Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΗΛΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ. Δικαιώθηκε ο Γιάννης Βοσκόπουλος


Σε ερώτηση που υπέβαλε δημοσιογράφος στον Περιφερειάρχη κ. Γ. Δακή  σχετικά με την απόφαση της 15μελούς επιτροπής του τοπικού πόρου αν είναι νόμιμη ή όχι και γιατί ο κ. Δ. Ηλιάδης πήρε τα κονδύλια από την ΑΝΦΛΩ και ήθελε να τα δώσει στην ΑΝΚΟ , απήντησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Ηλιάδης και θα λέγαμε στην καθομιλουμένη ξεβρακώθηκε.  
Μάλιστα όταν πήρε τον λόγο ο Γ. Βοσκόπουλος, και είπε όλα αυτά τα οποία γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, τα επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσιφίδης, αλλά όπως φαίνετε και από το βίντεο συμφωνεί με τον Γ. Βοσκόπουλο και ο  Περιφερειάρχης κ. Γ. Δακή. Και μάλιστα εκνευρίστηκε τόσο ο κ. Ηλιάδης που μίλησε άσχημα στον κ. Δακή αλλά και απείλησε πως θα παραιτηθεί. Που όμως κάκαλα για τέτοιες ενέργειες, μόνο λίγοι έχουν. Δέστε λοιπόν το βίντεο και τα συμπεράσματα δικάσας.

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 06-06-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι γνωρίζουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα της συστηματικής άσκησης και τη σημασία του αθλητισμού στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.
Ο Δήμος Φλώρινας αναγνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της άθλησης έχει τοποθετήσει από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, στο νέο πάρκο Φλώρινας, όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, σχεδιασμένα από ειδικούς επιστήμονες. Είναι όργανα ασφαλή, πιστοποιημένα, ανθεκτικά και πολύ διασκεδαστικά.
Η χρήση τους είναι πάρα πολύ απλή και ο γυμναζόμενος χωρίς να πληρώνει κάποια συνδρομή ενισχύει τη σωματική του υγεία και το αίσθημα της ομαδικότητας.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 14.944,55€ και εγγυάται μόνο θετικά αποτελέσματα για όλους τους δημότες που θα τα δοκιμάσουν.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ


Θερινό Σχολείο από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, με θέμα “Γνωρίζοντας τον αυτισμό”
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, διοργανώνει Θερινό Σχολείο με θέμα “Γνωρίζοντας τον αυτισμό”, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012, με διαμονή στο Ξενοδοχείο “PRINCESS LANASSA”, στο Κωστήτσι, 25 λεπτά από τα Ιωάννινα.
Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από την επιστημονική ομάδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, αποτελούμενη από τις Λογοθεραπεύτριες Μαρία Ιγνατίου (M.S.c, MRCSLT) και Γλυκερία Λώλη (M.A.), την Εργοθεραπεύτρια Ηλέκτρα Αναγνώστου και

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κάνοντας τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Μ. Αλεξάνδρου Φλώρινας, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράστασή τους αλλά και την προσωπική τους παρουσία, συνέβαλαν στη εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων υποδομής .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου, στον Σαββίδη Λάζαρο και το φροντιστήριο Θεωρητικό, στον Τσέκαρη Ευάγγελο και το café Ολύμπιον, στον Ευαγγέλου Σωτήρη και την Eκπαιδευτική Φλώρινας, στον Ζήση Γιάννη και στον Δουγιάκη Μιχάλη. Τέλος να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Φλώρινας και σε μένα προσωπικά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και για τη συμμετοχή των παιδιών στη νέα χρονιά, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
Μητρούσης Αχιλλέας: 6987759505 και 2385023926
                                         e-mail: axmi86@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΙΝΤΕΚΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ-ΦΙΕΣΤΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Αυτοί, σατανικοί εραστές!
Αλλά και εμείς, χθεσινοί δεν είμαστε!
του
Παντελή Μιντεκίδη

Μία συμπαιγνία της παραπαίουσας άρχουσας τάξης και των δύο ρεβιζιονιστικών κομμάτων προστατών της -του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ- εξυφαίνεται μπροστά στα μάτια του ανυποψίαστου Έλληνα τηλεθεατή. Σκοπός τους είναι να κοροϊδέψουν και να αποκοιμίσουν και εντέλει να χειραγωγήσουν για πολλοστή φορά τον Έλληνα τηλεθεατή, ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αυτός να ψηφίσει «σωστά» …

Συνοπτικώς, υπενθυμίζουμε τα χαρακτηριστικά των βασικών συντελεστών της συμπαιγνίας.

Χρυσή Αυγή: Χουλιγκάνικο κόμμα με παλαιοφασιστική ιδεολογία, ακριβώς αυτήν που είχε η άρχουσα τάξη της Ελλάδος πριν την χιτλεροφασιστική κατοχή, την οποία εξακολουθούσε να

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 07-06-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από την επιτόπια αυτοψία της αναδόχου εταιρείας για την αποξήλωση, συσκευασία και τελική διάθεση στοιχείων αμιάντου στο στέγαστρο της δημοτικής αγοράς, ο Δήμος Φλώρινας σας ενημερώνει πως θα προβεί στο κλείσιμο της δημοτικής αγοράς από το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιουνίου μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου.