Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη συνάντηση με νέους που θα έχει ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00μμ στα καταστήματα Bo Café, BaroqueCream και Ολύμπιον, στον πεζόδρομο στη Φλώρινα.

Από το Πολιτικό Γραφείο
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 9 (3ος όροφος)
Τηλ: 23850 44683 - 25431

Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κα Πέρκα Θεοπίστη



Φλώρινα, 22-01-2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κα Πέρκα Θεοπίστη μαζί με στελέχη της την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Φλώρινας, την οικονομική του πορεία, την πορεία της τηλεθέρμανσης και θέματα γενικότερης κοινωνικής πολιτικής.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στην κα Πέρκα καλή επιτυχία στον αγώνα της.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Παπαγιάννη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη


Φλώρινα, 22-01-2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Παπαγιάννη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 στο γραφείο του Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα που υφίσταται το σχολείο σχετικά με τη θέρμανση.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα του σχολείου με το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που διανύουμε χρειάζεται συνεχής εφοδιασμός-κάτι που δεν είναι εφικτό και χρειάζονται επιπλέον χρήματα γι’ αυτό- και με φυσικό επακόλουθο το κλείσιμο του σχολείου σε περίπτωση που δεν υπάρξει έξτρα επιχορήγηση για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων.



επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας



Φλώρινα, 22-01-2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας κα Παπαδοπούλου Ουρανία, ο εκπρόσωπος των καθηγητών κ. Μπουντουλούλης Βαγγέλης, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και εκπρόσωπος των μαθητών.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα που υφίσταται το σχολείο σχετικά με τη θέρμανση.
Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του σχολείου ότι έχει καταθέσει αίτημα προς το Υπουργείο για επιπλέον επιχορήγηση των σχολικών μονάδων του Δήμου Φλώρινας, καθώς είναι τουλάχιστον άδικο να είναι ίδια τα κονδύλια με αυτά άλλων πόλεων, από τη στιγμή που επικρατούν και διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Οι εκπρόσωποι του 1ου ΓΕΛ ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές ευελπιστώντας να εισακουστεί το αίτημά του.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Πρόσκληση - Δελτίο τύπου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΥΓΚΟΣ.

Από το Πολιτικό Γραφείο
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 9 (3ος όροφος)
Τηλ: 23850 44683 - 25431

Πρόσκληση του Γιάννη Αντωνιάδη για την συγγέντρωση στο Αμύνταιο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΤΕΡΟΝ στο Αμύνταιο.

Από το Πολιτικό Γραφείο
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 9 (3ος όροφος)
Τηλ: 23850 44683 - 25431

από τις επισκέψεις του κ. Αντωνιάδη

την Τετάρτη 21.01. ο κ. Αντωνιάδης επισκέφτηκε τα χωριά : Τριπόταμο - Καύκασο - Νίκη - Πολυπλάτανο - Κάτω Κλεινές.





Πρόγραμμα επισκέψεων κ. Αντωνιάδη


Την Πέμτπη 22.01 ο κ. Αντωνιάδης Ι. θα επισκεφτεί τα χωριά του Αμυνταίου:


  •  Άγιος Παντελεήμονας 6:30μμ
  • Φαράγγι 7:00μμ
  • Μανιάκι 7:30μμ
  • Αντίγονο 8:00μμ
  • Πελαργός 8:30μμ
  • Ξινό Νερό 9:00μμ



 με εκτίμηση,


    Γραφείο τύπου Αντωνιάδη Γ.

Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Φλώρινας

Καποιες Σκεψεις

ΑΧ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ

Αξιωθήκαμε και φέτος να περάσουμε τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων στην αγαπημένη μας Φλώρινα με φίλους και συγγενείς .Ευχαριστηθήκαμε με τις πάρα πολλές εκδηλώσεις του Δήμου με αποκορύφωμα το μαγευτικό τρενάκι.
Λίγες μέρες μετά πληροφορηθήκαμε τα πρόσωπα που προτείνουν τα κόμματα για να εκπροσωπήσουν την Φλώρινα στη νέα βουλή.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι πολιτικές δυνάμεις έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο μας και σε συνεργασία με άχρηστους τοπικούς αντιπροσώπους μαγειρεύουν τα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν τα ίδια πειθήνια άτομα που υποταγμένα προσπαθούν να βολέψουν ελάχιστους κολλητούς και φίλους.
Στη ΝΔ ο Κωνσταντινίδης και η παρέα του μαζί με τον διορισμένο (για πρώτη φορά) γιατί άραγε? πρόεδρο της ΝΟΔΕ αφού «έθαψαν» και καθύβρισαν κάθε αξιόλογο Φλωρινιώτη απέκλισαν την εκπροσώπηση του Αμυνταίου και συμπλήρωσαν το ψηφοδέλτιο με μια άγνωστη κοπέλα για να έχουν την μικρότερη απώλεια.
Ο Κωνσταντινίδης με ψέματα και υποσχέσεις είναι ο χειρότερος βουλευτής που έβγαλε η Φλώρινα και ευθύνεται για την κατάντια των εμπόρων, την υποβάθμιση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της πόλης,  της καθυστέρησης και εκτροπής του κάθετου στην Εγνατία δρόμου, την υπολειτουργία του νοσοκομείου, την αποδυνάμωση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής, την πώληση της ΔΕΗ της ΑΤΕ, των ορυχείων…. και ο κατάλογος τέλος δεν έχει.
Πρέπει να ντρέπεται και με σκυφτό το κεφάλι να εξαφανιστεί από τη Φλώρινα.
Στις 25-1-2015 θα τιμωρηθεί και θα απαλλαγούμε από την «ίντριγκα» και την παρέα του.
Καλή επιτυχία στον Αντωνιάδη και τον Βόσδου που έχουν αναδείξει την Φλώρινα και είναι ικανοί και αγαπητοί σε όλους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας  με προοπτική αυτοδυναμίας επέλεξε να εκπροσωπηθεί στη Φλώρινα με δύο δυναμικές ξένες κυρίες, τον τραγικό και αυτοκαταστροφικό Σαπαλίδη, και έναν φίλο του Λιάνη.
Ο Σαπαλίδης  που σέρνεται από παράταξη σε παράταξη αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη με κολακείες, έχει αποτύχει με ότι έχει ασχοληθεί ,(θυμηθείτε πως χειρίστηκε την εντολή που πήρε από την μεγάλη συγκέντρωση για το πετρέλαιο θέρμανσης, μαζι με τον Κωνσταντινίδη και τον Μπίρο? Κατέβηκαν στην Αθήνα και άδειασαν 10 σακούλες  παγάκια στο πεζοδρόμιο στο Σύνταγμα ). Αλίμονο και μακριά από εμάς.
Η Πέρκα βέβαια είναι ηγετικό στέλεχος του ΣΙΡΙΖΑ έχει   ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον πρόεδρο και  σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι προσπαθούν να βάλουν ή να εξοφλήσουν γραμμάτια .
Δεν κατανόησα τον ρόλο του Αργυριάδη δίπλα στον Καμένο στη Νίκη. Από γιατρός του Σαμαρά, υποψήφιος Δήμαρχος βολεμένος ειδικός  σύμβουλος του Καριπίδη με 3500 ευρώ μισθό, προσπαθεί  να γίνει ο νέος «Στάθης».
Αγαπητοί συμπατριώτες βάλτε πάνω από όλα την ΦΛΩΡΙΝΑ και ψηφίστε ικανούς που θα εξασφαλίσουν το μέλλον  των νέων ανθρώπων που θα ζήσουν στη Φλώρινα.

          

Καθαρισμός του πεζόδρομο μου Φλώρινας





Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου το πρωί, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Φλώρινας με ειδικό μηχάνημα πλήρως επανδρωμένο, προχώρησε στην  καθαριότητα του πεζόδρομου και της πλατείας, μια πράξη απαραίτητη μετά από τις βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις των τελευταίων μηνών.

απο την επίσκεψη του κ. Αντωνιάδη σε χωριά του Αμυνταίου






Η επιστροφή της κρίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ


του Γιάννη Στ. Αποστολίδη, οικονομολόγου, μέλους της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ

Λέει ο Σαμαράς συνεχώς, ότι αν κερδίσει τις εκλογές, θα κλείσει άμεσα τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Το κλείσιμο, λέει, της διαπραγμάτευσης θα σημάνει το τέλος των μνημονίων.
Το ερώτημα είναι ποιά διαπραγμάτευση;
Η πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, έπρεπε να είναι διαθέσιμη (να έχει ολοκληρωθεί) στις 28 Φεβρουαρίου 2014. Η αξιολόγηση αυτή δεν ολοκληρώθηκε ΑΚΟΜΗ.
Στις 14 Μαΐου 2014, η χώρα (υπογράφουν Σαμαράς, Στουρνάρας, Προβόπουλος) στέλνει επιστολή στην τρόικα και ζητάει να ολοκληρωθεί έτσι η πέμπτη αξιολόγηση, να μην γίνουν οι επόμενες τρεις αξιολογήσεις, δηλαδή η έκτη, έβδομη και όγδοη (προβλέπεται για 28 Φεβρουαρίου 2015) και να καταβάλλουν τις προβλεπόμενες δόσεις. ΑΥΤΗ η διαπραγμάτευση είναι ΑΝΟΙΧΤΗ.
Οι επόμενες αξιολογήσεις μέχρι την δωδέκατη (28 Φεβρουαρίου 2016) θα γίνουν;

Έλεγχος στο σημείο κατολίσθησης της Τ.Κ. Αχλάδας από αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας.



                                                                  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Έλεγχος στο σημείο κατολίσθησης της Τ.Κ. Αχλάδας από αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας.


  Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας συνοδευόμενο από την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο σημείο κατολίσθησης της Τ.Κ. Αχλάδας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                  


              Φλώρινα  21-01-2015
                                                ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ  Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                                                                                                                                               
                                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φλώρινας και οι υποψήφοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ  προσκαλούν  όλους τους πολίτες και  φορείς του Νομού  την : 
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:30  στο ξενοδοχείο «Λύγκος »
            Στην ομιλία – συζήτηση θα είναι κοντά μας ο Νίκος Μπίστης πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.
             θα αναλύσει τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση και θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τις Εθνικές Εκλογές.
            Θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος και θα δεχθεί τις ερωτήσεις των πολιτιτών.


                                                                                                Για την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Φλώρινας

-Ο Γραμματέας

Πέτη Πέρκα: Συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ σε ΑΗΣ Μελίτης και Φιλώτα


Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Μελίτης και του ορυχείου του ΑΗΣ Φιλώτα. 
Συνομίλησε μαζί τους και αφού άκουσε τα προβλήματά τους τόνισε ότι θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους καθώς και δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που δραστηριοποιείται η ΔΕΗ για να λειτουργεί επ΄ ωφελεία τους και κυρίως επ΄ ωφελεία των κατοίκων της περιοχής μας.
Τέλος κάλεσε όλους να βοηθήσουν και να στηρίξουν, πρωτίστως τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον ενεργειακό τομέα.

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη: http://goo.gl/doMx0A

Αυθυποβολή (Του Δημήτρη Ιωαννίδη, Προέδρου ΝΕ ΟΝΝΕΔ Φλώρινας)



Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αποκτά ιστορική διάσταση για τη χώρα μας, καθώς δε θα σημάνει μόνο την ανάδειξη της επόμενης κυβέρνησης, αλλά για την μετωπική σύγκρουση δύο διαφορετικών πολιτικών σε μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα, τώρα που ο «μνημονιακός» κύκλος τελειώνει.
 

Η έκθεση Rhino: Last He(a)rd στη γκαλερί Λόλα Νικολάου Κείμενο πλαισίωσης της έκθεσης από την αγέλη καλλιτεχνών


                      


Γαβριήλ Φτελκόπουλος

Συμμετέχουν οι: Γεωργία Δαμιανού, Χάρης Κοντοσφύρης, Δήμητρα Μπαϊρακτάρη, Όλγα Μπογδάνου,  Άννα-Μαρία Σαμαρά, Χρήστος Σκούρτης, Μάγδα Χριστοπούλου
Κείμενο πλαισίωσης έκθεσης

Ανοικτά για τις εκλογές τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας


Φλώρινα, 22-01-2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ανοικτά για τις εκλογές τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας
Στο πλαίσιο των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα παραμείνουν ανοιχτά τα ΚΕΠ για το κοινό, προκειμένου να διευκολύνονται οι ψηφοφόροι αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Συγκεκριμένα, τα ΚΕΠ της πόλης θα λειτουργούν το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοι να παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες διευκολύνοντας τους πολίτες  στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου.
Την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ (κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας) θα είναι ανοιχτά τα ΚΕΠ της πόλης αλλά και τα περιφερειακά των Δημοτικών Ενοτήτων Κάτω Κλεινών, Μελίτης και Περάσματος, για να ενημερώνουν τους δημότες καθώς και τους εγγεγραμμένους στους Εκλογικούς Καταλόγους των Ετεροδημοτών, προκειμένου να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία και να εξυπηρετηθούν σχετικά με τους Εκλογικούς Καταλόγους και το Εκλογικό Τμήμα που θα ψηφίσουν.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των ΚΕΠ του Δήμου είναι:
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΠ 0474 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Τοπική Κοινότητα Άνω Καλλινίκης, 2385092800.
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΠ 0307 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Άγιος Αθανάσιος – πρώην Δημαρχείο Μελίτης, 2385039000.
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΠ 0126 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, πρώην Δημαρχείο Περάσματος, 2385351506.
ΚΕΠ 0477 ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΛΟΧΑΓΟΥ ΜΟΔΗ 2 (Αγορά), 2385044510.
ΚΕΠ 0320 ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 1 (Διοικητήριο – πρώην Νομαρχία), 2385044636.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (συναντήθηκε με την κ. Μέλφου Αικατερίνη και τον Μητρόπουλο Μιχαήλ ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος)



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,21-01-2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με τους υποψήφιους Βουλευτές Φλώρινας του κόμματος ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ. Μέλφου Αικατερίνη και Μητρόπουλο Μιχαήλ, συναντήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Φλώρινας, την πορεία της τηλεθέρμανσης, το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ειδικότερα το μέλλον των ΤΕΙ και θέματα γενικότερης κοινωνικής πολιτικής.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Η Πέτη Πέρκα στη Βεύη με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ


Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2014 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα συναντήθηκε στη Βεύη με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Κυριακού και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τοπικού λιγνιτωρυχείου. Ο κ. Κυριακού εξέθεσε με λεπτομέρειες το θέμα της σύμβασης που έχει υπογραφεί καθώς και τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας για το ζήτημα. Ο κ. Σπίρτζης ανέπτυξε το πώς βλέπει το ΤΕΕ το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και γενικότερα ζητήματα ανάπτυξης, η δε κ. Πέτη Πέρκα αναφέρθηκε στις θέσεις του Σύριζα για τις υπογεγραμμένες συμβάσεις που θα περιλάβουν και τη συγκεκριμένη σύμβαση για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης, η οποία θα επανεξετασθεί μόλις ο Σύριζα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. 
Ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις με τη συμμετοχή κατοίκων της κοινότητας και δόθηκαν 
απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ
ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΑ

Σε συγκέντρωση οπαδών της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Βόσδου την περασμένη Τετάρτη στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».
Ο Σωτήρης Βόσδου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι: «Σήμερα δεν ήρθα εδώ να σας μιλήσω για τη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα, Αλλά για την Φλώρινα και την Ελλάδα. Ήρθα για να σας μιλήσω για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της Φλώρινας. Ήρθα για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου και για να προτείνω λύσεις για το καλό της πατρίδα μας.

stelios mavridis

Από την περιοδία μου σε χωριά της περιοχής μας.


Φίλιππος Πετσάλνικος

Δίνεται λύση σε ένα χρόνιο αίτημα του Βοΐου – Ξεκινάει η λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού του Φράγματος «Πραμόριτσα»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δίνεται λύση σε ένα χρόνιο αίτημα του Βοΐου –
Ξεκινάει η λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού
του Φράγματος «Πραμόριτσα»


Ξεμπλοκάρει μετά από συντονισμένες ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που αφορά στη λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα», στην κτηματική περιοχή Βυθού της πρώην κοινότητας Πενταλόφου.

Η λειτουργία του σταθμού θα βοηθήσει τα μέγιστα στη μείωση του κόστους λειτουργίας υδροδότησης των οικισμών του Δήμου Βοίου, ενώ υπολογίζεται ότι η ηλεκτροπαραγωγή από το ΜΥΗΣ «Πραμόριτσα» η οποία θα ανέρχεται στα 4500 MW ανά έτος, θα αποφέρει οικονομικό όφελος έως και 400.000 € ετησίως για την περιοχή.

Τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα υπογράψει τη σύμβαση πώλησης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας ως αυτοπαραγωγός, με τον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).


Ανακοίνωση έναρξης ετήσιου Περιοδικού ελέγχου Μέτρων και Σταθμών.



Α   Ν   Α   Κ   Ο    Ι   Ν   Ω   Σ   Η  


Ανακοινώνεται ότι από την 19η Ιανουαρίου 2015 μέχρι  την 31η Δεκεμβρίου 2015, θα διενεργείται ο ετήσιος Περιοδικός  Έλεγχος όλων των μετρικών και ζυγιστικών συσκευών, γεφυροπλαστιγγών, βενζιναντλιών, πετρελαιαντλιών και σταθμών. 

Απόφαση του Αντιπερ. σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές


                                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σάββα Σαπαλίδη και εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, αποφάσισαν από κοινού τα εξής:
Την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, σύμφωνα με τα αρθρ. 16 παρ. 1 του Ν. 4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρ. 108 του Ν. 4314/2014, τις εξής Κυριακές:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ #TOGETHER 5ο τεύχος



ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ #TOGETHER

Εκλογικό, ανθρώπινο και με 88 σελίδες το 5ο τεύχος

Με αφιέρωμα 32 σελίδων στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015 κυκλοφόρησε σήμερα, το 5ο τεύχος του περιοδικού #together σε όλη τη Δυτική Μακεδονία με 88 σελίδες.
Ποιοι εξελέγησαν βουλευτές από το 1915 ως σήμερα, στις εκλογικές περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, που άλλοτε ήταν τέσσερις, όπως μετά την μεταπολίτευση του 1974 και άλλοτε δύο (Κοζάνης με Γρεβενά και Φλωρίνης με Καστοριά), ενώ σε ορισμένες εκλογές τρεις (Κοζάνης,