Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η θάλασσα στην οποία δεν μπορείς με τίποτα βυθιστείς!


Η Νεκρά Θάλασσα είναι από τα πιο αξιοπρόσεκτα θαύματα της φύσεως. Τρία εκατομμύρια χρόνια πριν, παρουσιάστηκε μια μικρή ... γεωλογική αναταραχή στην κοιλάδα του Ιορδάνη, ένα ρήγμα. Μέσα σε αυτό συγκεντρώθηκε θαλασσινό νερό διαμορφώνοντας μια μεγάλη ηπειρωτική λίμνη.

Φλώρινα: Τρίτη έκθεση βιβλίου στον Αετό

Ο Ενοριακός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης – Το τέμπλο και η συντήρηση του

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013,  ώρα 7 μ.μ. στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέλλης με ομιλητή τον κ Ανδρέα Τσώκα, Αρχαιολόγο της 16ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καστοριάς με θέμα:

Λουκέτο στο στρατόπεδο Παπαπέτρου;

Αναστάτωση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του διοικητή της 1ης στρατιάς αντιστράτηγου Χρήστου Μανωλά, ο οποίος κατά την επίσκεψη στο στρατόπεδο Παπαπέτρου για αναγνώριση των εγκαταστάσεων, γνωστοποίησε το σχεδιασμό της ιεραρχίας να κλείσει οριστικά το Στρατόπεδο της πόλης, με τις μονάδες να μετακινούνται σε έτερα στρατόπεδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Ντροπή στη Δημοτική αρχή Τα χάλια της δημοτικής αγοράς



Ντροπή στη Δημοτική αρχή. Ασχολείται με τη τηλεθέρμανση με την αποκατάσταση της ασφάλτου που κινδυνεύουν οι Φλωρινιώτες εξ αιτίες της κακοτεχνίας που έκανε η εταιρία με τις ανεμογεννήτριες, ασχολείται με τον καθαρισμό της πόλης και την κοπή των χόρτων, ασχολείται με την επιδιόρθωση των παιδικών χαρών, με την ανεργία…………… και δεν βλέπει ότι κινδυνεύει η στέγη της αγοράς και ολόκληρη η αγορά που έχουν πέσει δύο πλακάκια από την οροφή και για τα οποία είναι υπεύθυνος ο εργολάβος γιατί δεν έχει παραληφθεί ακόμα το έργο. ΚΥΡΙΕ δήμαρχε παράτα όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία και ασχολήσου με την στέγη της ΑΓΟΡΑΣ !!!!!

Μετά από ούτε ένα χρόνο από την ολοκλήρωση της κατασκευής της οροφής της δημοτικής αγοράς Φλώρινας επικρατεί αυτή η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες…!
Χθες μάλιστα έπεσαν δύο από τα υλικά που διαμορφώνουν την οροφή και από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς και θύματα!
Για ακόμα μια φορά φάνηκε η προχειρότητα, απειρία και ανευθυνότητα των υπευθύνων!

Ένας αγανακτισμένος Φλωρινιώτης



Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ηλίας Σολάκης

Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια επιτυχημένης καριέρας και 178 γκολ ο Ηλίας Σολάκης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Δείτε το μήνυμα του στο facabook

Τα νέα του πινγκ-πονγκ

Στον απόηχο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φλώρινας πολλά είναι τα θετικά σχόλια που εισπράττουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από αθλητές και παράγοντες διάφορων πόλεων που πήραν μέρος στους αγώνες. Όλοι τονίζουν την άρτια οργάνωση και την άριστη φιλοξενία που δέχτηκαν. Από την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας την ποιότητα του

Ραδιολέσχη Φλώρινας - Εκλογές Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013‏

Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού
Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρες 6-9 μμ, στο Hotel «Φαίδων» στη Φλώρινα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2385028556.

Αφιέρωμα στον Μπ. Μρεχτ

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος ΟΓΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του Μπέρτολτ Μπρεχτ.
Το Σάββατο 6 Ιούλη στις 7.30 μμ, στο αίθριο του Εν Φλωροίνοι.

Ενημέρωση για τη σεισμικότητα της Φλώρινας ζητά ο Χρ. Ναούμ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την σεισμική δραστηριότητα στην ΠΕ Κοζάνης, δηλώνοντας εξ αρχής την συμπαράσταση προς τους συμπολίτες μας. Από τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε για ευρεία συνάντηση στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κτίριο

Ο Χάρης Κωστόπουλος στον Αετό Φλώρινας

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00 ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΑΝΑ 2013!!!
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 2,5 ΕΥΡΩ!!!
Με τιμή ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Μ.Π.Σ Αετού Φλώρινας

1ο παιδικό χορευτικό συναπάντημα από τον ΑΜΥΝΤΑ



 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας καλεί στο 1ο παιδικό χορευτικό συναπάντημα που διοργανώνει την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013 με ώρα έναρξης 20:00, στον αύλειο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Αμυνταίου.

Κάρτες ενίσχυσης διαρκείας για την υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ του «Αριστοτέλη»

 
Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» καλεί τους φίλους της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου να στηρίξουν τη νέα προσπάθειά της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η αγάπη τους προς την ομάδα και το σύλλογο ήταν και είναι δεδομένη. Η διαρκής στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο 6ος παίκτης. Στην δύσκολη οικονομικά αγωνιστική πορεία του πρωταθλήματος ο καθένας μας μπορεί να συνδράμει συμμετέχοντας με τις δυνάμεις του.

Τους περιβαλλοντικούς όρους για την ανέγερση Μουσικού Σχολείου στο Δήμο Αμυνταίου ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή εγκρίθηκαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013, οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου << Υφιστάμενο Επαγγελματικό Λύκειο Αμυνταίου και ανέγερση Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου σε έκταση συνολικού εμβαδού 24.887 τ.μ. εντός

Μακεδόνες από όλο τον κόσμο στο Λιτόχωρο και τη Φλώρινα

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων και για την αντιμετώπιση της ανιστόρητης προπαγάνδας της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων, το 67ο Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Ιουλίου, στο Λιτόχωρο Πιερίας.

το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Φλώρινας

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
          ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ Δ. Σ.
Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου, συνήλθε σήμερα 4-7-2013, στο γραφείο του συλλόγου, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 30-6-2013 και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
        ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ               ΣΟΦΙΑ ΛΟΒΑΤΣΗ
        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΜΑΡΙΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ
        ΤΑΜΙΑΣ                           ΑΛΙΚΗ ΜΕΤΣΙΚΑΡΗ
        ΜΕΛΟΣ                            ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ
                               ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ            ΜΑΡΙΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ

Αυτοί οι Κινέζοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα..!


Οι Κινέζοι δεν πτοούνται με τίποτα...οι ακτές της Κίτρινης Θάλασσας στην Κίνα έγιναν πράσινες αλλά οι λουόμενοι συνεχίζουν να χαίρονται τα μπάνια τους

Νέες δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της Λεβαίας



Μπλακάουτ για ένα τετράωρο χθες Παρασκευή για τα φορτηγά που μετέφεραν λιγνίτη από και
προς το ορυχείο Αμυνταίου. Οι κάτοικοι της Τ.Κ. Λεβαίας απαντώντας στην αδιαλλαξία της ΔΕΗ ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν απέκλεισαν το δρόμο για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να αγωνισθούν έως ότι δικαιωθούν.

Αλλοδαπός μετέφερε 29 κιλά κάνναβης με το αυτοκίνητό του

Σήμερα (06-07-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε το StreetBall 3X3 από τον ΑΙΑΝΤΑ




Ξεκίνησε με επιτυχία   χθες Παρασκευή το StreetBall 3X3 από τον ΑΙΑΝΤΑ  στην πόλη του Αμυνταίου .

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ
Οι ΕΛΜΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς, τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιφέρειας μας, τους συλλόγους γονέων και όλους τους υπαλλήλους των ΟΤΑ, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ Κοζάνη).  
τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ.

Ραχήλ Μακρή: Πλέον των 500 εργαζομένων μένουν στον δρόμο από την εταιρία "Κατσέλης




5 Ιουλίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ραχήλ Μακρή: Πλέον των 500 εργαζομένων μένουν στον δρόμο από την εταιρία "Κατσέλης"

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρίας "Κατσέλης" πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, η οποία παραβρέθηκε και στη πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων προς την Βουλή την Παρασκευή 7 Ιουλίου.