Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΠΑΟΚ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

αυτη την εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει το Σάββατο το ΔΑΚ Αμυνταίου
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Παραμονή της πρεμιέρας του Αμύντα στο γήπεδο του ενάντια στον ΠΑΟΚ (2/11, ώρα 18:00), για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο από φίλους της ομάδας, που θα δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα με τεράστια ενέργεια, ικανή να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στις παίκτριες του Νίκου Γιώσκου.

Ο Αμύντας μετά το νικηφόρο πέρασμα του από τα Γιαννιτσά, θα επιδιώξει να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα , απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, ο οποίος προέρχεται από 2 εντός σερί νίκες (με Νέα Ιωνία και Ορμή Πατρών).

Οι δύο ομάδες τελευταία φορά είχαν αναμετρηθεί σε φιλική αναμέτρηση στο Αμύνταιο, στις 21/9, με τον δικέφαλο του Βορρά να παίρνει τη νίκη με 24-18. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμύντας έχει να ηττηθεί σε επίσημη αναμέτρηση στο γήπεδο του, από τις 11/12/2010.  

ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσθήκη της Μαυροβούνιας περιφερειακής Άννα Μίλασιτς, αύξησε κατακόρυφα την ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και τα ελάχιστα  απομείναντα αναμένεται να γίνουν καπνός, εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΩΣΣΑ ΝΟΕΛΑΙΑ
Το παρόν έδωσαν,  παίκτριες  του Αμύντα, συνοδευόμενες από τα μέλη της Επιτροπής χάντμπολ Θωμαΐδη Χρήστο και Γιώργο Θεοχαρίδη στα σχολεία του Αμυνταίου, απευθύνοντας ανοιχτή πρόκληση σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, να δώσουν το παρόν και το παλμό στη πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας, για τη φετινή σεζόν. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Επί ποδός η αστυνομική διεύθυνση Αμυνταίου για τη  Σαββατιάτικη αναμέτρηση, μετά την επίσημη ενημέρωση που έγινε από τους ανθρώπους του Αμύντα, προκειμένου να προληφθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Αμύντα με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα παρακολουθήσουν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς του αθλήματος, ενώ θα καλυφθεί ζωντανά απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.   

Ερώτηση για την εγκατάλειψη της διάνοιξης σήραγγας Κλεισούρας Καστοριάς.


ΘΕΜΑ: «Εγκαταλείπεται η διάνοιξη της σήραγγας Κλεισούρας Καστοριάς».

Στην απελπισία έχουν οδηγηθεί οι τοπικές κοινωνίες της Καστοριάς, της Φλώρινας και της Πέλλας καθώς εγκαταλείπεται επ’ αόριστον η διάνοιξη της πολύπαθης σήραγγας της Κλεισούρας Καστοριάς. Ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγράμματος και Υποδομών της Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε ότι το έργο δεν θα ενταχθεί στο Γ’ ΚΠΣ (Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης) και πως είναι απίθανο ακόμη να ενταχθεί και στο αμέσως επόμενο ΚΠΣ δεδομένων των εξαιρετικά περιορισμένων κονδυλίων για έργα υποδομής που θα διατεθούν στη Δυτική Μακεδονία.