Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ




                              ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ 

  Φλώρινα, 24 Σεπτεμβρίου 2012                            

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

                                                   
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.00΄ στα Γραφεία της Ένωσης και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας ξεκινά την λειτουργία του από τον Νοέμβριο 2012.

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας ξεκινά την λειτουργία του από τον Νοέμβριο 2012.
Διδάσκονται μαθήματα Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Κοσμήματος, Φωτογραφία, Πολυμεσικές Εφαρμογές, Βίντεο, Σχέδιο, Ιστορία της Τέχνης.

Σύσκεψη για τη λήψη μέτρων προκειμένου να παταχθεί η λαθροϋλοτομία


Τη συνεργασία όλων και την εντατικοποίηση των ελέγχων με στόχο την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική προστασία των δασών από φαινόμενα λαθροϋλοτομίας ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης από 

Σύλληψη δύο βιβλιοπωλών στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Χθες (28-09-2012) το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς, έναν 57χρονο άνδρα και μία 47χρονη γυναικά, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Άλλη μία Ελληνική κλασική Μ@λ@κία:Σκάλωσε στη νομοθεσία το ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου!...


Δυστυχώς καταναλώνει ΜΟΝΟ ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!...
Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του;
Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου, που είναι μάλιστα έτοιμο να....

Ο.Α.Ε.Δ. Ελλήνων από την Χρυσή Αυγή

Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας.
Όποιος

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Φοιτητών Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας


Γεμάτοι από αγανάκτηση και έπειτα από τη γεμάτη δυσκολίες πορεία των 6 χρόνων με όλες της αντιξοότητες λειτουργίας του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών στη

Αυξήσεις από 0,30 έως 1,40 ευρώ από την 1η Οκτωβρίου στα διόδια της Εγνατίας


Αυξήσεις από 0,30 έως 1,40 ευρώ στα διόδια σε όλους τους σταθμούς της Εγνατίας Οδού επιβάλλονται από την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας και βάσει σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης. Για τα ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος έως 2,20 μέτρων, το κόστος των διοδίων διαμορφώνεται από την 1η Οκτωβρίου

Στις 6 Οκτώβρη το 9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού


Η  Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, με τη βοήθεια του Δήμου Φλώρινας,  διοργανώνει το  9ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού  που θα γίνει το  Σάββατο 6 Οκτωβρίου,  10:00 π.μ,   στο  5ο  Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

Πατάτες Τυπωτές

Τα περισσότερα καλοκαιρινά βράδια της πρώτης δεκαετίας της ζωής μου είχαν την γεύση από τηγανητές πατάτες. Είχαν όμως και πολλές φωνές από την παρέα των παιδιών της γειτονιάς γύρω

Ξεκινά η εμποροπανήγυρη των Σερβίων


Όλα είναι έτοιμα στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων για την υποδοχή εμπόρων-εκθετών και επισκεπτών. Η εμποροπανήγυρη ξεκινά επίσημα από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στον άνετο και οργανωμένο χώρο κοντά στο γήπεδο των Σερβίων.

Ξεκίνησε η μεγάλη Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού- Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των εκθετών

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εμπόρων-εκθετών από ολόκληρη την Ελλάδα ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με εκατοντάδες προϊόντα κάθε είδους, ψησταριές και Λούνα Παρκ, αποτελώντας έναν σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

Σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών- Κατασχέθηκαν 2 κιλά και 849 γραμμάρια κοκαΐνης



Την Τρίτη (25-09-2012) το πρωί, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα 29χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Η ομιλία του Σ. Μπίρου προέδρου του Ε.Κ.Φ



Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι
Είμαστε σήμερα εδώ στην απεργιακή συγκέντρωση για να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι σε λάθος κατεύθυνση και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται τα μέτρα που επιβάλλουν χωρίς τη συναίνεση της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Με 110 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, αλλά και συμβολής του στις ανάγκες των μικροαποταμιευτών, των δανειοληπτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το Τ.Τ. ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ σε όφελος αποκλειστικά και μόνο των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων του κλάδου.

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απο 1η Οκτώβρη


Απόφαση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, από το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας, 1ης Οκτωβρίου, έλαβε το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε περίπτωση που, όπως αναφέρει, η κυβέρνηση περάσει τα μέτρα την ερχόμενη εβδομάδα. Η ΓΕΝΟΠ αναλαμβάνει επίσης πρωτοβουλία συντονισμού των

Διευκρίνιση σχετικά με το σεμινάριο φυσικής αγωγής στις 2 Οκτωβρίου


Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δράμπης Κωνσταντίνος διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με θέμα:

ΣΟΚ: Από θαύμα σώθηκε η Βούλα Πατουλίδου



 

Άγιο φαίνεται πως είχε κοντά της η σπουδαία Ολυμπιονίκης μας Βούλα Πατουλίδου. Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξε και η ίδια όταν σώθηκε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της!

Ραντεβού στην πλατεία της Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Οι φίλοι των ζώων αλλά και των ανθρώπων, 

δίνουμε ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, 

την Τετάρτη 03-10-12 και Πέμπτη 04-10-12 

για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων! 

Έκθεση της τροχαίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας




Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης αντεγκληματικής πολιτικής 2011-2015 για την οδική ασφάλεια έτους 2012, διοργανώνεται από την Υπηρεσία μας η εν θέματι Έκθεση, το χρονικό διάστημα από 08 μέχρι 14 Οκτωβρίου 2012, που θα λειτουργεί κατά τις ώρες 08:30΄ έως 14:00΄, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (οδό Δημάρχου Αναστασίου Σούλα-Νέο Πάρκο Φλώρινας).
Η ενημέρωση διαρκεί 45 λεπτά περίπου, ενώ το ωρολόγιο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
1η ώρα : 09:00΄ έως 09:45΄
2η ώρα : 10:00΄ έως 10:45΄
3η ώρα : 11:00΄ έως 11:45΄
4η ώρα : 12:00΄ έως 12:45΄
5η ώρα : 13:00΄ έως 13:45΄
Το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης απευθύνεται στα παιδιά, τα οποία επιδιώκουμε να ευαισθητοποιηθούν για τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων.