Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,  21-02-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν:
1. Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας.
2. Ενημερώσεις – Διάφορα.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Δήμαρχος σχετικά με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», είπε:
« Εκτιμώ ότι στη σημερινή μας συνάντηση πρέπει να θίξουμε όλα τα θέματα τα οποία σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία. 
Το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» είναι πολύ πρόχειρο. Από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσής του, όποιος το διάβαζε, θα διαπίστωνε ότι τα Τμήματα Εικαστικών Τεχνών και Βαλκανικών Σπουδών, τα οποία λειτουργούν στη Φλώρινα, δε φαινόντουσαν πουθενά.
Με το σχέδιο αυτό, θίγονται πολλοί Δήμοι, ανάμεσά τους και εμείς. Δε θα σταθούμε για ποιο λόγο κάποιοι Δήμοι παίρνουν καινούρια τμήματα, αλλά στο γεγονός ότι κάποιες πόλεις χάνουν τα τμήματά τους. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό.
Με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, έχω κάνει δύο συναντήσεις. Μια με την ΚΕΔΕ και μια με τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Ο κ. Υπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις και αστοχίες και για το λόγο αυτό γίνεται η διαβούλευση, προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες διορθώσεις, οι οποίες ελπίζουμε να γίνουνε.
Το πρώτο θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε  είναι η έδρα του Πανεπιστημίου, η οποία πρέπει να υπάρχει στη Δυτική Μακεδονία. Εδώ διαφωνώ με την τοποθέτηση συναδέλφων που μιλούν για έδρα στην Κοζάνη. Η έδρα πρέπει να είναι η Δυτική Μακεδονία. Και αν θέλετε να συζητήσουμε για το αν η έδρα θα πρέπει να είναι στην Κοζάνη ή θα πρέπει να είναι στη Φλώρινα ή θα πρέπει να είναι κάπου αλλού.
Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να είναι στη Φλώρινα. Αλλά η θέση μας ως ΠΕΔ πρέπει να είναι ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία. Εάν πάμε με θέση να είναι η έδρα στην Κοζάνη, εδώ θα είμαι κάθετα αντίθετος. Διότι αν καθίσουμε να αναλύσουμε για το πού πρέπει να είναι η έδρα, θα σας πω ότι η έδρα πρέπει να είναι στη Φλώρινα, διότι Πανεπιστημιακές Σχολές υπήρχαν στη Φλώρινα και η Κοζάνη δημιούργησε ένα τμήμα για να πάρει την έδρα και τίποτα παραπάνω. Διότι έχουμε συνηθίσει η Κοζάνη να τα παίρνει όλα, όπως πολύ σωστά είπαν και άλλοι συνάδελφοι.   
Σήμερα καθόμαστε, λέμε και συζητάμε ποιος φταίει. Υπουργό Παιδείας από την Κοζάνη είχαμε. Δεν μπορούσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να έχει εκλεγμένη πρυτανεία, δεν μπορούσε ο τότε  Κοζανίτης Υπουργός Οικονομικών να βρει τα κονδύλια για δύο ακόμη καθηγητές στο Πανεπιστήμιο, ώστε να έχει ανεξάρτητη πρυτανεία και να μπορεί να εκλέγει τη δική του; Φταίνε αυτοί που ήταν σε θέσεις και δεν έκαναν τίποτα σχετικά.
Η θέση μου είναι ότι αυτή στιγμή, πρέπει να παλέψουμε για ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, κάτι όμως που, όπως διαπίστωσα από τις συναντήσεις, που είχα έως τώρα, είναι πολύ δύσκολο. Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι σε κάθε Περιφέρεια θα υπάρχει αυτοδιοίκητο ΤΕΙ, ενώ για αυτοδιοίκητο Πανεπιστήμιο δε μιλάει. Το βλέπω πολύ δύσκολο να πετύχουμε το αυτοδιοίκητο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας.
Στόχος μας πρέπει να είναι το αυτοδιοίκητο της Δυτικής Μακεδονίας και να είναι Ομόσπονδο με της Θεσσαλονίκης. Το μόνο που είναι εφικτό και μπορούμε να το πετύχουμε είναι αυτό. Με τα Γιάννενα δεν μπορεί να είναι Ομόσπονδο. Πρέπει να το παλέψουμε αυτό. Όπως έχει γίνει και στην Αθήνα, πρέπει να γίνει και εδώ.
Η παρουσίαση που μας έκανε η ΑΝΚΟ σήμερα για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία, έχει κάποιες αστοχίες. Τα Τμήμα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής της Θεσσαλονίκης, που αναφέρεται, ότι έρχονται στη Φλώρινα, αυτό είναι λάθος. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν πού θέλουν να πάνε, δηλαδή ή στη Φλώρινα ή στη Λάρισα ή στην Ηγουμενίτσα. Το Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου καταργείται επί της ουσίας, αφού πάει στην Καστοριά με άλλο γνωστικό αντικείμενο. Και μια τέτοια κίνηση είναι λάθος, κυρίως για το μέλλον των σπουδαστών.
Εκτιμούμε ότι θα υπάρξει ένα διορθωμένο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», αλλά περιμένουμε να δούμε και ποιες διορθώσεις θα γίνουν.
Η πρότασή μου, λοιπόν, είναι ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία, και αν δεν μπορέσουμε να το καταφέρουμε αυτό, τότε αυτοδιοίκητο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία και Ομόσπονδο με αυτό της Θεσσαλονίκης. Επίσης, να μην υπάρξει καμία αλλαγή στα Τμήματα των ΤΕΙ που λειτουργούν στη Δυτική Μακεδονία. Και φυσικά να παραμείνει το Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών στη Φλώρινα. Με την ίδια λογική, μπορεί να έρθει στη Φλώρινα το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης για να υπάρξει και η αποκέντρωση την οποία υποτίθεται ότι ζητάει το Υπουργείο Παιδείας».

Ποιοι θα εξαιρεθούν από το νέο ενιαίο φόρο ακινήτων


Εξαιρέσεις από τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων για αγρότες, ανέργους και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες εξετάζει το οικονομικό επιτελείο.
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων αναμένεται να εξεταστεί στη διυπουργική σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας για τα αιτήματα των αγροτών.
Ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης ανέφερε χθες ότι:

Πειθαρχικές διώξεις για επίορκους υπαλλήλους


Πειθαρχικές διώξεις για τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους προανήγγειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μαντιάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό. Είπε ακόμη σχετικά με την κινητικότητα ότι προχωρά η υλοποίηση όσων έχουν ανακοινωθεί.

   Όπως είπε, έχει στα χέρια του έκθεση του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης όπου γίνεται λόγος για επίορκους υπαλλήλους, για τους οποίους θα προχωρήσουν οι πειθαρχικές διώξεις.

  Ο κ. Μανιτάκης ότι προχωρά η υλοποίηση όσων έχουν ανακοινωθεί για την κινητικότητα.
 

  Ο Πρωθυπουργός συναντάται τώρα με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ το απόγευμα θα έχει συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΒΑΖΑΝ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ευφυέστεροι οι αρχαίοι των σύγχρονων ανθρώπων


Αν ο Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993



Το βιβλίο του Ιδρύματος  Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης  με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 

Το Γυμνάσιο Μελίτης στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης



Στις 20 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Κωνσταντινίδου Ειρήνη, Τόρου Ευαγγελία & Καρακατσάνη Στυλιανό με την Β΄τάξη του Γυμνασίου Μελίτης.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Μελίτης «Άνθρακες ο θησαυρός», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το ορυχείο της Αχλάδας και τον Α.Η.Σ. Μελίτης.
O Υπεύθυνος του ΚΠΕ Μελίτης
Νίκος Νάνης

Ενημέρωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ για το εφάπαξ

 
Συνάδελφοι,
Την ώρα που βρισκόμασταν σε συνάντηση με την κα Δροσάτου, σήμερα το πρωί, πήρε τηλέφωνο από το Υπουργείο Εργασίας ο κος Παπαθεοδώρου και της είπε ότι σήμερα εκταμιεύουν τα πρώτα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ημερίδα για την «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση»

 
Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:45 π.μ. στην Φλώρινα, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αυγή για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου TAP από τους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας

Ερώτηση προς τους υπουργούς 1) Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, 2) Οικονομικών, 3) Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών Και Δικτύων, 4) Εξωτερικών, 5) Εσωτερικών, 6) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 7) Μακεδονίας και Θράκης

Συνέδριο για την τηλεθέρμανση με βιομάζα, τις ΑΠΕ και την εξοικονόμηση ενέργειας

 
Ένα σημαντικό συνέδριο συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων, το Ίδρυμα Friedrich Ebert και ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια του προγράμματος EreNet. Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, έχει τίτλο «Τηλεθέρμανση με βιομάζα και στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας σε δήμους».

Ομαλή η μετασεισμική δραστηριότητα στη Φλώρινα

 
Ομαλή είναι η εξέλιξη του φαινομένου της σεισμικής δραστηριότητας στη Φλώρινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο σεισμολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Μανώλης Σκορδίλης.

Ανακαινίστηκε το Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαιμού


Ο Δήμος Πρεσπών ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από την εταιρία Cosmote και σας προσκαλεί στην παράδοση των έργων την ερχόμενη Κυριακή.
Η ανακοίνωση της Cosmote:

Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στην Κέλλη και το Βαρικό


Συνεχίζεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη» στον τομέα της ενημέρωσης των γυναικών της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, 

Κοπή Βασιλόπιτας από την Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.


Την Κυριακή 17 -02-2013 η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας έκοψε την βασιλόπιτά της στο ξενοδοχείο Φαίδων στη Φλώρινα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ,τιμώντας το σύλλογο  με  την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Ευαγγέλου Νίκος,  ο πρόεδρος της Λέσχης Αντωνιάδης Γιώργος , η γραμματέας Πολατίδου Ρούλα, η Πορίτσα Μαρία,  οι υπεύθυνοι προπονητές Κουτσοτόλης Βασίλης , Γυφτοπούλου

Ο Γ.Κουλίδης μέλος του Δ.Σ. της "ΔΕΗ Ανανεώσιμες"

 
Ο Φλωρινιώτης πολιτευτής της Ν.Δ., μηχανικός Γιώργος Κουλίδης ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,  22-02-2013
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Δήμος Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΕΚΟ για την προσφορά των 20.000 λίτρων, τα οποία δόθηκαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς και τον κ. Νικόλαο Ρασπόπτση για τη δωρεάν μεταφορά τους σε αυτές.
Η προσφορά αυτή είναι μια πραγματική ανάσα, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε και με τις κρατικές επιχορηγήσεις να μην επαρκούν, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. 
Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους σε πετρέλαιο την εταιρεία V+O Amyndi Ελλάς και το Σύλλογο Μακεδόνων Ν. Ηρακλείου Αττικής, οι οποίοι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και έως τώρα έχουν συμβάλει στη θέρμανση των μαθητών μας.
Για μια ακόμη φορά τους ευχαριστούμε όλους θερμότατα για την προσφορά τους.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ-BANSKO 2013




ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ
(ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ)-BANSKO 2013

Mε τους αθλητές: Κυριαζή Δημήτριο-Κιουρκενίδου Χριστίνα-Κάππα Δημήτριο-Καραμίχα Κλεάνθη-Τσακίρη Παναγιώτα-Αγγέλη Απόστολο και τεχνικούς τους: Τίτα Χρήστο-Φάφαλη Λευτέρη-Τσουρέκα Τιμολέων-συμμετέχει η Εθνική ομάδα Διάθλου στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Διάθλου που πραγματοποιείται στο BANSKO της Βουλγαρίας από 18/2  εώς 26/2/2013.
Tο Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας τους εύχεται καλή επιτυχία !!!

ΣΕΠΕ: «Κανόνας» τα μειωμένα ωράρια και μειωμένοι μισθοί στην αγορά εργασίας


Το υψηλό ποσοστό της ανεργίας, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 27%, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, καθώς ένα μεγάλο μέρος από τις όποιες προσφερόμενες θέσεις εργασίας υπάρχουν, έχει να κάνει με εργασία με μειωμένα ωράρια, μερική απασχόληση και εκ περιτροπής εργασία, καθώς και αντίστοιχα μειωμένους μισθούς.

Εγκύκλιος Σταϊκούρα σχετικά με το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στις ΔΕΚΟ


Διευκρινήσεις σχετικά με τις αποδοχές του προσωπικού των ΔΕΚΟ και των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας με εγκύκλιό του.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2013 δεν είναι δυνατή η χορήγηση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε οποιαδήποτε κατηγορία προσωπικού των παραπάνω φορέων εάν δεν προηγηθεί υπουργική απόφαση. Όπως σημειώνεται, από 1-1-2013 έως και 30-6-2013 είναι ενεργή η εξουσιοδότηση για την έκδοση απόφασης καθορισμού επιδόματος

Ικανοποίηση Βενιζέλου για την επιστροφή των τεσσάρων στην κ.ο. του ΠΑΣΟΚ


Ικανοποίηση για την επιστροφή των τεσσάρων βουλευτών (Κ. Σκανδαλίδη, Αν. Γκερέκου, Μ. Κασσή και Γ. Κουτσούκου) στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος έστειλε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη με την οποία τον ενημερώνει και επίσημα για την εξέλιξη αυτή.

συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,  21-02-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν:
1. Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας.
2. Ενημερώσεις – Διάφορα.