Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση της Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ


Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Πέμπτη 5 Ιούνη 2014, στις 8:30΄ μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, σε ανοιχτή σύσκεψη – συζήτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών (Ευρωεκλογών, Περιφερειακών - Δημοτικών) και τη δράση μας το επόμενο διάστημα.

Εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας

Εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος για το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. στη ΔΕΗ για τα αιτήματα των αυτοκινητιστών του σωματείου «Γαία»

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. στη ΔΕΗ για τα αιτήματα των αυτοκινητιστών του σωματείου «Γαία»
Σας γνωρίζουμε ότι κατά την διάρκεια του περασμένου έτους πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις του Σωματείου των Αυτοκινητιστών νομού Φλώρινας (ΓΑΙΑ), όπου διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από τα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας ΑΕ, προέβησαν σε κατάληψη του χώρου της αυλής λιγνίτη του ΑΗΣ Μελίτης, με αποτέλεσμα να μη γίνετε ομαλά η τροφοδοσία του σταθμού με λιγνίτη.

Ξεκίνησε το τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας (video)



                      

Ξεκίνησε χθες, στο συγκρότημα «BALL D΄ ORO», το 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου 8x8 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.
Οι 8 ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό τουρνουά είναι:


«Αγωνιζόμαστε γιατί μπορούμε!»

«Αγωνιζόμαστε γιατί μπορούμε!»
Για 10η συνεχή χρονιά, τα παιδιά του Κε.Φ.Ι.Απ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεα) συμμετείχαν στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου. Τα αθλήματα στα οποία αγωνίστηκαν ήταν η σφαίρα