Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Χορός του ΚΑΠΗ Αμυνταίου


Καλούνται όλα τα άτομα της τρίτης ηλικίας μέλη και μη των ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου στο χορό που διοργανώνεται στο Οικογενειακό Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο στις  16 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 7:00 μ.μ.

6.200 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο




Σε 6.200 ανέρχονται οι μόνιμες και εποχικές θέσεις που «ανοίγουν» στο Δημόσιο μέχρι τέλος Μαΐου. 

Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών


Διανομή ελαιολάδου σε τρίτεκνους

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014, θα γίνει η διανομή ελαιόλαδου του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2013, σε όσους τρίτεκνους δικαιούχους έχουν εγκριθεί από ΟΠΕΚΕΠΕ-TAXIS και έχουν πάρει τρόφιμα.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα στην Κοζάνη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας σε ειδική δημόσια συνεδρίαση με θέμα:
Απολογισμός πεπραγμένων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έτους 2013.
Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Δακής.

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΑΝΕΛΙΞΗ», θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16/2/2014 στην αίθουσα «Φίλιππος» και στο 2ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ημερίδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Καυκάσου

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που συνδιοργανώνει ο Σύλλογός μας, με τον αγροτικό συνεταιρισμό περιοχής Φλώρινας με θέμα: «καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών» με ομιλητή τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο, γεωπόνο, βουλευτή, το Σάββατο 15/2 και ώρα 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας.

Γενική συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας

Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην Ταβέρνα “Κουτούκι” (Οδός Σαρανταπόρου 45,Νέο πάρκο).

Ενημερωτική εκδήλωση

Σήμερα Τετάρτη 12/2/2014 και ώρα 5.00 μ.μ. στη Φλώρινα, στην αίθουσα συνελεύσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τους δικαιούχους του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Κοπή βασιλόπιτας από τους συνταξιούχους της ΔΕΗ

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στην καφετέρια «Οδός Ονείρων» (στην έξοδο Φλώρινας προς Βίγλα) για την κοπή της Βασιλόπιτας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ

Σημ.: Με την ευκαιρία θα γίνει και μια σύντομη ενημέρωση.

Το ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, χαιρετίζει και συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνουν τα αγροτικά μπλόκα στη Γέφυρα των Σερβίων και στο Φιλώτα και καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και

Αλιευτική εκμετάλλευση των λιμνών

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής διακηρύσσει ότι:

- Εκτίθεται σε πενταετή μίσθωση το δικαίωμα της αλιευτικής εκμετάλλευσης της λίμνης Ζάζαρης. Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρες 09:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας του Νομού

Ανακοίνωση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Εν Γνώσει


Πρακτική εξάσκηση σε Ιταλία και Ισπανία.
Εν Γνώσει – Υλοποίηση προγράμματος Leonardo da Vinci
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εν Γνώσει, ανακοινώνει την υλοποίηση του

Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών πληροφορικής

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) ανακοινώνει ότι διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας, με θέμα τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Πληροφορικής Παιδείας στο Ελληνικό σχολείο.

Ανακοίνωση για την τροπολογία σχετικά με το δικαίωμα του εκλέγειν

H ρατσιστική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να επιτίθεται στα δικαιώματα των μεταναστών ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η τροπολογία που προτείνει ο Υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης έρχεται να εξυπηρετήσει την λογική της στοχοποίησης των μεταναστών ως εχθρό για την τοπική κοινωνία.

Εκδήλωση για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια

Το ΔΣ του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Φλώρινας Μιχάλη Τσιώκα

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα.

Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το τμήμα χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα, που διοργανώνει στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου.

- Με Τιμή -
Επιτροπή Χάντμπολ