Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πώς να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Άρθρο μόνο για αντροκατακτητές!!!
Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια…

Είναι γεμάτη ενέργεια και δίψα για να μάθει καινούρια πράγματα. Θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους διασκέδασης, επαφής με τον κόσμο, να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέα άτομα…

Το ΄ξερες; - Τι κοιτάνε πρώτα οι άνδρες στις γυναίκες;

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύει η Daily Mail, το 70% των ανδρών προσέχουν πρώτα τα....
μάτια μίας γυναίκας. Ακολουθεί το χαμόγελο και τρίτο στη σειρά με την οποία «τσεκάρουν» κάποια έρχεται το στήθος.

Η Γλυκερία στο Αμύνταιο


Ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια των «Αμύνταια 2013» την Τετάρτη 28 Αυγούστου φέρνει στην πόλη του Αμυνταίου την  καταξιωμένη τραγουδίστρια Γλυκερία
, που θα ερμηνεύσει αγαπημένες μελωδίες αλλά και σύγχρονη εμπνευσμένη μουσική ενώνοντας το χθες με το σήμερα και θα μας παρασύρει σε αυτό που λέγεται γνήσια λαϊκή διασκέδαση. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9μμ στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

12 πράγματα που δεν ξέρατε για τη Δυτική Μακεδονία

Ότι τα παλαιότερα πετρώματα της Ελλάδος βρίσκονται στη Δυτική Μακεδονία;

Ότι κάποτε παγετώνες κάλυπταν
τους λόφους και τα βουνά μας;

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 16η Γιορτή Πιπεριάς στον Αετό

 Πλήθος κόσμου κατέκλισε από νωρίς τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου στον Αετό για να απολαύσει νόστιμές δημιουργίες με βάση τις ξακουστές πιπεριές του χωριού, αλλά και να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του Θύμιου Γκογκίδη.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο


Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα στην Κοζάνη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Ευχαριστήριο των «Λυγκηστών»

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ», μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 27ου Σεμιναρίου Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνεται στην περιοχή των Πρεσπών, στο χωριό Λαιμός, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς: 

6ος ποδηλατικός γύρος της λίμνης Πετρών (video)


Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 130 ποδηλατών ολοκληρώθηκε ο 6ος ποδηλατικός γύρος της λίμνης Πετρών που διοργάνωσε χθες η Α.Μ.Κ.Ε. «Πετριέων Γη».

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ



Μια ακόμα μεταγραφική επιτυχία για τον Αμύντα Αμυνταίου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την 28χρονη διεθνή Κυπρία Ιωάννα Συζίνου, ενισχύοντας με μια ακόμα ποιοτική  αθλήτρια την περιφερειακή του γραμμή.
Η Ιωάννα Συζίνου γεννήθηκε στις 28/02/1985 στη Λάρνακα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης, φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας λάβει ειδίκευση στο αντικείμενο της χειροσφαίρισης.