Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καντζίδης Κωνσταντίνος: «Ο Δήμαρχος Φλώρινας έχει μαύρα μεσάνυχτα»


Απάντηση σε όσα επικαλέσθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, εις βάρος του κ. Αιμίλιου Ασπρίδη, για διακίνηση μαύρου χρήματος, αναφερόμενος και στο όνομα του κ. Καντζίδη Κώστα Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τροπαιούχου, έδωσε ο ίδιος ο κ. Καντζίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του κ. Ασπρίδη. Ακούστε το σχετικό (ΒΙΝΤΕΟ).

Αιμίλιος Ασπρίδης : Μέγας συκοφάντης ο κ. Βοσκόπουλος (BINTEO)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (Κ. ΠΟΥΛΑΚΑ 2) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. με θέμα: "Προβλήματα της εκπαίδευσης".

Δράση «Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Φλώρινα, 18-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει τη Δράση της «Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής» στο Δήμο Φλώρινας από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 και τις ώρες 8:30-16:30 στο χώρο του Νέου Πάρκου.

Συναυλία της ΕΛΜΕ Φλώρινας στην Κεντρική πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόντρες και για την παραγραφή χρεών στο δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας (video)

Η συζήτηση για την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας «σχετικά με την παραγραφή των οφειλών οφειλετών, λόγω παρέλευσης πενταετίας» πυροδότησε νέες κόντρες κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. 

Άρχισαν οι εγγραφές στο τμήμα σκάκι του «Αριστοτέλη»


Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στο Τμήμα Σκάκι του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης». Οι ομάδες σκάκι του «Αριστοτέλη» συμμετέχουν και διακρίνονται στα ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα παίδων και Κορασίδων, της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. 

Την Παρασκευή η δημοπρασία των κυλικείων των σχολείων


Λόγω της απεργίας των εκπαιδευτικών η δημοπρασία για τα κυλικεία των σχολείων αναβάλλεται για τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 την ίδια ώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Πρωτιές για τις σκακίστριες του «Αριστοτέλη»


Στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή 8-9-2013, στο 5ο τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς» στην Ποντοκώμη Πτολεμαΐδας, οι σκακίστριες του τμήματος σκάκι του «Αριστοτέλη»,Σερταρίδου

Πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Φλώρινα

Στις 06:50 σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, επί της οδού Ιωάννου Άρτη 8 στη Φλώρινα. 

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αθληθούν με ασφάλεια



Καταγγελία από κάτοικο της Κέλλης

Καλησπερα σας, ειμαι κατοικος του χωριου Κελλης και θα ηθελα να δημοσιοποιησεται ενα προβλημα που υπαρχει στο χωριο μας
με το θεμα του ιντερνετ.

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας σήμερα Τετάρτη 18/9/2013 και ώρα 11: 00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο  κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με τα παρακάτω θέματα:

Πρέσπες: γαλήνια ομορφιά στις εσχατιές της Ελλάδας

ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ
Το γοητευτικά μελαγχολικό τοπίο του φθινοπώρου στην ακριτική Φλώρινα, με τις Πρέσπες να στολίζουν τα σύνορα της Ελλάδας, αποτελεί ισχυρό κίνητρο για μια εκδρομή που θα σας δώσει την ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσο όμορφη είναι η χώρα μας μέχρι το τελευταίο άκρο της.

4ωρη στάση εργασίας σιδηροδρομικών- ακυρώνονται πολλά δρομολόγια

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ), την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013,  από ώρα 11:00 έως 15:00,  θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών.

Απέχουν και σήμερα οι δικηγόροι της Φλώρινας

To Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας περί πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρες κατά τις οποίες συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής ο νέος Κώδικας Δικηγόρων, καθώς και τις

Συνεδριάζει η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας




Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 και  ώρα 15:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.) στην Κοζάνη, με θέματα:

Απεργούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Φλώρινας



Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Φλώρινας με αφορμή τα νέα μέτρα στα δημόσια νοσοκομεία που εφαρμόζει η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη και Πέμπτη 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013Καλούνται εργαζόμενοι και πολίτες να στρατευτούμε όλοι μαζί για να μην υποβαθμιστεί το ακριτικό μας νοσοκομείο που έχουμε όλοι ανάγκη σε κέντρο υγείας αστικού τύπου στην Φλώρινα όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου μας.

F.C. Θύελλα Φιλώτα vs Μακεδονικός Άγιου Παντελεήμονα


Σύλληψη 61χρονου για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού στο Λιμνοχώρι Φλώρινας

Χθες (16-09-2013) τις βραδινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, 61χρονο ημεδαπό και 17χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη εργασία.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην 4ωρη (11:00-15:00) στάση εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 18/9/2013 εκφράζοντας την

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σήμερα σε Τ.Κ. του Δήμου Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 18.09.2013, ημέρα Τετάρτη και για το διάστημααπό 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες:
Αγ. Βαρθολομαίου
Ατραπού
Άνω Υδρούσας
Δροσοπηγής
Κάτω Υδρούσας
Κολχικής
Λεπτοκαρυάς
Περάσματος
Πολυποτάμου
Σκοπιάς
Τριανταφυλλιάς
Τροπαιούχου
Φλαμπούρου
καθώς και τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας στην περιοχή των Σφαγείων.

Συμμετοχή του Ε.Κ.Φ. στη σημερινή 4ωρη στάση εργασίας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας (11:00-15:00) τηνΤετάρτη 18/9/2013 που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και αντιδρώντας απέναντι στη βαρβαρότητα των μνημονίων που «παράγουν» λουκέτα, δημιουργούν στρατιές ανέργων και εξαθλιώνουν την κοινωνία.

Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε) και Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, όπου αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν μαζί με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε) και

Πάνω από 100 υδραγωγεία και γεωτρήσεις καθαριστήκαν συντηρηθήκαν και ευπρεπίστηκαν από τον Δήμο Φλώρινας

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι τοπικές κοινωνίες των χωριών μας ήταν ο περιβάλλων χώρος και τα οικήματα των υδραγωγείων και γεωτρήσεων των χωριών του Δήμου Φλώρινας.

ημερίδα "Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι χρήσεις τους στη Σύγχρονη Γεωργία"


Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:
 "Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι χρήσεις τους στη Σύγχρονη Γεωργία".
Η ημερίδα οργανώνεται στα πλαίσια του έργου "AGROMETEOROLOGY - Εγκατάσταση Αγρομετεωρολογικού Συστήματος για την Ορθολογικότερη Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και Βελτιστοποίηση Καλλιεργειών"
Η ημερίδα θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, στη Φλώρινα, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα έναρξης 10:30.

Το Success Story του κ. Σαμαρά με τον ΔΕΣΦΑ συνεχίζεται. Ξεπουλούν μια εταιρία με περιουσία 1,5 δις αντί 400 εκ ευρώ. Συγχαρητήρια!!


17 Σεπτεμβρίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή
Ραχήλ Μακρή: Το Success Story του κ. Σαμαρά με τον ΔΕΣΦΑ συνεχίζεται. Ξεπουλούν μια εταιρία με περιουσία 1,5 δις αντί 400 εκ ευρώ. Συγχαρητήρια!!
Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία ο ΔΕΣΦΑ στις 31/12/2012 διέθετε Ιδιοχρησιμοποιούμενα ενσώματα πάγια στοιχεία 1.243.226.000, Άϋλα περιουσιακά στοιχεία 17.203.000, Λοιπά μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία 6.826.000, Αποθέματα 44.344.000, Απαιτήσεις από πελάτες 138.529.000, Λοιπά κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία 97.100.000 και ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 1.547.227.000 ευρώ.

FLORINA MAUNTAIN BIKE FESTIVAL


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Ομίλους μαθητών

Το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας απευθύνει σε γονείς μαθητών όλων των δημόσιων σχολείων της
Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών τους στους Ομίλους μαθητών, που πρόκειται να λειτουργήσουν στη διάρκεια της σχολική χρονιάς 2013-2014.