Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο του ΕΡΜΗ στην Γυναικεία ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ


Ο ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΤEAM, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ  ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου

Το Αμύνταιο, η γενέτειρα του ελληνικού χάντμπολ, και όλη η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας πανηγυρίζουν από την Κυριακή μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, μία ακόμα ιστορική στιγμή.

Έντονη χαλαζόπτωση στην Τοπική Κοινότητα Πετρών



Νωρίς σήμερα το απόγευμα χαλάζι χτύπησε την Τοπική Κοινότητα Πετρών με αποτέλεσμα να
προκληθούν σοβαρές ζημιές σε δέντρα και καλλιέργειες.

Τροφές που σε κάνουν να γερνάς



Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά. Διάβασε παρακάτω για 11 τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και δεν ήξερες το πόσο κακό μπορούν να κάνουν στο δέρμα και τη φυσική σου κατάσταση.
Μερικές από αυτές που ίσως θεωρούσες άκακες, μπορεί να σε σοκάρουν με το πόσο κακό μπορεί να σου κάνουν!
1. Ζάχαρη

«Πολιτικά επιβεβλημένη η απόφαση για επιστράτευση»



Η απόφαση για την επιστράτευση των απεργών καθηγητών υπογράφηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ έχει δημοσιευθεί ήδη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
  Από το Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνουν πως για την απόφαση αυτή η κυβέρνηση βασίστηκε στον νόμο 3536/07 για την πολιτική προστασία που επιτρέπει προληπτικά μέτρα για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

"Δεν ξέρω αν θα με σκότωναν, αλλά ενοχλήθηκαν σφόδρα οι ΗΠΑ με τον ρωσικό South Stream!"



Πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ είχαν ενοχληθεί σφόδρα από το άνοιγμα που ήθελε να κάνει στην ενέργεια υπογράφοντας τη συμφωνία με τη Ρωσία για το South Stream είναι πλέον ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Με αφορμή την απεργία των καθηγητών

Το τελευταίο διάστημα πολύ μελάνι αλλά και κροκοδείλια δάκρυα έχουν χυθεί με αφορμή τη συζήτηση για την απεργία των καθηγητών και την πιθανότητα να διεξαχθεί μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι τίτλοι των αστικών εφημερίδων στάζουν αίμα, το non paper της κυβέρνησης παραπλανά και δείχνει έγνοια τάχα για την «αγωνία παιδιών και γονιών»!
«Δεν αλλάζει τίποτα ριζικά στους εκπαιδευτικούς, ό,τι προτείνει το υπουργείο γίνεται ίσα ίσα για να περισώσει τα δικαιώματά τους», λέει ο υπουργός Παιδείας.

Παρατηρητήριο για την Κοινωνία των Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας

 
Σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με θέμα τη σύσταση του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία των Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του άρθρου 164 του Ν. 3852/10
β) Την αριθ. 61/2013  απόφαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.     
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας για λήψη αποφάσεων.
καλεί

Συνάντηση εργασίας για τον εθελοντισμό στο Λέχοβο



Στο Μαρτυρικό Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας με τίτλο «Ευαισθητοποίηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη συνεργασία με την
Κοινωνία των Πολιτών». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου, της Επιτροπής Ενέργειας Ελληνογερμανικής Συνεργασίας, της Τοπικής Κοινότητας

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου



Την Παρασκευή  (10-05-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή στο
Βελβεντό Κοζάνης, 77χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες .

Στα «σαλόνια» της Α1 ο Αμύντας!

Μετά από πολλά χρόνια, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου επιστρέφει στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίχτριες του Νίκου Γιώσκου έφυγαν νικήτριες από το μπαράζ της Βέροιας, αφού μετά από δύο παρατάσεις επικράτησαν 29-26 του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού



Χθες (10-05-2013) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της

Κυβέρνηση και συνδικαλιστάδες παίζουν πόλεμο στην πλάτη χιλιάδων νέων παιδιών‏


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει και καταδικάζει το άθλιο μέτωπο που άνοιξαν κυβερνητικοί και συνδικαλιστάδες με μοναδικά θύματα χιλιάδες νέα παιδιά......
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις – πολλές εκ των οποίων είναι πράγματι ΑΔΙΚΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ - την περίοδο των πανελληνίων

Χρόνια πολλά μαμά!


Η ιδιαίτερη σχέση μητέρας παιδιού έχει γίνει αντικείμενο μελέτης από πολλούς επιστήμονες κι έχει
αποτελέσει κεντρικό θέμα έμπνευσης πλήθους καλλιτεχνικών έργων. Από τα δημοτικά τραγούδια, τους λαϊκούς μύθους, μέχρι την σύγχρονη μυθοπλασία και τέχνη, η σχέση αυτή εξυμνείται, γίνεται σημείο αναφοράς ιδιαίτερης βαρύτητας, αποκτώντας παγκόσμιο και διαχρονικό χαρακτήρα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1ο ΓΕΛ


 ΟΛΑ κ. ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩ…
Η Πολιτιστική Ομάδα του

 1ου ΓΕΛ Φλώρινας,
 σας καλεί στην Μουσικοθεατρική    Παράσταση - αφιέρωμα  
στη ζωή και στο έργο του μεγάλου ποιητή-στιχουργού
Νίκου Γκάτσου
 που θα πραγματοποιηθεί τη

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013
στην αίθουσα του Αριστοτέλη
και ώρα 7.30 το απόγευμα

Μαθητές και μαθήτριες                                    Σκηνοθεσία: Νίκος Κολοθάς
της Πολιτιστικής Ομάδας                          Μουσική επιμέλεια: Μπουντουλούλης Β.
Κείμενα : Μ. Παπαδημητρίου, Χαραβιτσίδης Μ., Κολοθάς Ν., Μπουντουλούλης Β.
Επιμέλεια οπτικού υλικού: Πυργιλής Π.
Στο ρόλο του Ν. Γκάτσου ο Ν. Κολοθάς