Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Διεθνές Συνέδριο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου


ΒαϊμαροΔειμοκρατία


ΒαϊμαροΔειμοκρατία

Ρύθμιση-βόμβα για κατάσχεση όλων των αδήλωτων εισοδημάτων.
(http://www.iefimerida.gr/news/196355/rythmisi-vomva-gia-katashesi-olon-ton-adiloton-eisodimaton)

Παλαιός και νέος φασισμός, φαινομενικώς αντίθετη μορφή, κοινό ταξικό περιεχόμενο. Τα φαινόμενα απατούν, η ουσία μένει η ίδια.


Tο κυβερνών «αριστερό»όπως αποδεικνύεται ναζιστοφασιστικό κόμμα, είναι πραγματικά «διεθνιστικό». Θα κλέψει τα λεφτά (ακόμη και τις αποταμιεύσεις κ.λπ.) όλων των Ελλήνων με το πρόσχημα ότι οι κάτοχοί τους είναι εθνικοί κλέφτες, για να τα μεταβιβάσει ως «διεθνιστικά» χρεολύσια, στους αλλοδαπούς συντρόφους του. Έχει να γεμίσει το αδελφό ευρώ-προλεταριάτο της Κομισιόν, της Ευρώ-τράπεζας, του ΔΝΤκ.λ.π. παράδες βουνό. Αυτό λέγεται διεθνιστική ταξική αλληλεγγύη...
Μόνον μία φασιστική κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες και το μικρό και μεσαίο κεφάλαιο προς όφελος του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Χαρακτηριστικό του φασισμού είναι ότι καταλύει την αστική δημοκρατία, και εξασκεί δικτατορία όχι μόνον σε βάρος των άλλων κοινωνικών τάξεων, άλλα και σε βάρος της μή μονοπωλιακής αστικής της τάξης. Την ληστεύει κι αυτήν προς όφελος των μονοπωλίων.
Αυτά λέει ο Δημητρώφ για τον φασισμό.
Ο «μαρξισμός» του Σύριζα έγκειται στην απολύτως πιστή εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων και νόμων, που απαρτίζουν συνολικά αυτό που ο Δημητρώφ ορίζει ως ... φασισμό.
Φασιστική κυβέρνηση-φασιστικού καθεστώτος!

Ο συνεπής «διεθνισμός» του Σύριζα, χτυπά στο μάτι, αφού είναι φανερά, κυρίως -και σχεδόν μόνον- υπέρ του ξένου χρεοκρατικού κεφαλαίου του οποίου έχει καταστεί ο αρπακτικός εισπράκτορας.
Όπως λέει ο Δημητρώφ, Φασισμός είναι η ανοιχτή τρομοκρατική δικτατορία (αν είναι φαινομενικώς μόνον οικονομική, το ζήτημαουδόλως αλλάζει κοινωνικώς αφού πρόκειται για φασισμό απευθείας μέσα από την οικονομική βάση. Πρόκειται για Φασισμό ακόμα και αν δεν υπάρχει άμεση χρεία να αντανακλασθεί –επεκταθεί– άμεσα και στο εποικοδόμημα ...,όμως αυτός ακριβώς είναι ο σύγχρονος Φασισμός ... ) των πιό επιθετικών, των πιό αρπαχτικών, των πιό ληστρικών τμημάτων του χρηματιστικού κεφαλαίου. Την στιγμή που ένα κράτος είναι ιμπεριαλιστικά εξαρτημένο, ο Φασισμός στηρίζεται στο χρηματιστικό κεφάλαιο των ιμπεριαλιστικών χωρών από τις οποίες εξαρτάται. Και για την καλύτερη μάσκα ξεκαρφώματος ενός τοιούτου φασιστικού καθεστώτος, αρκεί η ύπαρξη και μόνον της Χρυσής Αυγής ... Ο σύγχρονος φασισμός μασκαρεμένος «Αριστερά» από τον «Αντίπαλο», τον άχρηστο σήμερα για το κεφάλαιο, και γι’ αυτό ακίνδυνο κοινωνικώς για την ώρα, «εθνικιστικό»μορφικώςπαλαιο-φασισμό ...


Ο «διεθνισμός» της εργατικής μετανάστευσης και της τάχα «Ευρώπης των λαών» σε συνθήκες καπιταλισμού, είναι ακριβώς η ιδεολογική μορφή που αρμόζει στην πιό σύγχρονη «έκδοση» του Φασισμού που αντιστοιχεί στην οικονομική βάση των πολυεθνικών υπερμονοπωλίων.


Μαρξιστική Συσπείρωση

«Αρχαιρεσίες στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας»


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ 

                                                             
ΘΕΜΑ:   «Αρχαιρεσίες στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελληνικής
               Αστυνομίας Φλώρινας».-



Την 13-03-2015 διενεργήθηκαν οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, για την Ελεγκτική Επιτροπή, για τους Αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και για τον Εκπρόσωπο στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.

Ερώτηση του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κ. Αντωνιάδη για τα προβλήματα στην ΠΔΜ λόγω υποχρηματοδότησης


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ       

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Βουλευτής Ν. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Θέμα: Σοβαρά προβλήματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την υποχρηματοδότηση μέσω του εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Για το έτος 2014 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε ως όριο πληρωμών για το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) το ποσό των 8.000.000,00 ευρώ. Συνυπολογίζοντας και τα έργα των Ειδικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΕΑΠ), προκύπτει πως το συνολικό ποσό για όλες τις Συλλογικές Αποφάσεις (ΣΑ) ήταν 14.841.500,00.

Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι αθλήτριες της ΓΕΦ! Χάλκινο στα ατομικά Δήμκου και Σιάλτσης!


Ένα χρυσό, δύο χάλκινα και εντυπωσιακά πλασαρίσματα για τη σπάθη της Γ.Ε.Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών.