Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (BALKAN BORDER TOWNS AND REGIONS)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γειτονική πόλη Μοναστήρι (Bitola), στις 6-8-2012. Στα πλαίσια του φεστιβάλ ΒΙΤ FΕSΤ που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην πόλη και σε συνεργασία με το μουσείο της Bitola διοργανώθηκε έκθεση αρχιτεκτονικών σχεδίων και φωτογραφιών από διάφορες συνοριακές πόλεις των Βαλκανίων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία,

Φλώρινα: Από τις 23 ως τις 26 Αυγούστου η μαγεία των «Πρεσπείων»

 
Τη μαγεία που εκπέμπουν η Μικρή και η Μεγάλη Πρέσπα αλλά και η Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου που χτίστηκε το 999 μ.Χ. θα ζήσουν και φέτος όσοι παρακολουθήσουν τα «Πρέσπεια», έναν θεσμό πολιτισμού που αναβιώνει εδώ και 23 χρόνια στην περιοχή.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 23 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26

Δεκαπενταύγουστος στο Αντίγονο


 
Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιγόνου, το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου διοργάνωσε Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του χωριού.Την Τρίτη 14 Αυγούστου  έκανε

Από σήμερα η ηλεκτρονική ενημέρωση για τις δόσεις της εφορίας

 
Από σήμερα, Πέμπτη, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Taxisnet να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το ύψος των δόσεών τους και δεν έχουν

ΠΙΠΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 2012 ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ

 
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 17 ΜΕΧΡΙ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
19:00 ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

Ο Ηλίας Ηλιάδης στις «Πρέσπες»!

Ο Ηλίας Ηλιάδης θα εγκαινιάσει τις φετινές «Πρέσπες»! Απίστευτο και όμως αληθινό. Την Τετάρτη 22 Αυγούστου το απόγευμα, στο δροσερό ποτάμι της Φλώρινας Σακουλέβα, 400 παιδιά από τη Φλώρινα, από το Αμύνταιο τη δεύτερη πατρίδα του Ηλιάδη, από τα παραμεθόρια χωριά των συνόρων και από τα βουνά, όπως το Βίτσι θα μαζευτούν σε έναν ασύντριφτο κύκλο Αγάπης, για να γράψουν μαζί «το παραμύθι της Φλώρινας».

Ο ΣΟΧ Φλώρινας και Δρόμοι Αντοχής


Το τμήμα των Δρόμων Αντοχής για τον ΣΟΧ είναι ένα τμήμα με ιστορία και περγαμηνές. Οι επιτυχίες του Βογδάνου Στάθη, που σαν αθλητής, αντιπροσώπευσε την Ελλάδα με την εθνική ομάδα σε πολλούς διεθνείς αγώνες,  έκανε υπερήφανους και τον ΣΟΧ και την

ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα,   16-08-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Φλώρινας συνεχίζει την επισκευή και τη συντήρηση σχολικών κτιρίων. Ήδη, έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων του 1ου Λυκείου Φλώρινας,

ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας ενός 50χρονου, ενός 15χρονου και μιας 21χρονης, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και για διακεκριμένες κλοπές. Ο 15χρονος και η 21χρονη συνελήφθησαν αφού όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας αφαίρεσαν από την τσάντα 49χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ και διάφορες κάρτες, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από την αριστερή τσέπη του παντελονιού 60χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Το χρηματικό ποσό που αφαιρέθηκε βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου συλληφθέντα, ο οποίος είναι πατέρας του 15χρονου.
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ((ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΟΠΥΥ ))


Την πρόθεση τους να μην δίνουν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ δηλώνουν μέσω του Συλλόγου τους οι φαρμακοποιοί της Φλώρινας. Όπως είπε σε δήλωση του στην ΕΡΑ Φλώρινας ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαραμακοποιών κ. Γιώργος Αντωνιάδης υπάρχει αυτή η πρόθεση από την πλειοψηφία των φαρμακοποιών της Φλώρινας πρόταση την οποία θα συζητήσουμε σήμερα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου για να λάβουμε και επίσημα την απόφαση μας ως Σύλλογος.
 Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 16-08-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Αθανάσιου Μπέλτσου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με ένα θέμα εκτός ημερήσιας  διάταξης και έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της Αντιπολίτευσης ο Δήμαρχος Φλώρινας είπε: «Σχετικά

Ανακοίνωση απο ΣΕΟΦ

O Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) συμμετέχει στα "Πολιτιστικά Δρώμενα 2012" του Δήμου Φλώρινας μέ έκθεση ζωγραφικής νέας τεχνοτροπίας του Νίκου Όροβα και έκθεση ορειβατικής φωτογραφίας.
Οι εκθέσεις θα γίνουν στο Ορειβατικό Πάρκο (γραφεία του Συλλόγου, βαγόνια ΣΕΟΦ, Λεωφ. Κ.Καραμανλή 22)
με διάρκεια απο 17/8 εως 1/9 και ώρες απο 20:30 ως 22:00.
Σας περιμένουμε !