Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Φλώρινα: "Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική" διαδήλωσαν εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές. Μπλόκο στα σύνορα με Σκόπια.



Σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 η καρδιά του Εθνικισμού χτυπούσε στην ακριτική μας Φλώρινα όπου οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας. 
Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Φλώρινας όπου έγινε η κεντρική εκδήλωση με καταθέσεις στεφάνων από τη Χρυσή Αυγή, πατριωτικούς συλλόγους και φορείς απόστρατων στρατιωτικών.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

καλεί

τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας:

Όχι στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις.-Όλοι στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 24 Ιούλη



Όχι στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις.
Όχι στα δημόσια νοσοκομεία επιχειρήσεις, στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις.

Ραχήλ Μακρή: Τελικά ποιά κανάλια ενημέρωσης επιθυμεί να έχει ο κ. Σαμαράς;



Η απάντηση είναι προφανής. Μόνο αυτά που τον βοηθούν να παραμείνει στην εξουσία. Αυτά που αναπαράγουν τα εκβιαστικά διλλήματα για άδεια ράφια, για έλλειψη παιδικού γάλακτος και για γενικευμένη πείνα εάν δεν σχηματίσουν Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Φλώρινα, για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών» και «περί όπλων»



Την 20-07-2013 τις βραδινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, 39χρονο αλλοδαπό υπήκοο F.Y.R.O.M., για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Λεβαιώτικα 2013 (Φωτορεπορτάζ )

Ο "Αριστοτέλης" παραχωρεί 3 παίκτες μπάσκετ στον "Αμύντα" Σκοπιάς

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», πιστεύοντας στην προώθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και την ενίσχυση των υπολοίπων ομάδων της περιοχής μας, ανακοινώνει την παραχώρηση ως δανεικών, των παρακάτω τριών (3) αθλητών του προς την ομάδα του Π.Μ.Σ «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς:

Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή

Χθες (21-07-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν μία 25χρονη ημεδαπή και έναν 43χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας από σήμερα 2.000 καθηγητές

Ξεκινά η διαθεσιμότητα
Το πρώτο στάδιο του κυβερνητικού σχεδίου για την διαθεσιμότητα υπαλλήλων του δημοσίου τίθεται σήμερα σε εφαρμογή. Οι πρώτοι που υπάγονται στο μέτρο αυτό είναι 2.000 εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων. Θα τους ακολουθήσουν οι σχολικοί

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη αλλοδαπού στη Φλώρινα, για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών» και «περί όπλων»
Την 20-07-2013 τις βραδινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, 39χρονο αλλοδαπό υπήκοο F.Y.R.O.M., για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Εκδρομή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμενοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στους Νέους Πόρους Κατερίνης, στις 28 Ιουλίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα αναχώρησης 07:00 π.μ., από την κεντρική πλατεία Αρμενοχωρίου.

Θ. Γερμανίδης: «Εκδήλωση μίσους και διχασμού από τη ‘Χρυσή Αυγή’ στη Φλώρινα»

Χθες, Κυριακή 21/7/2013, βουλευτές και μέλη της «Χρυσής Αυγής» και εθνικιστικών οργανώσεων πραγματοποίησαν μια προκλητική πορεία στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας και στο τελωνείο της Νίκης, κλείνοντας τα σύνορα.

Ξεκινάει την Τετάρτη η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ



Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, για τη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013, σε δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.

Συνεδριάζει αύριο η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας



Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την  Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

Συντηρήσεις υδατοδεξαμενών



Σε συντηρήσεις των υδατοδεξαμενών όλων των οικισμών προχωρά ο Δήμος Αμυνταίου. Μέχρι σήμερα έχουν συντηρηθεί και καθαριστεί 25 από τις 32 συνολικά υδατοδεξαμενές που διαθέτει ο Δήμος, ενώ οι υπόλοιπες έχει προγραμματιστεί να συντηρηθούν το Σεπτέμβριο.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 500 ΩΡΩΝ



                                          ΕΤΗΣΙΟ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                                                  500 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

   Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της και μη συνεχίζει και αυτή τη χρονιά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της Εξειδίκευσης στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Γνωρίζοντας ότι η Ειδική Αγωγή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό τμήμα της Σύγχρονης Εκπαίδευσης έχουμε στόχο με την υλοποίηση του προγράμματος οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν την ευαισθησία και να ενημερωθούν για τη φύση των προβλημάτων των ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες και να αποκτήσουν τη γνώση και τα εφόδια τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

 ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ