Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η Κόπρος του Αυγεία


Καθάρισε επιτέλους η  Κόπρος του Αυγεία από τους στάβλους της Φλώρινας.
Και ποιος ήταν ο Ηρακλής; μα Φυσικά ο Γιάννης Αντωνιάδης. Όλοι αυτοί οι λασπολόγοι που τόσα χρόνια κατηγορούσαν τον έναν και τον άλλο και με μια ομάδα, λασπολογούσαν  διάφορους ανθρώπους για να μην τους πάρουν τις καρέκλες τους, λέγοντας ψέματα μέσω κίτρινων εντύπων στην Φλώρινα και στην Αθήνα πλέον είναι παρελθόν.
Μπράβο Γιάννη !!!!!!!!!!!!

Όντως η Κυριακή ήταν κοντή Γιορτή όμως όχι για αυτούς όπως ήθελαν, και ας ξόδεψαν ένα κάρο λεφτά και πάλι. Τουλάχιστον κάποιες οικογένειες  θα έχουν για λίγο διάστημα να αγοράσουν τα άκρως απαραίτητα. Να είναι καλά ο ΓΟΥΚΟΣ τα ΟΡΥΧΕΙΑ και όσοι άλλοι βοήθησαν.

Δήλωση Περιφερειάρχη για μαιευτική Μαμάτσειου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
για το θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής του Μαμάτσειου

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στο θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ευχαριστήριο του νέου βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννη Αντωνιάδη

Από τα βάθη της καρδιάς μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τις Φλωρινιώτισσες και τους Φλωρινιώτες που με τίμησαν και με στήριξαν με την ψήφο τους. 

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2015




Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στη Φλώρινα


Γ. Αντωνιάδης: «Θα δώσουμε αγώνα για να κρατήσουμε τους νέους στη Φλώρινα» (video)

Υπό τις επευφημίες ψηφοφόρων του ο νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Αντωνιάδης, τόνισε πως το πανελλαδικό αποτέλεσμα αδικεί τη Νέα Δημοκρατία, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του στους νέους της Φλώρινας. 

Κ. Σέλτσας: «Σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα» (video)

«Θα είμαι βουλευτής όλων των Φλωρινιωτών» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, που πρόσθεσε πως με το αποτέλεσμα αυτό «σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα». 

«Τα μυστικά του δάσους» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η ταινία που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:

Super Μάριος!

MVP ο Μάριος Ντώνοςστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο Ξίφος Μονομαχίας την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ανέβηκε στο βάθρο 2 φορές, την πρώτη για να πάρει στο ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό (61 συμμετοχές) και την δεύτερη για να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός της Πρωταθλήτριας ομάδας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. 

Συμμετοχή αθλητών του ΑΟΦ σε Βαλκανικό Κύπελλο Χιονοδρομίας

Στο Μαύροβο της FYROM βρέθηκαν στις 23-24-25/1/2015, τρεις αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας και συγκεκριμένα οι: Μπόικος Λεωνίδας-Παπαδημητρίου Ελένη-Ζωγράφου Μιχαέλα, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Κύπελλο σκι Δρόμων Αντοχής. Αρχηγός αποστολής ήταν ο προπονητής του ομίλου Τίτας Χρήστος.

Ανακοίνωση για τις εκτάσεις που αφορούν στο φράγμα Τριανταφυλλιάς.


                                                          ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανακοίνωση για τις εκτάσεις που αφορούν στο φράγμα Τριανταφυλλιάς.


  Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από ενέργειες της Π.Ε. Φλώρινας και με τη συνδρομή του διευθυντή της Δασικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτη, τον οποίο και ευχαριστούμε, επετεύχθη η ανάκληση της πράξης χαρακτηρισμού, ως δασικές, των εκτάσεων που αφορούν στο φράγμα Τριανταφυλλιάς.
  Η απόφαση της ανάκλησης εκδόθηκε και θα αναρτηθεί για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων το αμέσως επόμενο διάστημα. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα αποζημιωθούν για τα δικαιώματα των εκτάσεων που είχαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου ο αποχαρακτηρισμός ήταν αδύνατος λόγω του δασικού τους χαρακτήρα.

ευχαριστήριο μήνυμα


Ένα ολόψυχο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και με περιέβαλαν με την αγάπη τους σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς και σε όλους τους κατοίκους του Νομού μας, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε αγωνίες και να ξεκινήσουμε έναν ειλικρινή διάλογο. Θα είμαι κοντά τους με υπευθυνότητα, ρεαλισμό και πίστη στις αρχές και τις αξίες μας, προκειμένου η σχέση που αναπτύξαμε να ενισχυθεί, να δυναμώσει και να καρποφορήσει.  
Στυλιανός Δ. Μαυρίδης
Υποψήφιος βουλευτης ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ

4η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΘΕΜΑ: 4η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10

Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ


Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Διοικητικό Συμβούλιο σας  προσκαλούν στον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο στο Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο.
Ώρα έναρξης 21:00 μ.μ. - Ζωντανή Μουσική




Με τιμή

Το Δ.Σ.

Συγχαρητήρια επιστολή εις τον νεοεκλεγέν Βουλευτή Ν.Δ κ. Αντωνιάδη Γιάννη.



Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου χαρά και ικανοποίηση για την εκλογή σας στο Βουλευτικό αξίωμα που σας έδωσε ο λαός της Φλώρινας.
Η μεγάλη εκλογή σας στο ύψιστο θεσμικό αυτό αξίωμα αποτελεί τιμή για τους Φλωρινιώτες και κάνει τους περισσότερους δημότες περήφανους, καθώς ένας συμπατριώτης μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τριακοσίων βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Το βουλευτικό αξίωμα που λάβατε στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου του αυτού έτους, αποτελεί επιβράβευση της προσφοράς σας στον πολιτικό στίβο και αναγνώριση του έργου σας.
Ε
υελπιστώ να σταθείτε  αρωγός  στα θεσμικά αιτήματα των δημοτών της πόλης μας
και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να εργάζεστε αδιάκοπα συνεισφέροντας τόσο στην Φλώρινα, όσο και σε ολόκληρη την πατρίδα μας.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


25 Ιανουαρίου 2015.