Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Όλοι μαζί για την Πρέσπα»



Σας καλούμε να μας τιμήσετε, στην παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού μας «Όλοι μαζί για την Πρέσπα» του υποψήφιου
Δήμαρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 20:00΄ στον Λαιμό (καφετέρια του Σιδηρόπουλου )
Θα ακολουθησεί  ανοικτή συζήτηση εφ' όλης της ύλης .

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Π.Ε. Φλώρινας


Σας προσκαλούμε.
Την Δευτέρα 5-5-2014 και ώρα19:00  στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη.

Εντοπίστηκαν 100 κιλά κάνναβης στη Φλώρινα και συνελήφθη ένα άτομο

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και των άλλων ατόμων που τα εισήγαγαν στη χώρα 

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία, επισκέφθηκαν την 39η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.


Το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Κουρκούτας Νικόλαος μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας συναγωνιστή Ρώμα Ευάγγελο και άλλους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, υποδέχθηκαν στην Καστοριά τον Βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλο καθώς και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής κο. Νομικό Κωνσταντίνο που κατάγεται από τη Φλώρινα, προκειμένου όλοι μαζί να επισκεφθούν την 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας


Ο Διευθυντής, ο σύλλογος Εκπ/κών και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΑΛΕΒΙΖΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ψυχολόγο του «Χαμόγελο του Παιδιού» ο οποίος, μετά από πρωτοβουλία της κ. ΜΠΑΦΙΤΗ ΑΝΝΑΣ υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας και την οποία

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας


Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση,σήμερα Κυριακή 4/5/14 και ώρα 18:30 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, συμφ. με το άρθρο 8 του καταστατικού. 

«Παιχνιδαγωγείο» από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή των νέων σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και την ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ψυχική

Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΚΚΕ Αγγελικής Χατζηδημητρίου στη Φλώρινα


Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αγγελική Χατζηδημητρίου θα μιλήσει την Κυριακή 4 Μάη 2014, στις 5:00 το απόγευμα, στο «ΕΝ ΦΛΩΡΙ-ΟΙΝΟΙ», σε ανοιχτή σύσκεψη νέων εργαζομένων, ανέργων και γυναικών και στις 8:00 το βράδυ στην Τ.Κ. Αλώνων.
Επίσης την Τρίτη 6 Μάη 2014 θα περιοδεύσει στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Φλώρινας (9:00 π.μ.), στο Νοσοκομείο Φλώρινας (11:00 π.μ.) και στα εργοστάσια ΤΟΤΤΗΣ και ΠΑΜΗ (1:30 μ.μ.).
ΑΠΟ ΡΑΔΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Mε μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αμύνταιο


Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΑΤΕΡΟΝ" στο Αμύνταιο κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Αμυνταίου και Π.Ε Φλώρινας.
Την κεντρική παρουσίαση - ομιλία πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου Μαρία Βογιατζή ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Φλώρινας, οργάνωσε ανοιχτή συζήτηση για την πολιτική κατάσταση και τις ευρωεκλογές του Μαΐου


Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Φλώρινας, οργάνωσε  ανοιχτή συζήτηση για την πολιτική κατάσταση και τις ευρωεκλογές του Μαΐου, Μιλήσαν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Ντόρα Τσικαρδάνη, Κατερίνα Μέλφου και Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Η Εκδήλωση του συνδυασμού «αλλάΖουμε εποχή» με ομιλητή τον Γιάννη Μηλιό (video)


Ομιλία με τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητή Ε.Μ.Π και υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Μηλιό, διοργάνωσε χθες στο caffe ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ο συνδυασμός «αλλαΖουμε εποχη» του  Θέμη Μουμουλίδη υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ στην Φλώρινα


Το Σάββατο 03-05-2014 επισκέφθηκε τον Νομό Φλώρινας κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αποτελούμενο από τους  ΔΑΒΒΕΤΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ, ΠΙΚΡΟΥ-ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΡΙΤΑ,

ομιλία στης κ. Ζεμπιλιάδου στα Γρεβενά


Γ. Ζεμπιλιάδου: «Για να πάψει η Π.Ε. Γρεβενών να είναι ο τόπος των χαμένων ευκαιριών»
            Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Π.Ε. Γρεβενών παρουσίασε η υποψήφια περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου, το οποίο θα αναλάβει να υλοποιήσει μαζί με τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σ΄ αυτή την περιοχή.

Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία: ενημερωτική δράση σε Κοινότητες του ν. Κοζάνης.


Κλιμάκια της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κουρκούτα Νικόλαο, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Λορίδα Φαίδωνα και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Σιαμπακίδη Ιωάννη επισκέφθηκαν κοινότητες του νομού Κοζάνης το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου 2014.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων η παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Κοζάνη


Στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων η παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Κοζάνη



Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των προγραμματικών μας θέσεων για το μέλλον της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας και των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας. 


Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στις 7 το απόγευμα, στo Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων.

Οι υποψήφιοι των τοπικών κοινοτήτων του συνδυασμού «Ενότητα – Συνεργασία»


O πλήρης κατάλογος των υποψηφίων τοπικών συμβούλων και εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων του Συνδυασμού "ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" του υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη. 

Εύα Καϊλή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «Ελιά –Δημοκρατική Παράταξη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κα Εύα Καϊλή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «Ελιά –Δημοκρατική Παράταξη», στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της στην Μακεδονία, την Πρωτομαγιά βρέθηκε κοντά σε φίλους στις περιοχές της Β’ Θεσσαλονίκης, στα Διαβατά, Κύμινα, Αξιό και Χαλάστρα, ενώ συζήτησε για τις ανάγκες των περιαστικών περιοχών με τον Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Κυανίδη, και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο Χαλάστρας.

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι από το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου


Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου στο πλαίσιο της καθιερωμένης καλλιτεχνικής εκδήλωσης που πραγματοποιεί κάθε σχολικό έτος, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι «Παραμύθι χωρίς όνομα», που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου σήμερα Κυριακή 4/5/2014, στις 20:00' μ.μ.

Τραϊανός Βασίλειος
Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΡΑΔΥΝΩΝ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ


Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων



Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στα Ιωάννινα την επιστημονική ημερίδα με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Σύγχρονα δεδομένα στην Αναγνώριση, Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση. Συνύπαρξη με διαταραχές αυτιστικού φάσματος και προβλημάτων λόγου". 
Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»