Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας από τον ΠΑΣ Πήγασος


Κοπή βασιλόπιτας από την "Πατούσα"

Η κοπή βασιλόπιτας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων Διπλωματούχων Μηχανικών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη,

Η βασιλόπιτα της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας (video)



Το Πανεπιστήμιο δίνει ζωή!


Αγαπητοί συμπολίτες της Φλώρινας,
σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου παιδείας, το Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών, που ανήκε μέχρι πέρυσι στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είχε 658 ενεργούς φοιτητές. Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. 

Κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α.Ν Φλώρινας


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του νομού μας (είτε είναι μέλη του συνδέσμου είτε όχι), στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλωρίνης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα: 11.00

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Θεοδώρου
Ο Γενικός Γραμματέας
Σταύρος Τυρπένου

Έναρξη μαθημάτων κρητικών χορών στο Αμύνταιο


Από 05-02-2014 θα ξεκινήσει η διδασκαλία κρητικών χορών στο Αμύνταιο και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και ώρα 17:00 στο γυμνάσιο Αμυνταίου. 
Πληροφορίες στο κατάστημα (κέντρο τύπου Αμυνταίου) του κ. Σφακιανάκη Εμμανουήλ.
Τηλ. 2386020038

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ν. ΚΟΥΤΑΛΑΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πρόγραμμα SSMNature


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 4ης Διασυνοριακής συνάντησης του προγράμματος SSMNature στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2014. 

Προβολή της ταινίας «Το κυνήγι» στο Αμύνταιο


Μετά από οριακή επικράτηση στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο blog του συλλόγου,stegiam.blogspot.com, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21:00 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 σας καλούμε να παρακολουθήσουμε την ταινία:

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
του Τόμας Βίντερμπεργκ 

Κοπή πίτας του Συλλόγου γονέων παιδιών με αναπηρία


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα, σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 4 μ.μ.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Σιδηροπούλου Αγνή
Η Γραμματέας
Σουμελίδου Ιορδάνα

Συνεργασία του σχολείου και της οικογένειας (video)


Στους γονείς των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που διοργάνωσε οι σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων. 
Κεντρική ομιλήτρια η κοινωνιολόγος κ. Αννα Μπαφίτη

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων και τέσσερις προκλήσεις για το μέλλον της Πρέσπας

Η Πρέσπα, η οποία αποτελεί Υγρότοπο Διεθνούς Σημασίας και στις τρεις χώρες που την μοιράζονται, βρίσκεται το 2014 σε ένα σταυροδρόμι. Από τη μία οι νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος που θέτουν σε κίνδυνο τα διασυνοριακά νερά και τους υγροτόπους της. Και από την άλλη, ο δρόμος που οδηγεί στην αειφορία και σε ένα καθαρό, ζωντανό οικοσύστημα. 

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στη Φλώρινα (video)



Με Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και στους υπόλοιπους Ιερούς Ναούς, εορτάστηκε χθες στη Φλώρινα, από τις ΔιευθύνσειςΠρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η ημέρα των Τριών Ιεραρχών. Ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας. 

Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δελτίο Τύπου


Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Δελτίο Τύπου
Έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι συμπολίτες μας για τη βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια που διοργανώνει σήμερα (31 Ιανουαρίου) το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Κιουταχειωτών & Μικρασιατών Φλώρινας «ο Άγιος Μηνάς».
Ως αποτέλεσμα, η «Οδός Ονείρων» που φιλοξενεί την εκδήλωση, έχει ήδη κρατήσεις για το σύνολο των τραπεζιών που διαθέτει.
Για το λόγο αυτό η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.) στον ίδιο χώρο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν κράτηση στη σημερινή και όσοι άλλοι το επιθυμούν.
Με τιμή
Βασίλειος Κίτσος
Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας

4η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

    Κοζάνη     30-1-2014

    Αρ. Πρωτ.  307
          
ΘΕΜΑ: 4η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
26/1/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυβέρνηση κατ’ εντολή της Τρόικα και με διαδικασίες εξπρές προωθεί την πώληση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ακολουθεί μέσα σε έναν μήνα το 30% της παραγωγικής βάσης και των πελατών της ΔΕΗ, ενώ προβλέπεται μέχρι το 2016 η πώληση του 17% του όποιου υπολοίπου. Πρόκειται για το πλήρες ξεπούλημα της στρατηγικότερης υποδομής που διαθέτει η Ελλάδα για την ανάπτυξη, την Εθνική Ασφάλεια και την κοινωνική ευημερία της, την σημαντικότερη για οποιοδήποτε κράτος υποδομή της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
          Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Φλώρινας ζητάει την απόσυρση του νομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί τον ΑΔΜΗΕ. 
Κάτω τα χέρια από το Δημόσιο πλούτο της χώρας


Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ