Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κας ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ                         ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ευχαριστήριο από το δημοτικό σχολείο Αγ. Γερμανού


Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 6/θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Γερμανού ευχαριστούν θερμά την εταιρίαMAMIDOIL-JETOIL για την ευγενική δωρεά 1000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΓΕΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιλαχόντων για τα προγράμματα voucher


Από το Υπουργείο Εργασίας αλλά και από και από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιλαχόντων του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους μέχρι 29 ετών» (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr/) και του προγράμματος «Επιταγή

Έναρξη προγράμματος ΟΑΕΔ κοινωφελούς χαρακτήρα

Στις 12-11-2013 δημοσιεύτηκε από τον ΟΑΕΔ η δεύτερη από τις τέσσερις Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόληση μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε δημόσιους φορείς, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αμυνταίου.

Δημιουργική γραφή και δημιουργική γραφή και εκπαίδευση

Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
Κ.Δ.Ντίνας, Καθηγητής, τηλ.2385055091,kdinas@uowm.gr ,
Τριαντάφυλλος H. Κωτόπουλος, επικ. καθηγητής, τηλ. 2385055125,tkotopou@uowm.gr
Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΠΔΜ θα πραγματοποιηθεί το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο:  «Δημιουργική Γραφή» και δύο κατευθύνσεις: “Δημιουργική Γραφή” και “Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση” στη Θεσσαλονίκη.

Εγένετο φως


Ομιλία Δημάρχου Αμυνταίου στην ημερίδα του «Σπάρτακου»

Στην ημερίδα του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, μίλησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

Εκστρατεία ενημέρωσης: ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς





Τετάρτη 13-11-2013 και ώρα : 12.00 μ - στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας (Κανόνια)

Η Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση», καλεί φορείς και πολίτες να συμμετέχουν στην καμπάνια που οργανώνει η ΕΚΠΟΙΖΩ, λέγοντας ένα δυνατό.

AMYNTAS AMYNTAIOY XANTMPOL

Ενσωματωμένη εικόνα 2

ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Αμυνταίου, ο Αμύντας επικράτησε του Μακεδονικού 25-19, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής  , πετυχαίνοντας μ αυτόν τον τρόπο  την 2η του νίκη σε 4 αγώνες.

Παρά την απουσία της Μίλασιτς και την ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε στις παίκτριες από την ήττα στην Πάτρα, η ομάδα κατάφερε να φτάσει σχετικά εύκολα στο 2ποντο της νίκης.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανοίγουν το δρόμο προς την επιχειρηματικότητα


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για άλλη μια φορά στοχεύει επιχειρηματικά συμμετέχοντας στο Balkan Venture Forum στα Τίρανα στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2013! 

Κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

Όλοι στη συγκέντρωση και πορεία για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17/11/2013, στις 11:30΄ το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ