Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φούχτελ: "3.000 Έλληνες αξίζουν όσο 1.000 Γερμανοί"


Τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά, την οποία στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα, είπε θρασύτατα ο γκαουλάϊτερ και ο εντεταλμένος της γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία και υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Ανοιχτή επιστολή του εκδότη του «Πολίτη», προς τους εκδότες του «Ελεύθερου Βήματος» και της «Ηχούς»


Ο λαός μας συνηθίζει να λέει πως η υπομονή έχει και τα όριά της! Και ‘σεις κύριοι του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και της «ΗΧΟΥΣ» τα ξεπεράσατε ξεδιάντροπα... Χρόνια τώρα ο «Πολίτης», στα πλαίσια της κακώς εννοούμενης συναδελφικής αλληλεγγύης, ανέχεται τον υπόγειο και ανέντιμο πόλεμο από την πλευρά σας. Και αντί να διαχειριστείτε με τακτ και ευπρέπεια αυτή την ανοχή μας, εσείς ξεπεράσατε κάθε όριο!!!

Ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

Πρακτικό 23ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας της 5ης-11-2012
Θέμα 2o: Προ ημερήσιας διάταξης
Επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης και χορήγηση επιδόματος θέρμανσης.
Ο Πρόεδρος του Π.Σ., κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, αφού ζήτησε και πήρε από το Σώμα τη συναίνεση για τη συζήτηση του θέματος, έδωσε το λόγο στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Δακή, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βιώνει:

Απαντήσεις Υπουργών για το "χαράτσι" της Δ.Ε.Η.‏

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γ.Μαυραγάνης, και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Α.Παπαγεωργίου, απάντησαν σε ερώτηση Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., μεταξύ αυτών και ο Θ.Γερμανίδης, για «Το Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (χαράτσι της ΔΕΗ) πληρώνουν μόνο οι φτωχοί κα απαλλάσσονται οι πλούσιοι». Τα κείμενα των απαντήσεων έχουν ως εξής:

Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  11/11/12, ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΓΛΥΠΤΗ ΤΣΩΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΤΕΕΤ) ΤΟΥ ΠΑΝ. Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Γάλλοι ποδηλάτες από την οργάνωση Καρδιές για Παιδιά φιλοξενήθηκαν στον Φιλώτα


Τέσσερις Γάλλοι ξεκίνησαν από την πατρίδα τους διασχίζοντας σχεδόν όλοι την Ευρώπη, έχοντας σαν μεταφορικό μέσο τα ποδήλατα τους φιλοξενήθηκαν την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από τον Σύλλογο Θρακιωτών Φιλώτα. Οι ποδηλάτες που ανήκουν στην παγκόσμια
οργάνωση «Καρδιές για Παιδιά» ξεκίνησαν το ταξίδι τούς από Γαλλία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια συλλογής χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στην χειρουργική επέμβαση καρδιάς ενός μικρού παιδιού.

Σκότωσε τους Γλυκά (Killing Them Softly)

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί:
Σκότωσε τους Γλυκά (Killing Them Softly)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 20/11: 21.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Αστυνομική | 97'
Σκηνοθεσία: Άντριου Ντομινίκ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Ρέι Λιότα, Τζέιμς Γκαλντοφίνι, Σαμ Σέπαρντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς

Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένας επαγγελματίας μπράβος που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τηρούνται ευλαβικά οι νόμοι της μαφίας. Είναι ένας παλιομοδίτης παράνομος, που δεν διστάζει να βγάζει από τη μέση όσους παραβιάζουν τους κώδικες. Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου χαρτοπαιχτικού παιχνιδιού, το οποίο ήταν υπό την προστασία της μαφίας, γίνεται επιδρομή από αγνώστους και ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν εξαφανίζεται. Αμέσως ο Τζάκι αναλαμβάνει δράση προκειμένου να συλληφθούν οι ένοχοι και να αποκατασταθεί η τάξη στην τοπική κοινωνία.
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

3% ως ανταποδοτικά απο τα Φωτοβολταικά στα αγροκτήματα Αντιγονείας και Μανιακίου


Παρόλο που η νομοθεσία δεν επιβάλει στις εταιρίες με   Φωτοβολταικά την απόδοση ανταποδοτικών, μετά την κάθετη άρνηση του Δημάρχου Αμυνταίου στην τοποθέτηση
φωτοβολταϊκών πάρκων στα αγροκτήματα Αντιγονείας και Μανιακίου χωρίς την απόδοση ανταποδοτικών στο Δήμο  Αμυνταίου, η εταιρεία Ηλιακής Φλώρινας ΑΕ συμφώνησε στο να δίνει το 3%  ως ανταποδοτικά.

Άναψαν τα αίματα για το ΔΑΚ Αμυνταίου


Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε σε αιτήματα που έκανε ο ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου σχετικά με επιδιορθώσεις στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τονίζοντας πως.... δεν έχει ικανοποιηθεί κανένα από τα αιτήματα αυτά.

«Συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας Φλώρινας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών
του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας Φλώρινας»
Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και ο Διευθυντής του  6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς, κ. Κώστας Μαραγγός, διοργάνωσαν κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών του Σχολείου την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, ώρα 18:30 – 21:00 μμ., στο Δημοτικό Σχολείο Ιτιάς.

Επίσκεψη του Προξένου Μ. Τριπολιτάκη στην Π.Ε. Φλώρινας




 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 14 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Προξένου Μ. Τριπολιτάκη στην Π.Ε. Φλώρινας
                                                                                 
Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας επισκέφτηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Μοναστήρι κ. Μάρκος Τριπολιτάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη και περιφερειακούς συμβούλους.

Ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Τεχνολογίας - Γεωπονίας Φλώρινας

Σε ιδιαίτερο συγκινησιακό κλίμα ορκίστηκαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 οι απόφοιτοι της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας Φλώρινας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα των Τμημάτων Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής και Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων.

Ευχαριστήριο του Αν.Αντωνιάδη

Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι
Σας  ευχαριστώ από  καρδιάς, γιατί   στις τελευταίες   εκλογές για  την  ανάδειξη  αιρετών  εκπροσώπων  για τους δασκάλους  με  τιμήσατε  εκλέγοντας  με αιρετό εκπρόσωπο  σας  στο   ΠΥΣΠΕ  Ν. Φλώρινας    για  τη  διετία  2013-2014.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
ο κλάδος  μας  όπως  και  όλες  οι επαγγελματικές  

Από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Φλώρινα


Το 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει και φέτος στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες.

Στη Φλώρινα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.


Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2012 επισκέφτηκε τη Φλώρινα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κ. Κολυμπάδης Μανόλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παπαγεωργίου Γεώργιο και τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Οικονόμου Νικόλαο.

Έκθεση ζωγραφικής: «Ανυπότακτες Μαρτυρίες» της Κωνσταντίνας Βαλερά στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του ΦΣΦΑ

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ανυπότακτες Μαρτυρίες», της εικαστικού Κωνσταντίνας Βαλερά, παρουσιάζεται από τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στην αίθουσα εκθέσεων της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του συλλόγου από 18 έως και 25 Νοεμβρίου 2012.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων του 2013


Καλούμε τους γονείς των αθλητών μας, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Ομίλου μας και να προπονηθούν τα παιδιά τους μαζί μας, στο HOTEL ΠΛΕΙΑΔΕΣ στην Φλώρινα, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00.
Θα γίνει απολογισμός του έτους 2012 καθώς και ενημέρωση για το πρόγραμμα προπονήσεων του 2013, τις νέες πολύ χαμηλές ετήσιες συνδρομές, τον ευέλικτο τρόπο πληρωμής, τις παροχές. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου και την νέα τάξη πραγμάτων.
ΤΟ Δ.Σ του ΑΟΦ

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση Τετάρτη 14 Νοεμβρίου


Με τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 15:00 και θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη.
Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές επιβαλλόμενες Νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα δήθεν της κρίσης και του χρέους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους Ηγέτες.

Διαμαρτυρία της ΕΝ.Π.Ε. για απολύσεις υπαλλήλων‏

Την  έντονη διαμαρτυρία της καθώς και την πλήρη αντίθεσή της εκφράζει η ΕΝ.Π.Ε. στην επιχειρούμενη μείωση του προσωπικού των Περιφερειών μέσω των απολύσεων Υπαλλήλων (ΔΕ ΙΔΑΧ) που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Φλώρινας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γνωστοποιεί ότι από την τρέχουσα σχολική περίοδο άρχισε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, μίας νέας υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας που έχει σκοπό την

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Την  Τετάρτη   14/11/2012  και ώρα 12 : 00 π.μ  συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας:
στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο  κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με θέματα:

Τεχνητή Νοημοσύνη. Αναζητώντας την εικόνα μας στη μηχανή».

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16:00 το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, σε αίθουσα του Παραρτήματος Καστοριάς, διοργανώνουν διάλεξη με θέμα

Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης και χορήγηση επιδόματος θέρμανσης

Στην Κοζάνη σήμερ την  5η-11-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα  18:00 στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 165 του Ν. 3852/10 και ύστερα από την Αριθ. Πρωτ.  2000/29-10-2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτη Πλακεντά,

ΗΜΕΡΙΔΑ- FORUM ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
         ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
         ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
         Τ.Κ.:53100
         Τηλ: 2385351010
         Fax: 2385044628
         Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                          
Φλώρινα, 12-11-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος παραβρέθηκε στην ημερίδα  “Οι πολιτικές Ανάπτυξης και Συνοχής της ΕΕ απέναντι στην οικονομική κρίση” την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.
 Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κο Γιώργο Παπαστάμκο, ο οποίος στην ομιλία του πραγματεύθηκε τις πολιτικές και τις προσπάθειες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της οικονομικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 13-11-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Φλώρινας σας ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η μεταλλική γέφυρα Αρμενοχωρίου θα είναι κλειστή λόγω εργασιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



                                                          ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2012  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
( έχει θέση πρόσκλησης )

        Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η  Νοεμβρίου  2012  καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής :
       Τετάρτη  21η  Νοεμβρίου  2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 12-11-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος παραβρέθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, για να τιμήσει με την παρουσία του τις τριήμερες εκδηλώσεις των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων σε συνεργασία του Δήμου Φλώρινας, της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας, του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και των Περιφερειών Κρήτης και Δυτικής Μακεδονίας.
Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την προβολή της ταινίας: «Η Ελλάδα του Ελευθερίου Βενιζέλου» του Βασίλη Μάρου και με έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος στο χαιρετισμό του συγκεκριμένα είπε:
«Σεβασμιότατε, κύριοι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κυρίες και κύριοι, κύριε Πρόεδρε του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ένωσης Κρητών πρέπει να σας συγχαρώ, γιατί είστε από τους πιο δραστήριους της περιοχής μας. Έχετε κάνει τόσα πολλά και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία που πήρατε να κάνετε την προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου. Εμείς ως Δημοτική αρχή θα είμαστε πάντα κοντά σας και εύχομαι καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις του τριημέρου». 




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ Φεστιβάλ πιάνου



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ κ. ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 13-11-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δήμαρχο Φλώρινας κο Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφτηκε στο γραφείο του, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μοναστήρι, κος Μάρκος Τριπολιτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κας Ζέτας Ρίζου και της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας και ο Πρόξενος, κος Τριπολιτάκης, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για θέματα της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και για ζητήματα της γενικότερης κατάστασης της Ελλάδας. Η συνεργασία τους εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του κου Τριπολιτάκη στο Μοναστήρι υπήρξε άριστη.
Κλείνοντας τη συζήτησή τους ο Δήμαρχος, κος Γιάννης Βοσκόπουλος, ευχήθηκε στον Πρόξενο καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα στις Βρυξέλλες.

Πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας δημοσιογράφων



H Ομοσπονδία Τύπου Ελλάδας αποφάσισε τη συμμετοχή του δημοσιογραφικού κλάδου στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης, καλώντας τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους στον Τύπο, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα Ραδιοφωνικά, στα Τηλεοπτικά, στα Ηλεκτρονικά και στα άλλα ΜΜΕ, να πάρουν μέρος στην πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) που διοργανώνουν από

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ κατά τη συζήτηση" Κύρωσης του κρατικού προυπολογισμού και των προυπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2013"



Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Οι στιγμές που περνάει η χώρα μας μπορεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ωστόσο αυτό, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την αντιπολίτευση.
Εντός και εκτός αιθούσης δίνει ρεσιτάλ εθνικοφροσύνης και προσφέρει στιγμές απείρου κάλλους με θεατρινισμούς και ψηφοθηρικά τεχνάσματα.