Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Τι δείχνουν τα "κρυφά" γκάλοπ στις 13 Περιφέρειες της Χώρας

Στην «τελική ευθεία» Κόμματα και υποψήφιοι, αφού ούτε ένας μήνας δεν απομένει για την διεξαγωγή του α' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με τα αποτελέσματα αυτών, κυρίως, στις 13 Περιφέρειες, να αποτελούν ισχυρή ένδειξη για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων καθώς επίσης και την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.

Πανικός στον συνδυασμό Κωνσταντινίδη – Τσώκα – Παπασωτηρίου


Πανικός επικρατεί στον συνδυασμό  Κωνσταντινίδη – Τσώκα – Παπασωτηρίου. Επειδή δεν μπορούν να συμπληρώσουν τον συνδυασμό έχουν ξεκινήσει να υπόσχονται διάφορους διορισμούς σε

Η «ενδεκάδα της νίκης» στην Π.Ε. Καστοριάς



Η «ενδεκάδα της νίκης» στην Π.Ε. Καστοριάς
                                                                            
 26 Απριλίου 2014

            Στις προτεραιότητες που βάζει το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Π.Ε. Καστοριάς, αναφέρθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου παρουσιάζοντας χθες το βράδυ τις υποψήφιες και τους υποψήφιους συμβούλους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της. Όπως τόνισε η κ. Ζεμπιλιάδου «στην Καστοριά υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης μας και να πετύχουμε.

Πολιτική ασυνέπεια και αναξιοπιστία

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. Τι έλεγε η κα Μούσιου ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ… 

Δήλωση υποψηφιότητας Μανώλη Παφίλη με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ


Παφίλης Μανώλης: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου περνάμε απ΄ την ακινησία στην ελπίδα και την προοπτική».
«Η Δυτική Μακεδονία βιώνει τα τελευταία χρόνια μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Η θεσμική και δημοκρατική ανάγκη επανασχεδιασμού της παραγωγικής βάσης και καινοτόμων αναπτυξιακών προσπαθειών είναι εμφανής.

ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ


​​Σε Γολγοθά έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα  για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα , αφού μέσα σε διάστημα 3 μηνών οι τραυματισμοί των Κόρρα, Τσοτσουλάκη, Βαφειάδου και Ρακοπούλου και οι ατυχείς συγκυρίες που έφεραν την πρόωρη αποχώρηση των Τσιομπάνου και Συζίνου ( η πρώτη παίκτρια αναχώρησε με έκτακτη άδεια για την Ρουμανία λόγω

Γιατί υποψήφιος στο Ποτάμι;


Τα κόμματα είναι απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας και έχουν προσφέρει στη χώρα. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τη συμβολή κάποιων από αυτά στην πρόοδό της. Με τον τρόπο λειτουργίας τους, όμως, και με τις επιλογές τους επιτάχυναν ή και δημιούργησαν την κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Τα

Οι απαντήσεις μας, λύση στα προβλήματα του λαού και του τόπου!


Ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου Βογιατζή Μαρίας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Στ΄ αλήθεια πιστεύετε κύριοι των ανοιχτών οριζόντων ότι το μέγιστο πρόβλημα της θέρμανσης στο Δήμο Αμυνταίου μπορεί να λυθεί με βιομάζα; Εμείς το θεωρούμε ως πυροτέχνημα ή όπως αλλιώς θα ήθελε να το χαρακτηρίσει κάποιος. Νομίζουμε ότι ο κάθε πολίτης

Π. Πασχαλίδης: «Αρχίζουμε μια πορεία ανατροπής και ελπίδας για την Πρέσπα»


Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, ενώ παράλληλα έγινε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού «Όλοι μαζί για την Πρέσπα».
Στην ομιλία του ο κ. Πασχαλίδης είπε:

Ανέλαβε τα καθήκοντα του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Γεώργιος ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ

Ανακοινώνεται ότι την 11-04-2014, ύστερα από τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Γεώργιος ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ του Δημητρίου.


Ιωσηφίδης: Περιμένω να δώσουν εξήγηση για τις καταγγελίες κατά της χαλικόστρωσης τους αγροτικούς δρόμους

Μία από τις τεράστιες παρεμβάσεις που κάναμε ως Δημοτική Αρχή ήταν οι αγροτικοί δρόμοι.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26-4-2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ
Από τα Ανώγεια του Ρεθύμνου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους των Ανωγείων για την αποθεωτική υποδοχή που μου επιφύλαξαν και ιδιαίτερα στην οικογένεια των Σκουλάδων για την εκδήλωση προς τιμή του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης παπά Γιάννη Σκούλα».

Δήλωση υποψηφιότητας Ντουρουτλή Δημήτρη με το συνδυασμό Ελπίδα


Ντουρουτλής Δημήτρης: «Συντάσσομαι με ανθρώπους που έχουν σχέδιο για την Περιφέρεια μας».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Μονόδρομος για την ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας είναι η στήριξη ανθρώπων με γνώση στα αυτοδιοικητικά, όραμα, ικανότητα και όρεξη για δουλειά.

O Αριστοτέλης ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους Χρήστο και Ελευθερία Καϊμάρα, για την οικονομική δωρεά τους προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του πρώην Προέδρου του ΦΣΦΑ Νικολάου Χάσου. 

Ευχόμαστε υπέρ «μακαρίας μνήμης και ανάπαυσης της ψυχής του δούλου του Θεού Νικολάου».
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ 

Έργα ΕΣΠΑ στο δήμο Αμυνταίου


Ο Δήμος Αμυνταίου αυτή τη θητεία έσπασε όλα τα ρεκόρ στην υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ. Δείτε στο video τα σημαντικά έργα που έχουμε εντάξει και υλοποιούμε με χρηματοδότηση Κοινοτικών και Εθνικών Πόρων. 

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φλώρινας συγχαίρει


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας ν. Φλώρινας συγχαίρει θερμά τον Αντώνη Σελεμίδη, γιο της Μαρίας Θεοχάρη, μέλους του συλλόγου, για την κατάκτηση του 1ου βραβείου – χρυσού μεταλλίου στην Γ’ κατηγορία πιάνου - που απέσπασε στη διάρκεια του 37ου Πανελλήνιου και Παγκύπριου Μουσικού Διαγωνισμού «ΤΑΛΕΝΤΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΙΛΩΝΑ 2014» που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πνευματικό Κέντρο «Ο ΦΙΛΩΝ» σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ & ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014)



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 13-04-2014
Πρωΐ 7:30-10:30 π.μ. - Ὄρθρος & Θεία Λειτουργία: Ἱ. Ν. Ἁγίου Γεωργίου Ἀναρράχης Ἑορδαίας
Ἑσπέρας 7:30-9:00 μ.μ. - Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου: Ἱ. Μητρ. Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης

            ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-04-2014