Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

…θέλει κότσια να είσαι με τον Παπανδρέου, η συνέχεια


Το προεκλογικό μου κείμενο με τίτλο «θέλει κότσια να είσαι με τον Παπανδρέου»αναφέρονταν στην αφήγηση που αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες πολίτες με την ίδρυση του Κινήματος. Την αλήθεια που κανείς ΔΕ ήθελε να ακούσει!

Η απερχόμενη κυβέρνηση πλήρωσε της επιλογές της για την ΔΕΗ Οι θέσεις της νέας κυβέρνησης πλήρη δικαίωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι Έλληνες και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με την ψήφο του έστειλαν την κυβέρνηση των μνημονίων και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού στο σπίτι της.

Εκδήλωση – Εσπερίδα απο το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας, εν όψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ανακοινώνει την πραγματοποίηση εκδήλωσης – Εσπερίδας την Πέμπτη 29-1-2015  και ώρα 18:30 στην  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας Νέο Πάρκο με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες ως Φωτοδότες της

Αποκριάτικος χορός του Αμύντα Σκοπιάς

Κατάρτιση στρατολογικού καταλόγου γεννηθέντων το 1999

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Έχοντας υπόψη: τις διατάξεις του Ν.2119/93,άρθρο 16 «Κύρωση Κώδικα Διατάξεων περί Μητρώων Αρρένων»
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

«Η αρπαγή 3» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:


Η ΑΡΠΑΓΗ 3
(TAKEN 3) 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1: 20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/2: 17.30 και 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 2/2: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 3/2: 21.00

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα

1. Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 25 Γενάρη αποτελεί μια βαριά ήττα για τις αντιδραστικές κυβερνητικές δυνάμεις ΝΔ κι ΠΑΣΟΚ. Ο λαός καταδικάζοντας τις δυνάμεις αυτές, μαζί με όλες τις δυνάμεις που πήραν μέρος στην επίθεση (ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΛΑΡ, ΛΑΟΣ), αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα εκδηλώνει την αγανάκτησή του απέναντι στην βαρβαρότητα της επίθεσης, το ξεπέρασμα του φόβου, την απόφαση του να φύγουν όσοι μας έφεραν μέχρι εδώ, να γυρίσει σελίδα. 

Ανοιχτή συνάντηση - διαβούλευση στο δήμο Πρεσπών για τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ο δήμος Πρεσπών, μαζί με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης - διαβούλευσης με τους μαθητές, γονείς και

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΥΜΑΘ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28/01/2015


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης σε Υφυπουργείο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2015


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ, υποψήφιου βουλευτή ΝΔ
Οφείλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και να τους διαβεβαιώσω ότι, παρά το μη ευνοϊκό αποτέλεσμα, με εντιμότητα και συνέπεια, όπως πάντα, θα συνεχίσω να υπηρετώ την Φλώρινα.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτήν τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα επίπονη και δύσκολη προεκλογική περίοδο.
Τηρήσαμε πιστά όλους τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας και της ειλικρινούς παρουσίασης και παρουσίας.
Εύχομαι στους δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές, Κώστα Σέλτσα και Γιάννη Αντωνιάδη, καλή δύναμη στο έργο τους προς όφελος της Πατρίδος μας και της Φλώρινας.

Σωτήρης Θ. Βόσδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                    

                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας, εύχεται το 2015 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχίες καθώς και μεγάλες αλιευτικές  συγκινήσεις . Ακόμα ευχόμαστε το νέο έτος να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για την ακόμα μεγαλύτερη  άνθηση της  Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας στον τόπο μας με επίκεντρο την φράση, Πιάσε και Απελευθέρωσε!!!
   Το Δ.Σ του Συλλόγου σας προσκαλεί στην κοπή Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 1/2 /2015 και ώρα 8:00μμ στο ουζερί  «Στην υγειά μας» κοντά στην Πλατεία Ηρώων….
Η Παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα….

Δ.Σ ΑΣΕΑΦ

Ημερίδα με θέμα «Νέα Ελληνική Γλώσσα Γ΄ λυκείου: η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων»

Το ΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα «Νέα Ελληνική Γλώσσα Γ΄ λυκείου: η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 ώρα 5.30-8.00 στο ξενοδοχείο «Φαίδων».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27/01/2015


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ»

Σχολιάζοντας την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία και η ανάδειξη νέων προσώπων αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι σαφές πως φτάσαμε πλέον στο τέλος της μεταπολίτευσης, κάτι καινούργιο

Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα


Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα μέρα στην χώρα μας, αναπτερώνοντας το ηθικό των Ελλήνων.
Κλείνει ένας φαύλος κύκλος καταστροφικής πολιτικής που τα τελευταία χρόνια επέβαλε, τα πιο σκληρά επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα.
Η νίκη αυτή είναι νίκη πρωτίστως όλων των Ελλήνων, αλλά και όσων συνέβαλαν μέσα από τους αγώνες σε μια δημοκρατική ανατροπή.
Ως υποψήφια βουλευτής νιώθω περήφανη, για τη συμμετοχή μου σε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, που ανέδειξε το κόμμα μας πρώτη δύναμη στο Νομό  και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήρια και την αμέριστη στήριξή μου, στον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Σέλτσα, στον οποίο εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Δεσμεύομαι ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα του λαού της Φλώρινας και θα συνδράμω στην ανάκαμψη της Π.Ε. Φλώρινας από όποια θέση και εάν βρίσκομαι.

Άρση της κατάστασης πολιτικής κινητοποίησης του συνόλου των εργαζομένων της ΔΕΗ Α.Ε

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΚΎΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΈ

Με την ανάληψη των καθηκόντων σας στο ΥπουργείοΠαραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ένα από τα πιο νευραλγικά υπουργεία, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και να ευχηθούμε καλή δύναμη και αποτελεσματικό έργο σε

Ευχαριστήριο του Κώστα Νομικού

Πήραν τη θέση τους στην πολιτική ιστορία οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ίσως οι πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές εδώ και πολλές δεκαετίες. Κρίσιμες, γιατί διεξήχθησαν κάτω από

Χορηγούς αναζητεί ο Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου

Έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών και προκειμένου να υπάρχουν και άλλα δώρα (εκτός του Συλλόγου μας) στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις 7 Φεβρουαρίου, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων του Αμυνταίου και των περιχώρων 

Υποβολή αιτήσεων από τους αιγοπροβατοτρόφους για το άρθρο 68

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός περιοχής Φλώρινας (πρώην ΕΑΣ), ενημερώνει όλους τους αιγοπροβατοτρόφους του νομού, ότι από 28 Ιανουαρίου 2015 έως 6 Φεβρουαρίου 2015,ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το άρθρο 68 των αιγοπροβάτων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: το παλιό και το νέο μητρώο με ημερομηνία απογραφής έως 15-12-2014.

Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Βιβλίου Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν χθες βράδυ τα μέλη του Ομίλου Βιβλίου του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». Παράλληλα, έγινε ο προγραμματισμός των δράσεων για το τρέχον έτος, που θα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων και παρουσιάσεων βιβλίων. 

Εκδήλωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Κοπή βασιλόπιτας από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου σήμερα Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:30 στο καφέ «τα Ρόδα», στο Αμύνταιο. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τον προγραμματισμό των δράσεων του συλλόγου και παρουσίαση του ημερολογίου του 2015.