Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

37o ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


37ο Προσυνέδριο Εργαζομένων ΟΤΕ
Μακεδονίας - Θράκης

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ N. Φλώρινας διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου, στην Φλώρινα το 37ο Προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας - Θράκης, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το 37ο Ετήσιο Τακτικό Πανελλήνιο συνέδριο.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Από τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 19 Μαρτίου 2012, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλωρινας. Το οποίο είναι:

Πρόεδρος: Θεοδώρου Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Κολοκοντές Αργύριος
Γενικός Γραμματέας: Τυρπένου Σταύρος
Ταμίας: Σιαπάζος Αθανάσιος
Μέλη: Δόντσιος Στυλιανός, Θεοδώρου Θωμάς, Κυριαζής Θωμάς, Χριστόπουλος Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικά μέλη: Καρατσώρης Ελευθέριος, Κόλλης Χρήστος

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ.


Ας ελπίσουμε ότι το κομμάτι αυτό θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014. Γιατί τελειώνει το ΕΣΠΑ και μετά από αυτό ίσως να μην υπάρξουν άλλες χρηματοδοτήσεις.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ROWE


Συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες είχε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012  ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Οι σχολικοί φύλακες συζήτησαν με το Δήμαρχο για τα προβλήματά τους  και ζήτησαν  να έχουν
άμεση ενημέρωση από τον προϊστάμενό τους για οτιδήποτε  προκύπτει όσον αφορά στον κλάδο τους, ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα τόσο σε μισθολογικά θέματα όσο και σε θέματα επιδομάτων. Ο Δήμαρχος ζήτησε από την προϊσταμένη τους να υπάρξει  άμεση  μέριμνα για τα προβλήματά τους και τα δικαιώματα τους. Τελειώνοντας,  οι

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας  κ. Γιάννη Βοσκόπουλου με τους έντεκα νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους του Δήμου βάσει του προγράμματος απασχόλησης ανέργων του ΟΑΕΔ  ηλικίας 55-64  και διάρκειας 27 μηνών. Ο Δήμαρχος  τους ενημέρωσε για τις καινούργιες τους αρμοδιότητες  τόσο στον τομέα της

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. Γ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με τους υπαλλήλους του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, τον  αρμόδιο Αντιδήμαρχο  κ. Θανάση Μπέλτσο και το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 στο γραφείο του Δημάρχου.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν
στην υλοτομία του τρέχοντος  έτους , στην κοπή των χόρτων και στο κλάδεμα των δέντρων του Δήμου Φλώρινας, καθώς και στο χρονοδιάγραμμα όλων των εργασιών που υλοποιούνται από το αρμόδιο τμήμα.
Να σημειωθεί, ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι φυτεύσεις στους κήπους του Δήμου, καθώς και η κοπή των χόρτων και το κλάδεμα των δέντρων.                     

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:00 Μ.Μ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου  28 Μαρτίου 2012 ημέρα Τετάρτη  και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:













ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ο νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμυνταίου (πρώην ΕΑΣ Αμυνταίου) στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  προτίθεται να λειτουργήσει Τράπεζα Τροφίμων με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου.
Η Τράπεζα Τροφίμων ως
σκοπό θα έχει την πώληση βασικών προϊόντων διατροφής (πχ λάδι , ρύζι , τυρί , αλεύρι , κρασί , κλπ) σε τιμές

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ

Ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας συμμετείχε σε προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19-3-2012 στην Αθήνα, στο γραφείο της Ειδικής Γραμματέως Ε.Σ.Π.Α. κας  Γεωργίας Ζεμπελιάδου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού & Ανάπτυξης κο Ιωάννη Αντωνιάδη και τον Δήμαρχο Αμυνταίου κο Ιωακείμ Ιωσηφίδη, όπου συζητήθηκε ο συντονισμός για τη διεκδίκηση πόρων από ΕΣΠΑ.