Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Ο Θανάσης Γερμανίδης για τους αγώνες των πληττομένων κατοίκων της περιοχής ΑμυνταίουΟι κάτοικοι της περιοχής Δήμου Αμυνταίου και ειδικότερα των Δημοτικών Διαμερισμάτων που βρίσκονται πλησίον των ενεργών αλλά και μελλοντικών λιγνιτικών ορυχείων, έχουν υποστεί τεράστιο περιβαλλοντικό και κοινωνικό κόστος από την δραστηριότητα της ΔΕΗ.

Ψήφισμα συμπαράστασης της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας προς τους δοκιμαζόμενους σχολικούς φύλακεςΗ Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας συμπαρίσταται σε όλους τους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους και μεταξύ αυτών και στους σχολικούς φύλακες.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. στηρίζει τα αιτήματα και τον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότηταςΗ δικομματική κυβέρνηση λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αλγοριθμικών υπεραριθμιών, συνεχίζει τη σύγκρουση στο χώρο της παιδείας, πετώντας στο δρόμο 2.500 εκπαιδευτικούς και σχεδόν 20.000 μαθητές, λόγω της κατάργησης 52 ειδικοτήτων τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Συνεχίζονται οι δράσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- Εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο


Μισογεμάτο και σε καμία περίπτωση μισοάδειο, θέλει αλλά και μπορεί να βλέπει στην παρούσα φάση το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το ποτήρι που δεν είναι άλλο από το θέμα που αφορά στους συναδέλφους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (οχταμηνίτες).

Εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της ΔροσοπηγήςΣας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα της 4ης Απριλίου 1944, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, στην Μαρτυρική Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 14 Ιουλίου 2013-07-12
10:00πμ, Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παλαιάς Δροσοπηγής.
10:45πμ, Προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων στην πλατεία Παλαιάς Δροσοπηγής.
11:30πμ, Κατάθεση στεφάνων.
12:00μ, Επίσκεψη στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Δροσοπηγής.
12:45μμ, Δεξίωση (Πούλια).

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Π.Δ.Μ.Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  την Τρίτη 16/7/2013 και ώρα 10:00πμ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Κάλεσμα για τη συμμετοχή στην απεργία της 16ης Ιουλίου από το Σωματείο ΥπαλλήλωνΤο Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις προσφοράς υπηρεσιών Ν. Φλώρινας σας καλεί στην  απεργία  και  στην  απεργιακή Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας την  Τρίτη  16  Ιούλιου στις 10:30π.μ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   -     ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ  ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ  ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ  ΑΡΓΙΑ.ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.