Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ


Τελικά ο κ. Πεκάκης, ο οποίος όπως λέγεται ήταν ο οικονομικός  διαχειριστής…….  στην Νομαρχία επί ημερών Στρατάκη, είχε πάρει απόσπαση από την ΔΕH;  Ή πληρωνόταν από την ΔΕΗ και δεν πατούσε ποτέ στην δουλειά του;  Μπορεί να μας απαντήσει κανείς;  Ή και πόσους μισθούς έπαιρνε και από που; Έπαιρνε και εκτός έδρας από την ΔΕΗ; Μήπως μοιραζόντουσαν τίποτα…………………… με τον κ. Στρατάκη;
Πάντως εμείς ξέρουμε ότι υπέγραφε σαν γραφείο Νομάρχη!!!!!!!!!

«ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ»


H Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, θα διοργανώσουν δράση με θέμα:
«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»
Πρόκειται για μια πανελλήνια καμπάνια, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οποία θα κορυφωθεί με κεντρικές εκδηλώσεις σε πόλεις όλων των περιφερειών.
Κεντρικός στόχος της δράσης, είναι η προβολή από τους μαθητές του τόπου τους με δημιουργικά έργα έτσι ώστε να αποτελέσει προορισμό τόσο για τα σχολεία της χώρας μας όσο και του εξωτερικού.
Η κεντρική εκδήλωση στην πόλη της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ΦΣΦ “o Αριστοτέλης” την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, και ώρα 11:00 πμ.
Τη δράση θα υλοποιήσουν η Β/θμια Εκπαίδευση Φλώρινας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης Φλώρινας και οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»


Το Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012, μεταξύ 20:30 και 21:30, σημαίνει για τέταρτη χρονιά η Ώρα της Γης.
Ο Δήμος Αμυνταίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συμμετάσχει και φέτος στην «Ώρα της Γης» και ως εκ τούτου τα φώτα του Δημαρχείου και των υπόλοιπων δημοτικών κτηρίων να
παραμένουν σβηστά. Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα στους δημότες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση σβήνοντας τα φώτα των σπιτιών τους.
Είναι μία συμβολική εκδήλωση για να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον, αλλά και συμμετοχής στις δράσεις για την προστασία του.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

EΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, Μιχάλη Καρχιμάκη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν εντός των παραπάνω ημερών την υποψηφιότητά τους μέσω διαδικτύου (ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr) στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής.

«ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ –ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΦΑΣΟΛΙ» ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 4 Απριλίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μανιακίου να συμμετέχετε στην εκδήλωση με θέμα: «Υγιεινή διατροφή –γνωρίζω το φασόλι».
Θα ακολουθήσει
γεύμα παραδοσιακής φασολάδας.
Ώρα έναρξης 11:00π.μ.
Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Δημοτικού και Νηπιαγωγείου

ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 31/03/12 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 03/04/12


Πολλοί μαθητές των τάξεων των καθηγητών πιάνου Απόστολου Δουγαλή, Χαράς Κατσαρού και Πέτρου Φάκα του Παραρτήματος του Ωδείου Φλώρινας θα παίξουν το Σάββατο 31/03/12 στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου. Παίρνουν μέρος οι Χατζηκωνσταντίνου Θεοδότα , Ακριτίδου Ιωάννα , Κοσμίδου Ελένη , Λαζαρίδου Κωνσταντίνα , Χατζή Εύη , Γεωργίου Παρασκευή , Χατζητιμοθέου Αλέξανδρος, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Ιωαννίδου Σέβη, Ιωαννίδου Μαρία, Μπάντη Ειρήνη, Καραδαγλής Ιωάννης, Λαζαρίδου Κωνσταντίνα, Έλκα Ελισάβετ, Θεοδορίδης Δημήτρης, Στάιου Ειρήνη , Δούμκου Ναταλία, Κοσμίδου Δέσποινα και  Σμιξιώτη Ευθυμία.
Επίσης στις 03/04/12 στις 7:00μ.μ. και πάλι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου οι μαθητές της τάξης μονωδίας της καθηγήτριας Ξένιας Τσαβκοπούλου θα ερμηνεύσουν το Stabat Mater του Pergolesi και άλλες άριες . Παίρνουν μέρος οι Παπάζογλου Νικολέτα, Πάλλιου Μαρία, Χαραλάμπους – Κωνσταντίνου Νικόλαος , Χύτα Μαρία και Καλώτα Χαρούλα. Συμμετέχει και η κ. Ξένια Τσαβκοπούλου. Συνοδεύει στο πιάνο η Μαριάνθη Τσαβδαρίδου.