Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας


Αναρτήθηκαν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013:
Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).
Β. Ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.
Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Δείτε όλα τα ονόματα

Ενημερωτική εκδήλωση επιχειρηματικής επανεκκίνησης στον Άγιο Παντελεήμονα

Στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, όπου οικοδεσπότης φορέας της Ελλάδας είναι η «Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών», η Real invest διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις στοχεύοντας στην ιδέα της επιχειρηματικής επανεκκίνησης. Τόπος διεξαγωγής θα είναι το καφέ-εστιατόριο Όμιλος, στην παραλιακή οδό του Αγίου Παντελεήμονα, Αμυνταίου Φλώρινας, σήμερα Παρασκευή 29/11/2013.

Κλειστή την Τρίτη η Δ.Ο.Υ. Φλώρινας

Η Δ.Ο.Υ. Φλώρινας στις 3/12/2013 ημέρα Τρίτη θα είναι κλειστή λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας.

Ενημερώσεις από το Σύλλογο Πολυτέκνων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν βγει οι τελικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριφθέντων πολύτεκνων Φλώρινας - Αμυνταίου για τα προϊόντα παρέμβασης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2385024624.

Παρακαλούνται όσες άπορες-πολύτεκνες οικογένειες που έχουν παιδιά που σπουδάζουν στην Αθήνα και είναι αριστούχοι να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας (2385024624) για βράβευση από τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Θεόφιλος».

Αστυνομική εξόρμηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στη Φλώρινα

Συνελήφθησαν 21 άτομα και βεβαιώθηκαν 34 παραβάσεις
Ελέγχθηκαν συνολικά 1.301 άτομα και 1.192 οχήματα

Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση κατά το διήμερο 26 και 27.11.2013 στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. : Ποια είναι η ξεκάθαρη θέση των δήμων-μετόχων?

Στις 31.10.2013 σε τηλεοπτική συνέντευξη ο γενικός διευθυντής της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε., Δημοσθένης Μαυρίδης, τοποθετήθηκε ως εξής: «η αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων θα πρέπει να περάσει σε ιδιωτικές εταιρίες από τους δήμους, που την έχουν μέχρι σήμερα, αφού αυτές θα την κάνουν καλύτερα».

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   ΣΗΜΑ ΔΗΜΟΥ
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας


Σήμερα την 29η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Αντωνίου Σίπκα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του κ. Δαυίδ Κωτσελίδη, Προέδρου της Τ.Κ. Αρμενοχωρίου Δήμου Φλώρινας». Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση του κ. Προέδρου αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.
Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

                                                                                             Ο Πρόεδρος
   του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας                                                                                                                Αντώνιος Γ. Σίπκας


Η απάντηση του Υπ. Εσωτερικών στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής για τη σήραγγα Κλεισούρας.Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την ερώτηση που καταθέσαμε στις 31.10.2013 για την εγκατάλειψη της διάνοιξης της σήραγγας Κλεισούρας που θα αναβαθμίσει την Καστοριά και την Εορδαία, θα προσφέρει θέσεις εργασίας και θα διευκολύνει όλους τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης στους Ανάργυρους

Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης στους Ανάργυρους Φλώρινας, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για κατοχή κάνναβης.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"Ο Μορφωτικός Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας «Νέοι Ορίζοντες» σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας διοργάνωσε Ημερίδα με Θέμα «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ». Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:30π.μ.

ΔΤ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΑΕΕ28  Νοεμβρίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Ραχήλ Μακρή: «Στηρίξτε τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, δείτε τους ως συνεργάτες, όχι ως υπόδουλους»
Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας  Ραχήλ Μακρή,  σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία πραγματικών ευνοικών ρυθμίσεων των οφειλών στον ΟΑΕΕ καθώς και των προθέσεων της για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ασφαλισμένων , ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολιτικό Γραφείο Ευστάθιου Κωνσταντινίδη Βουλευτή Π.Ε ΦλώριναςΦλώρινα 28/11/2013

                                     Δελτίο Τύπου
Ο κύριος Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, παρεμβαίνοντας κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σχετικά με όσα ειπώθηκαν  για τον Αδριατικό Αγωγό φυσικού  αερίου (ΤΑΠ) από τους εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είπε τα εξής :

Ξέφραγο αμπέλι για μια ακόμη φορά η μεθόριος με την Αλβανία στην Καστοριά.Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στη μεθόριο με την Αλβανία στο νομό Καστοριάς. Όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει από τα σύνορα χωρίς έλεγχο, χωρίς καμία ενόχληση. Αλβανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών, όπλων και λευκής σάρκας, κατσαπλιάδες συμμορίτες που μπουκάρουν σε σπίτια και δολοφονούν ανυπεράσπιστους πολίτες, οργανωμένες συμμορίες λαθροϋλοτόμων που αποψιλώνουν το Γράμμο, επικίνδυνοι Αλβανοί εγκληματίες δραπέτες φυλακών, όλοι αυτοί κάνουν

Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του 1ου γυμνασίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου η πρώτη – για φέτος – συνάντηση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της Α ΄ Τάξης με τους καθηγητές του Γυμνασίου.

ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής – Φλώρινα, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Διατροφή αγροτικών ζώων με φύκια

Η χρησιμοποίηση των φυκιών στη διατροφή των αγροτικών ζώων, αποτελεί στις ημέρες μας μια καινοτομία με παγκόσμιο ερευνητικό ενδιαφέρον. Από σειρά ερευνητικών εργασιών διαπιστώθηκε ότι ορισμένες κατηγορίες φυκιών (πχ σπιρουλίνα), περιέχουν σημαντικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να

Σύλληψη αλλοδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, συμμετείχε σε υπόθεση εισαγωγής, διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

Απάντηση από την «Αγκαλιά» στις δηλώσεις του δημάρχου Αμυνταίου για τα αδέσποτα

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Το μόνο που έκανε είναι να αγοράσει 200 εμβόλια, 200 λουράκια και 16 σακιά τροφής για όλα τα αδέσποτα. Αυτός ο σύλλογος - για τον οποίο μιλάει έτσι απαξιωτικά- είναι, που μαζί με τον εθελοντή κτηνίατρο, που είναι και δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιώργο Διδασκάλου,

Λεωφορεία από τη Δυτική Μακεδονία για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ανακοινώνει ότι έχει μισθώσει λεωφορεία για τη μετάβαση μας στη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση του Κινήματος στο Σύνταγμα στις 30 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα.

Συγχαρητήρια Επιστολή Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης και ΦωτογραφίεςΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τη χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας και τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Δημήτριο Παπαδόπουλο, υπό τη διεύθυνση του οποίου λειτουργεί από συστάσεώς της η ως άνω χορωδία, για τις ανεπανάληπτες συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για τα Ελευθέρια της πατρώας γης, παρουσιάζοντας την παράσταση ‘’ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ’’.

Εκπαιδευτική-διδακτική επίσκεψη 1ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου στη Δ.Ε.Η. ΑΕ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών-διδακτικών επισκέψεων τάξεων του δημοτικού σχολείου και με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οργανώθηκε επίσκεψη σε χώρους της ΔΕΗ Α.Ε. με τη συμμετοχή των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. Τα παιδιά συνόδευσαν οι δάσκαλοί τους και μέλη του συλλόγου.

Νέα τάξη Εθελοντών Νοσηλευτικής

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης προγραμματίζει νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής για άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, που επιθυμούν ν’ αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες υγείας και φροντίδας μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, αλλά και στην γειτονιά και στο κοινωνικό τους περίγυρο γενικότερα.

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ


Ο «Παγκράτιον» στο Παγκόσμιο Τουρνουά Καράτε Athens Open

Στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά καράτε Athens Open στις 6,7, και 8 Δεκεμβρίου. Μετά από την αδειοδότηση της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ οι αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρών.

Λαϊκή συνέλευση στον Αετό

Σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Αετού Λαϊκή Συνέλευση.
Θέματα συζήτησης:
1) Πεπραγμένα Τ.Κ. Αετού 2013
2) Προτάσεις-Ιδέες-Παράπονα φορέων και κατοίκων
Παρακαλούνται όλοι οι φορείς και κάτοικοι του Αετού να είναι παρόντες

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή της Τροχαίας Φλώρινας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ Τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Φλώρινας κ. Γκίνη Δημήτριο και τον

40νθήμερο μνημόσυνο του Δήμου Μιλτιάδους

Το Σάββατο 30/11/2013 και ώρα 8.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγ. Παντελεήμονος θα τελεσθεί το 40νθημερο μνημόσυνο του χειρουργού ιατρού Μιλτιάδους Δήμου.

Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Φλώρινας

Συγκέντρωση υπογραφών για δρομολόγια τρένου

Ο Δήμος Αμυνταίου στηρίζοντας την προσπάθεια συλλογής υπογραφών για την διεκδίκηση ολοκληρωμένου πλέγματος δρομολογίων και ειδικότερα την προσθήκη νέων δρομολογίων από και προς Θεσσαλονίκη, καλεί όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν (προσυπογράφοντας) την πρόταση συλλογής υπογραφών.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας.

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα


Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1R καταγράφηκε πριν από λίγο, στις 8.50’ π.μ., με επίκεντρο 8 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φλώρινας και έγινε ιδιαίτερα αισθητός.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.
Δείτε το επίκεντρο: