "Φαίδων" - Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014


Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι η απονομή πτυχίων στους νέους ραδιοερασιτέχνες θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:00 μμ στο Hotel "Φαίδων" στη Φλώρινα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ SUMMER CAMP AOF 2014


Συνεχίζονται οι Εγγραφές Summer camp Α.Ο.Φ.
24-30 Ιουνίου 2014
Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας προτίθεται να διοργανώσει για  τέταρτη συνεχή                      χρονιά καλοκαιρινό αθλητικό camp στην κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην ΚΑΒΑΛΑ (5χλμ πριν τους Αμμόλοφους). Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από 4 προπονητές (3 προπονητές και 1 προπονήτρια), με επικεφαλής τον Τίτα Χρήστο και  οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά

Ευχαριστήριο της δράσης “Παιχνιδαγωγείο 3”



Ευχαριστήριο της δράσης “Παιχνιδαγωγείο 3”
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  τρίτο κατά σειρά  “Παιχνιδαγωγείο”,  την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου 2014 με στόχο οι μικροί μας επισκέπτες, να ψυχαγωγηθούν, να παίξουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, μέσα από το παιχνίδι και τις διάφορες δράσεις του διημέρου.
Την πρώτη μέρα οι μικροί καλλιτέχνες, φόρεσαν τις στολές τους και μέσα από χρώματα και πινελιές έμαθαν να ζωγραφίζουν με προοπτική, να σχεδιάζουν την εικόνα της επιλογής τους και να την χρωματίζουν με τη βοήθεια της δασκάλας Ράνιας Μακαρίου και της εικαστικού Κωσταντίνας Βαλερά. Γνώρισαν τα βασικά και τα συμπληρωματικά χρώματα και με γεωμετρικά σχήματα, γράμματα και αριθμούς σχεδίασαν το “υγιεινό πρωινό”.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ 2014 "Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ"

2ος διαγωνισμός αλιείας



Διεξήχθη με επιτυχία Ο 2ος διαγωνισμός αλιείας Απίκο –Bolognese στη λιμνοδεξαμενή Αμμοχωριού στις 01 Ιουνίου 2014.  Ο απολογισμός του αγώνα ήταν  ένας αξιόλογος αριθμός αλιευμάτων με μια αμφίρροπη μάχη  καθ’ όλη την διάρκεια του, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Νικητής αναδείχτηκε ο Γουλίνας Ευάγγελος με σύνολο αλιευμάτων 1680γρ, την κατάταξη

Ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το μόνιμο και απαράδεκτο χαράτσωμα στους αγρότες, για την υποβολή αιτήσεων αγροτικών ενισχύσεων του ΟΣΔΕ


«Για μια ακόμα χρονιά η υποβολή από τους αγρότες των δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης, συνεπάγεται νέο χαράτσι που έρχεται να προστεθεί στη φοροεπιδρομή του αγροτικού εισοδήματος. 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πέντε σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ ζητώντας την ακύρωση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίησή της μέσω της απευθείας πώλησης σε ιδιώτες του 66% των υποδομών και των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ενημέρωση και πρωτοβουλίες του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ για συντάξεις και Μικρή ΔΕΗ

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές τελείωσαν και ενώ όλοι περίμεναν ότι η συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ πήρε το μήνυμα, το οποίο είναι φανερό και λέει: φτάνει πια με την εξαθλίωση του λαού – ως εδώ δεν

Συνάντηση ολομέλειας του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, συναντήθηκαν χθες στο εκλογικό κέντρο στην Κοζάνη.