Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

υπογραφή της σύμβασης για τον αναδασμό του αγροκτήματος Μελίτης


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 7 Δεκεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής:

«Στηρίζουμε στην πράξη την αγροτική οικονομία»


Στην υπογραφή της σύμβασης για τον αναδασμό του αγροκτήματος Μελίτης προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Λειτουργία του ξύλινου χωριού στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ




 
Φλώρινα, 07 Δεκεμβρίου  2012

ΠΡΟΣ:
1. Τοπικές εφημερίδες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η ηθική των δικαστών



Εδώ και πολλές εβδομάδες, στα δικαστήρια παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου. Οι δικαστές «απεργούν», χωρίς να απεργούν. Ο νόμος, τυπικά, δεν τους επιτρέπει να αρνηθούν να ανέβουν στην έδρα. Οπότε, οι δικαστές ανεβαίνουν, δίνουν αναβολές δεξιά κι αριστερά και φροντίζουν να μην εκδίδουν αποφάσεις (ως οφείλουν), εκφράζοντας δι αυτού του τρόπου την απαρέσκειά τους και την διαμαρτυρία τους, επειδή υφίστανται σημαντικές περικοπές στους μισθούς τους – όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και σχεδόν σε όλους τους Ελληνες εργαζόμενους.

ДОБРО ДОЈДОВТЕ И ВИЕ ВО ИГРАТА ГОСПОДИНЕ ГРАДОНАЧАЛНИЧЕ ! ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !

Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου, Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας.
Είναι ο μοναδικός ,,ντόπιος,, αιρετός στην Φλώρινα και προσπαθούν, συνηγορώντας και οι δικαστικές αρχές της Φλώρινας, να τον εξοντώσουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε εναντίον κανενός αιρετού τέτοιας μορφής δίωξη. Το τί έχει πράξει και δέχεται τόσες κατηγορίες, ακόμη δε έχει γίνει γνωστό και περιμένουμε να δούμε με ποιό τρόπο και ποιές κατηγορίες το Ελληνικό Κράτος, οι Δικαστικές Αρχές της Φλώρινας και άλλοι μυστικοί παράγοντες σπιλώνουν και εκφοβίζουν τους ντόπιους Μακεδόνες της Φλώρινας/Λέριν. Ίσως  μεθόδοι του παρελθόντος, οι οποίες ποτέ δεν πάλιωσαν,

ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ Παγίδες και απώλειες για τους χαμηλόμισθους


Στο παρά πέντε της κατάθεσης του φορολογικού νομοσχεδίου, το υπουργείο Οικονομικών κάνει προσπάθειες να διορθώσει τις μεγάλες επιβαρύνσεις που προέκυπταν βάσει των αρχικών σχεδιασμών για οικογένειες με τρία και τέσσερα παιδιά.

Σταθερή πρωτιά της Δυτικής Μακεδονίας στην ανεργία

Μπορεί οι περιφέρειες Αττικής, Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας κ.λ.π., ωστόσο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κατέχει τη σταθερή αρνητική πρωτιά στον πίνακα της ανεργίας. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το μήνα Σεπτέμβριο 2012, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονία είναι και πάλι πρώτη με το ποσοστό να ανέρχεται σε 28%. Την ίδια στιγμή σε εθνικό επίπεδο η ανεργία σημείωσε νέο άλμα και καταγράφει ποσοστό 26%, έναντι 18,9% πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Μετά τις νίκες επί του Αράχθου Κωστακίων και του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, οι παίκτες του Αμύντα πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κοζάνη, όπου για την 4 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Κοζάνης (9/12).

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις….. γίνε δότης στον μαθητή του ΕΠΑΛ Αμυνταίου

Όπως όλοι γνωρίζουμε ένας νεαρός συντοπίτης μας  νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λόγω της φύσεως  της ασθένειας (λευχαιμία) χρειάζεται συμβατούς δότες αιμοπεταλίων ομάδας αίματος ΑΒ θετικό, όσοι θέλουν να γίνουν δότες να επικοινωνήσουν με  τα τηλέφωνα:
6937365639 Βασίλης Ιβηριώτης
6936957474 Κοτσαρίνη Αναστασία

Απάντηση από το ΕΠΑΛ Αμυνταίου σχετικά με το δημοσίευμα «Εργαζόμενη στα πεντάμηνα μαθήτρια Λυκείου»


Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα στο ιστολόγιο «ΑΝΑΠΟΔΟΙ», θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στο 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου, εκτός από τους μαθητές που φοιτούν κανονικά όπως σε όλα τα σχολεία

Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Υδρούσας στο Κ.Π.Ε. Μελίτης


Στις 29 Νοεμβρίου 2012 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Αντωνίου Χρήστο, Σινάνη Ευάγγελο και Ιορδάνου Σωτήριο με τις Δ΄, Ε΄ & ΣΤ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Υδρούσας Φλώρινας.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Μελίτης «Άνθρακες ο θησαυρός», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το ορυχείο της Αχλάδας και τον Α.Η.Σ. Μελίτης.                                                            O Υπεύθυνος του ΚΠΕ Μελίτης

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


1. Κατά την διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Αποτελέσματα στον τομέα της οδικής ασφάλειας για το μήνα Νοέμβριο , της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του 2012 , στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Νέα προσφορά από τον Α.Ο.Φ.

Σε νέα προσφορά προχωρεί ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ προς όλους τους αθλητές του που έχουν εγγραφεί ή πρόκειται να εγγραφούν στο Σκι. Με την νέα πολύ φθηνή συνδρομή για το Σκι, καλύπτονται όλες οι προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη καθώς και το Φθινόπωρο του 2013, είναι δωρεάν, και αφορούν Ορειβασίες-Ποδηλασίες-τρέξιμο-Ασκήσεις δύναμης, Αντοχής-Γιόγκα-Ρολλερ σκι.