Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Νερό Φλώρινας

Το νερό που πίνουμε στη Φλώρινα το πληρώνουμε γιά χρυσό. Μακάρι να ήταν χρυσός αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΕΤ για το θέμα των καλλιτεχνικών μαθημάτων

Tο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καταργεί πλήρως τη διδασκαλία των Καλλιτεχνικών στις Β΄ και Γ΄ τάξεις Γυμνασίου, αλλά και προωθεί τον παράλογο εξοστρακισμό των Καλλιτεχνικών Μαθημάτων  (Ελεύθερο Σχέδιο και Γραμμικό Σχέδιο) από το Λύκειο.

Νεστόριο 2013: οι χυτεύσεις με πρώτη ύλη από αλουμίνιο έγιναν με ξεχωριστή επιτυχία

Η φετινή παρουσία του Τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων Τεχνών στο Νεστόριο Καστοριάς είχε μια ξεχωριστή λογική ανακυκλώνοντας  αλουμίνια κουτιά και υπολείμματα αλουμινοκατασκευών δημιουργώντας μικρογλυπτά πέρα απο την έκθεση ζωγραφικής.  Η συνεργασία του 3ργαστηρίου

Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας



Ενημέρωση για  τις δράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας από τον Δήμο Φλώρινας:
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) ιδρύθηκε το 1994 με στόχο την ευρεία διάδοση της Ορειβασίας και την ανύψωση της σε διεθνές επίπεδο. Έτσι πραγματοποιεί

Μεγάλη ζήτηση των διαρκείας στον Αμύντα

Λίγες βδομάδες μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τη γνωστοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος (19/10) και τη σειρά με την οποία ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Η Επιτροπή Χάντμπολ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014.

Ενημερωτική εκδήλωση στην Κέλλη από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει τον μήνα Σεπτέμβριο, 5 ενημερωτικές παρεμβάσεις σε 5 πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με 5 τοπικούς φορείς των επιλεγμένων περιοχών δράσης. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του 5ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2013, που οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος κάθε χρόνο στην Αθήνα, από το 2009.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου



Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2013, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

1.            Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 για το ρεύμα εξόδου από ώρα 16:00 έως 22:00 θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις :

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου



Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου



Σας καλούμε τακτική σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Αποδοχή του ποσού των 8.000,00€ από την ΔΕΗ για το «Φεστιβάλ Βεγορίτιδας».

Η Πέλα Νικολαΐδου σήμερα στο Αμύνταιο

Από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας



Ξεκινούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 τα πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας




Φλώρινα, 8 Αυγούστου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τον συντοπίτη μας κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδη, για την επιλογή του στη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου.

AMYNTAS AMYNTAIOY HANDBALL

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ενσωματωμένη εικόνα 3
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ
Λίγες βδομάδες μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, τη γνωστοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος (19/10) και τη σειρά με την οποία ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Η Επιτροπή Χάντμπολ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014.

Τι γράφει η εφημερίδα για την έλλειψη αξιοκρατίας στην Ελλάδα Οι New York Times για το… fakelaki και το rousfeti Περισσότερα: Οι New York Times για το… fakelaki και το rousfeti | E-Radio.gr Blog

Οι New York Times για το… fakelaki και το rousfeti
Με τίτλο «Το μάθημα ηθικής του Ευρώ», οι New York Times δημοσιεύουν ακόμη ένα άρθρο γεμάτο απαξιωτικά σχόλια για την έλλειψη αξιοκρατίας στην Ελλάδα. 

«Αρκετούς αιώνες αργότερα, εμφανίζεται ένα κοινό νόμισμα που επιχειρεί να ενώσει τον προτεσταντικό Βορρά με τον καθολικό και ορθόδοξο Νότο, την Ευρώπη που αγκάλιασε τη Μεταρρύθμιση και αυτήν που δεν το έκανε. Τα προβλήματα ήταν αναπόφευκτα».

Ρυτίδες - Ραγάδες - Γηρασμένο δέρμα: 10 σκληρές ερωτήσεις

Που κανείς δεν τολμάει να απαντήσει...

Ρυτίδες - Ραγάδες - Γηρασμένο δέρμα: 10 σκληρές ερωτήσεις
1) Βοηθούν οι ακριβές κρέμες από το φαρμακείο;
Και η απάντηση είναι πως οι κρέμες βοηθούν, ως ένα βαθμό όμως. Υπάρχουν συστατικά που όντως είναι δραστικά και παρέχουν αποτελέσματα. Βραχυπρόθεσμα όμως!
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ζωτικό μέρος του σώματος. Σκεφτείτε πως ζυγίζει περίπου το 1/10 του βάρους σας. Είναι η ασπίδα όλων των εσωτερικών οργάνων σε σχέση με το περιβάλλον. Το σίγουρο είναι πως θέλει καθημερινή φροντίδα. Τόσο από έξω, όσο και από μέσα.

Οι τροφές που καίνε το λίπος της κοιλιάς

Δίνουν λύση στο πρόβλημα, χωρίς να απαιτούνται εξαντλητικές δίαιτες
Δίνουν λύση στο πρόβλημα, χωρίς να απαιτούνται εξαντλητικές δίαιτες

Το πάχος της κοιλιάς είναι κάτι που ενοχλεί αρκετά τις γυναίκες και είναι δύσκολο να φύγει. Σταματήστε τις εξαντλητικές δίαιτες και ανακαλύψτε ποιες τροφές καίνε το λίπος της κοιλιάς.
Ξηροί καρποί: Κρατάνε την κοιλιά σας λεπτή, καθώς σας κρατάνε χορτασμένη για πολλή ώρα. Η κατανάλωση 10 αμύγδαλων την ημέρα είναι αρκετή για να περιορίσει το αίσθημα της πείνας.
Ελαιόλαδο: Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία διατηρούν τη χοληστερόλη σας σε φυσιολογικά επίπεδα, καλύπτοντας έτσι τις λιγούρες σας.
Βατόμουρα, φράουλες: Πλούσια σε φυτικές ίνες. Μία κούπα βατόμουρα ή φράουλες είναι αρκετή για να σας κρατήσει χορτασμένη για πολλή ώρα.
Αυγά: Ο οργανισμός σας χρειάζεται τη βιταμίνη Β12 για να μεταβολίζει το λίπος. Επίσης, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, απαραίτητη για να χάσετε βάρος.
Σολομός–τόνος: Ψάρια πλούσια σε ωμέγα–3 λιπαρά, που ενισχύουν το μεταβολισμό σας.