Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 29 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 7:00 μ.μ.

         

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                  Φλώρινα, 24-10-2013
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         
                                                                                                        Αριθ.  Πρωτ.: -600-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -37-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Π Ρ Ο Σ τους κ.κ. :

64 ορειβάτες από Κοζάνη στα βουνά της Φλώρινας την περασμένη Κυριακή


Φθινοπωρινό τοπίο σε καλοκαιρινή μέρα ήταν το σκηνικό της πορείας της Κυριακής 20 Οκτ. 2013 η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον ΕΟΣ Κοζάνης. Συνολικά 35 ορειβάτες, 29 απο τον ΕΟΣ Κοζάνης και 6 απο τον ΣΕΟ Φλώρινας διάσχισαν τα 17 χλμ της διαδρομής από τη Βίγλα στον Άγιο Γερμανό μέσω Καλού Νερού (Μπέλα Βόντα) (2155μ) σε μια πορεία με καταπληκτική ομορφιά και θέα προς τις Πρέσπες. Την ίδια στιγμή, ομάδα του ΣΕΟ Κοζάνης με 35 άτομα πραγματοποιούσε την πορεία Βίγλα-Π.Μελάς μήκους 11.6 χλμ την οποία είχε σηματοδοτήσει ψηφιακά με gps ο ΣΕΟΦ την περασμένη Κυριακή. Ευχαριστούμε και τους δύο συλλόγους της Κοζάνης για την επίσκεψη τους στα βουνά της περιοχής μας και την ωραία ορειβατική συντροφιά και ευχόμαστε να ξαναβρεθούμε σύντομα σε κοινές διαδρομές.

Για το ΔΣ,

ΔΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ


22 Οκτωβρίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων σε Ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή για τις παρεμβολές τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών γειτονικών χωρών και για το χρονοδιάγραμμα ψηφιακής εκπομπής στη Δυτική Μακεδονία
Ραχήλ Μακρή: «Αερολογίες από πλευράς Υπουργείου για ψηφιακή εκπομπή και παρεμβολές τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επιτυχημένη εκδήλωση για την έγκαιρη αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού


ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Επιτυχημένη εκδήλωση για την έγκαιρη αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού.

Με μεγάλη επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον από γονείς και εκπαιδευτικούς, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, η ομιλία του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου με θέμα«Συνεργασία γονέων και ειδικών για την έγκαιρη αντιμετώπιση ψυχοσυναισθηματικών και μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων του παιδιού». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τοΔιεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, σε συνεργασία με το Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο «Το παραμύθι της πεταλούδας» και το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: TO PROMOCION ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ  Αμύντα Αμυνταίου, με σύνθημα « γίνε ο πολυτιμότερος παίκτης μας, το ταξίδι τώρα ξεκινά»

καλούν τον κόσμο της περιοχής να γίνει συνοδοιπόρος, στο μονοπάτια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Δελτίο τύπου για την τιμή και τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία.


Το ζήτημα της προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τα σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα μείζον θέμα το οποίο όμως αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα από την κυβέρνηση και τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 21-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στο 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2013, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση είπε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Φλώρινα, 21-10-2013ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

                                                                                                      
  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κατά της Βίας στις 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και καλεί όλους τους συλλόγους του Δήμου  να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013 στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Δημοτική Αγορά και στην υπεύθυνη κ. Τζίκου Βιολέτα, με τηλέφωνο Επικοινωνίας 2385044520.

Δηλώσεις συγκομιδής περιόδου 2013/2014


Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 5509/123907/11-10-2013 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ, οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους

Κατάληψη στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας

Τα δυο Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 έπειτα από κοινή Γενική Συνέλευση αποφάσισαν την Συμβολική Κατάληψη του κτιρίου ως την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και τις περεταίρω κινητοποιήσεις με αιτήματα: 

Τέσσερις Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα στη Δυτική Μακεδονία


Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίασαν στην Περιφέρεια, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Απασχόλησης Γιώργου Σβώλη με μοναδικό θέμα τη λειτουργία των επτά (7) Κυριακών. 

Ενισχύσεις αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Natura 2000


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται η 1η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Μέτρου 213 «Ενισχύσεις Αγροτών που ασκούν γεωργική δραστηριότητα σε περιοχές Natura 2000» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, που στοχεύει

Δεν μπορώ να σπουδάσω….

Εδώ Πανεπιστήμιο…
Φέτος ο χρόνος είναι διαφορετικός.
Τον μετρούμε αλλιώς. 
Φοιτήτρια Α: Αιτούμαι την αναστολή των σπουδών μου. Επισυνάπτονται: Πιστοποιητικά απόλυσης πατέρα και μητέρας. Κάτοικος Αθηνών.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά στην Καστοριά.


Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος τη μνήμη του Παύλου Μελά, του ένδοξου Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στελέχη μαζί με δεκάδες φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας από όλη τη Μακεδονία, πραγματοποιήσαμε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Καστοριάς φωνάζοντας συνθήματα και καταλήξαμε στο παρεκκλήσι των Ταξιαρχών πίσω από τη Μητρόπολη Καστοριάς, όπου είναι θαμμένο το σώμα του Παύλου Μελά.

2 Εξειδικευμένα Σεμινάρια για τις εξαγωγές



Glocalization
Προσαρμοστείτε στις ξένες αγορές
για να πετύχετε


Export Pricing
Τιμολόγηση για Εξαγωγές
 

Κάθε αγορά είναι διαφορετική. Δεν μπορούμε να πετύχουμε, εάν δεν προσαρμοστούμε στις εκεί συνθήκες. Η έξυπνη προσαρμογή των στρατηγικών μας στις τοπικές συνθήκες ονομάζεται Glocalization. Όποια αγορά και αν επιλέξετε για τα προϊόντα σας, πρέπει να προσαρμόσετε αποτελεσματικά αυτό που προσφέρετε (το μείγμα marketing σας) στις συνθήκες της εκεί αγοράς.