Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

"Ζαφειρένια μάτια" της Σ.Ηλιάδου


Ο εκδοτικός οίκος Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο ¨Η Γωνιά" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Ηλιάδου με τίτλο: "Ζαφειρένια Μάτια: Από τον Πόντο στη Θεσσαλονίκη". Η παρουσίαση την οποία συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Φοιτητών ΠΤΔΕ, η ΕΛΜΕ Φλώρινας και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2012 στην "Οδό Ονείρων" στη Φλώρινα στις 7 μ.μ.

Ευχές

Ο Α.Σ Ιτιά Ιτέας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Βράβευση του Α. Βουλγαρίδη

Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN και η Φλώρινα τιμήθηκαν για ακόμα μια φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση στο πρόσωπο του Τεχνικού Συμβούλου Α. Βουλγαρίδη.

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από τις «Σάρισες»

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφερε κοντά τους βετεράνους αθλητές της Φλώρινας σε μία συνάντηση γιορτινή και αγωνιστική.

Ο ετήσιος χορός του «Αμύντα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2013 και σας καλεί στον ετήσιο χορό του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 22:00, υπό τους γνώριμους πια χάλκινους ήχους της ορχήστρας «Νέος Ήχος».
Τιμή εισόδου (ποτό & φαγητό): 15 €

Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Θωμαΐδης Χρήστος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»

«Μπαμπάρια 2012» στη Σιταριά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς σας προσκαλεί στον παραδοσιακό γάμο που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31-12-2012) και ώρα 18:00 στο «Χωριό του Άι-Βασίλη» στην κεντρική πλατεία της Σιταριάς όπου θα αναβιώσουμε το πατροπαράδοτο έθιμο «Τα Μπαμπάρια».

Η ΔΕΥΑΦ ενημερώνει

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι λόγω απογράφης του μητρώου υδροληπτών την 31-12-2012 δεν θα πραγματοποιούνται εισπράξεις στο ταμείο της ΔΕΥΑΦ και στην γραμματεία διαδικασίες που συνδέονται με τα παραπάνω.

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα


Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:50 σήμερα το πρωί σύμφωνα με το Γεωφυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το επίκεντρο του σεισμού 
εντοπίζεται 8 χλμ Βορειοανατολικά της Φλώρινας και το εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Δείτε το επίκεντρο:

Ο Ε.Σ. Αμύντα το Σάββατο θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο του χορό



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2013 και σας καλεί στον ετήσιο χορό του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ που θα πραγματοποιηθεί στο
κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 22:00,  υπό τους γνώριμους πια χάλκινους ήχους της ορχήστρας «Νέος Ήχος». Τιμή εισόδου (ποτό & φαγητό): 15 €
Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Θωμαΐδης Χρήστος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»