Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσληψη εξήντα τεσσάρων (64) αναπληρωτών νηπιαγωγών ΕΑΕ, πενήντα τεσσάρων (54) αναπληρωτών δασκάλων ΕΑΕ και διακοσίων πενήντα δύο (252) αναπληρωτών δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013



Προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2012-2013, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για
ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει την πρόσληψη εξήντα τεσσάρων (64) αναπληρωτών νηπιαγωγών ΕΑΕ, πενήντα τεσσάρων (54) αναπληρωτών δασκάλων ΕΑΕ και διακοσίων πενήντα δύο (252) αναπληρωτών δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», για το διδακτικό έτος 2012-2013.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την υπογραφή σύμβασης και ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη  14-02-2013 έως και τη Δευτέρα  18-02-2013.
Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ,  λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας και υπογραφής σχετικής σύμβασης στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πηγή: tsolopanis.blogspot.gr-ΤΣΟΛΟΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

6η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


 
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΚΑΛΕΙ
Τους Περιφερειακούς Συμβούλου, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Σε συνεδρίαση την Τρίτη  19/2/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
1.     Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»



Το 5ο Περιφερειακό τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας          στην 52η / 14-02-2012 συνεδρίαση αποφάσισε τα παρακάτω :

Συμφωνεί και στηρίζει τις προτάσεις των Διοικήσεων των δύο  Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων  της Δυτικής Μακεδονίας,  που αφορούν το Σχέδιο «Αθηνά».

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ



 
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ....

®     Για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα.
®     Για να φωνάξουμε τα αυτονόητα.

«Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), σας προσκαλεί στο σεμινάριο που οργανώνει για γονείς και μαθητές με θέμα:


«Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17/02/2013 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος είναι ο Δρ Ευστράτιος Παπάνης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πρόεδρος της Ακαδημίας των Πολιτών.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου και το μέλος του Συλλόγου
«Φροντιστήριο Ανέλιξη» στο Αμύνταιο

Συγγραφή βιβλίου με θέμα την Ιστορία της Φλώρινας

Από σήμερα ξενικά η συγγραφή ενός βιβλίου με θέμα την Ιστορία της Φλώρινας από την Ελληνιστική εποχή μέχρι και σήμερα. Στο βιβλίο θα καταγράφουν μαρτυρίες και συνεντεύξεις ανθρώπων της περιοχής. Ένα μικρό κομμάτι θα αναφέρεται στο χωριό Σιταριά καθώς επίσης ένα μεγάλο κομμάτι στο Μακεδονικό ζήτημα. Επίσης θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Φλώρινας.

Ερώτηση Κουίκ και Μακρή για το τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων

Τις έντονες ενστάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη συγχώνευση και μεταφορά του Τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου των Αγροτικών Προϊόντων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας από τη Φλώρινα στην Καστοριά, μεταφέρουν με Ερώτησή τους προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και η Βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή η οποία έχει υπό τη βουλευτική εποπτεία της όλη τη Δυτική Μακεδονία.

«Άννα Καρένινα» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:

Άννα Καρένινα
(Anna Karenina)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 19/2: 21.00

Εργασίες στις εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Σιταριάς

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς και η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πραγματοποίησαν εργασίες επισκευών και συντήρησης των εγκαταστάσεων του σχολείου μας.
Αναλυτικότερα: έγινε βάψιμο των εσωτερικών χώρων, συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, επισκευή κουφωμάτων, αντικατάσταση σπασμένων υαλοπινάκων καθώς και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Σας ευχαριστούμε θερμότατα.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Παρλαπανίδης Κυριάκος
Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Αδαμαντία Μαργαρίτη

Δεντροφύτευση στο 2ο νηπιαγωγείο Μελίτης

 
Τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου της Μελίτης κρατούν την ελπίδα άσβηστη!!! Μαζί με τις νηπιαγωγούς τους: Ευδοκία Γεωργιάδου και Μαρία Μοριχοβίτου ξεκίνησαν μια προσπάθεια να ομορφύνουν το χωριό τους με κοινωνικό-περιβαλλοντικές δράσεις και προτάσεις.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις νηπιαγωγούς!

Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. σχ. δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

Δημιουργία νέου παιδικού τμήματος ζωγραφικής από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει τη δημιουργία νέου παιδικού τμήματος ζωγραφικής για παιδιά από 3 έως 5 ετών.
Πληροφορίες -  εγγραφές: Άννα Γαζέα,  τηλέφωνο 6976725257
Το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Ομάδα Πλεξίματος από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Μετά την συνάντηση γνωριμίας, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε, συγκροτήθηκαν τρεις ομάδες πλεξίματος: Δύο για αρχάριες και μία για προχωρημένες.

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη" στο "Αγρόκτημα Αμάλθεια"


Το ΔΣ του  ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής επιχείρησης «Αγρόκτημα ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ», κ. Δημήτριο Μηνόπουλο, από την Άνω Καλλινίκη Φλώρινας, για τη ΔΩΡΕΑ, ενός αερολέβητα, μεγάλης ισχύος, για τη θέρμανση της Αίθουσας Θεάτρου του Συλλόγου μας.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο Αθηνά


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Βραβείο Καινοτομίας Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει το «Βραβείο Καινοτομίας Ευφυών Ενεργειακών Λύσεων EmPower». Το Βραβείο απευθύνεται 

Ανάδειξη Τ.Ε. και Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Π.Ε. Φλώρινας


Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις για την εκλογή Τοπικών Επιτροπών και Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. της Π.Ε. Φλώρινας ενόψει του προγραμματισμένου Συνεδρίου. Πιο συγκεκριμένα θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Π.Ο.Α. 2013 - Αποτελέσματα 3ου γύρου και κλήρωση 4ου γύρου Άνετη νίκη της Σκακιστικής Λέσχης Φλώρινας!!


Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, διεξήχθη η 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου Α΄εθνικής Κ.Δ. Μακεδονίας 2013. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

Ο.Σ. Γιαννιτσών - Σ.Α. Πτολεμαΐδας Σκακιστάκος: 5,5-4,5
Σ.Ο. Κατερίνης - Σ.Σ. Καστοριάς: 7,5-2,0

Καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων του ΚΟΧ


Το εργατικό κέντρο Φλώρινας γνωρίζει στους εργαζόμενους του προγράμματος ΚΟΧ, ότι λόγο προβλημάτων στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η πληρωμή τους θα καθυστερήσει με ευθύνη του υπουργείου, για άγνωστο χρονικό διάστημα, λόγο μη εισροής των απαραίτητων κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013                                             
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

Φιλανθρωπική εκδήλωση των δημοτικών υπαλλήλων του Αμυνταίου


Μία αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου.
Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο «Νυχτέρι» διοργανώνουν φιλανθρωπικό 
χορό, τον οποίο θα πλαισιώσει μουσικά η «Λεχοβίτικη Κομπανία». Η τιμή πρόσκλησης με γεύμα είναι 10€ το άτιμο και τα έσοδα του χορού θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου.
Όσοι συνδημότες θέλουν να στηρίξουν τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να συνδυάσουν τη διασκέδασή τους με τη στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη για τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας σας προσκαλεί  στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων «Διόνυσος» στη Σκοπιά Φλώρινας.
Προσκλήσεις  προπωλούνται στα καταστήματα του κ. Σακαλή Ιωάννη (Οπτικά) και του κ. Χατζηευφραιμίδη Στράτου (είδη ένδυσης). 
Τιμή 15€ με φαγητό και ποτό.
Συνοδεύει  η παραδοσιακή μικρασιατική ορχήστρα της μουσικής σχολής ΕΜΜΕΛΕΙΑ του Γιάννη Λαζαρίδη από την Πτολεμαΐδα.

"Οι γυναίκες δημιουργούν" στο Αμύνταιο


Η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου διοργανώνει, μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, την 3η έκθεση με τίτλο: «οι γυναίκες δημιουργούν», από 8 έως 10 Μαρτίου στο χώρο του παλαιού 1ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου. Όσες γυναίκες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και το επιθυμούν, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις:  Ψωμά- Άλτα Βίκυ τηλ. 23860-24088 και Σέλτσα Σοφία τηλ. 69440241443.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα


Ώρα δράσης με Πανελλήνιο ενδιαφέρον στραμμένο στην Φλώρινα με περισσότερους από 200 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς να δίνουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για την κατηγορία των -20.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Αγιασμός των γραφείων του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας


Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας να παρευρεθούν, στα εγκαίνια - Αγιασμό του γραφείου του Συλλόγου.
Την 16η Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30.
Το γραφείο θα στεγαστεί στην οδό Παπακων/νου Νερέτης αρ. 5, κοντά στον Αριστοτέλη.
                                                       ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.
                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                           ΜΑΙΡΗ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ   

4η Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Τετάρτη 20-02-2013



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
    ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                 
    Φλώρινα, 15-02-2013

              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         

                                                                                                                                                Αριθ.  Πρωτ.: -120-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -4-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Π Ρ Ο Σ τους κ.κ. :

1. Ιωάννη Βοσκόπουλο 
Δήμαρχο Φλώρινας
2. Μιχαήλ Καρακόλη
Αντιδήμαρχο Φλώρινας
3. Παναγιώτη Μαβίδη
Αντιδήμαρχο Φλώρινας
4. Χρήστο Μπαρδάκα
Αντιδήμαρχο Φλώρινας
5. Νικόλαο Ευαγγέλου
Αντιδήμαρχο Φλώρινας
6. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη
Αντιδήμαρχο Φλώρινας
7. Αθανάσιο Μπέλτσο
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
8. Νικόλαο Αλεξιάδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
9. Δημήτριο Λουκά
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
10. Ευάγγελο Σταυρίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
11. Γρηγόριο Σαπουντζή
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
12. Ζαχαρούλα (Ζέτα) Ρίζου
Δημοτική Σύμβουλο  Φλώρινας
13. Αριστείδη Αριστείδου
Δημοτικό Σύμβουλο Φλώρινας
14.  Αντιγόνη Λαζαρίδου
Δημοτική Σύμβουλο  Φλώρινας
15.  Γεώργιο Αργυρόπουλο
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
16.  Σπυρίδωνα Κρομμύδα
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
17.  Αντώνιο Ζαέκη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
18.  Θεόδωρο Ουλιάρη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
19.  Πέτρο Ανθόπουλο
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
20.  Αντώνιο Σίπκα
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
21.  Αιμίλιο Ασπρίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
22.  Κωνσταντίνο Τσακμάκη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
23.  Αλέξανδρο Ακριτίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
24.  Γεώργιο Απιδόπουλο
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
25.  Μιχαήλ Τσιώκα
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
26.  Νικόλαο Καρυπίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
27.  Ευάγγελο Στάιο
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
28.  Ευδοξία Κωτσαλίδου
Δημοτική Σύμβουλο  Φλώρινας
29.  Όλγα Μούσιου – Μυλωνά
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
30.  Τραϊανό Πετκάνη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
31.  Γεώργιο Σταύρου
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
32.  Γεώργιο Σαχινίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας
33.  Βασίλειο Καραντζίδη
Δημοτικό Σύμβουλο  Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 20 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1
«Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 15/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας που αφορά σε Α΄ τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2013»
Εισηγητής κος Αρ. Γεωργιάδης, Προϊστάμενος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας  και Αλληλεγγύης   Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Φλώρινας.