Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Π.Ε. Φλώρινας


Δελτίο τύπου

ΘΕΜΑ :
Υποψήφιοι βουλευτές  της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Π.Ε. Φλώρινας

Στην Περιφερειακή  Ενότητα Φλώρινας, το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, είναι το ακόλουθο:
Μέλφου Αικατερίνη
Αντωνιάδης Αντώνιος
Μητροπούλου Άννα
Κακουλίδη Αικατερίνη
          
                                                                                              
Νομαρχιακή Επιτροπή
                                                                                                 ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας

Δελτίο Τύπου_Παρουσίαση Εκπτωτικού Οδηγού Επιχειρήσεων


Φλώρινα, 30 Μαίου 2012
Το Δίκτυο Επιχειρήσεων που συνεργάζεται με τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ξεπερνά τις 100 και παρουσιάζεται!
Τριψήφιο αριθμό έχει πλέον το δίκτυο των επιχειρήσεων  που συνεργάζεται με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) παρέχοντας μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων στους κατόχους της εκπτωτικής Κάρτας Μέλους του Ομίλου. Ο ΟΕΝΕΦ σε μια προσπάθεια να τονώσει την τοπική αγορά αλλά και

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 28-05-2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 29-05-2012

Δελτίο Τύπου

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζέτας Ρίζου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και τριάντα έξι στην ημερήσια διάταξη.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της δασοξύλευσης και συγκεκριμένα τόνισε: «Ο Δήμαρχος δεν είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για τα πάντα. Όταν πέρσι ξεκινήσαμε να διαχειριζόμαστε τα δημόσια δάση, οι πρόεδροι της Κολχικής, της Άνω Υδρούσας,

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!


Η Συμμετοχή!
Στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη xώρα και στο κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που βιώνουμε όλοι μας, η επιλογή της έμπρακτης συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα και ακόμη περισσότερο η διεκδίκηση της εμπιστοσύνης των πολιτών φαντάζει και είναι πιο δύσκολη από ποτέ. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα πως οι νέοι άνθρωποι όχι μόνο δεν πρέπει να κάμπτονται από τις
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   
ΟΚΤΑΒΑ






Τετάρτη , 30 Μαΐου  2012
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην παιδική χορωδία του Ωδείου μας και στη δασκάλα τους κ. Ανδρέια Διδασκάλου για την άψογη εμφάνισή τους στην 7η Συνάντηση Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στο Βελβεντό. Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες και στην κ.Γιούλια Κόπτεβα,

Ένα γράμμα στη δασκάλα μου κ.Δόμνα Ευνουχίδου




          Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν πολλά για σας κ.Ευνουχίδου, πρώην πια Διευθύντρια του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Τα
blogs της Φλώρινας βομβαρδίζονταν καθημερινά από ανώνυμα σχόλια ανθρώπων, που κατεξοχήν θεωρώ δε σας γνώρισαν ποτέ.
Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη να πω επώνυμα και δημόσια δυο λόγια από καρδιάς και να καταθέσω την προσωπική μαρτυρία ενός μαθητή σας, για το ποια είστε πραγματικά. Είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω σε σχέση με αυτά, που εσείς μας χαρίσατε.
Όταν τον Οκτώβρη του 2007 αναλάβατε την Καλλιτεχνική  Διεύθυνση  του Ωδείου μας, όλοι νιώσαμε δέος, που μια διεθνούς φήμης πιανίστα με τέτοια λαμπρή καριέρα και όνομα, δέχθηκε να έρθει στην ακριτική μας Φλώρινα  και να την υπηρετήσει, κάτι που πολλά γνήσια παιδιά της  δεν κάνουν.
Αν και δεν ήταν στις υποχρεώσεις και στα καθήκοντά σας, αφιερώσατε σε πολλούς μαθητές του ωδείου, αρκετό από τον πολύτιμο προσωπικό σας χρόνο. Καθίσατε δίπλα μας, μας δώσατε τα φώτα σας, μεταλαμπαδεύσατε σε μας τις γνώσεις σας και κυρίως  την αγάπη σας για τη μουσική και το πιάνο.
 Μας κάνατε να καταλάβουμε πως αν ασχοληθούμε σοβαρά με αυτό που κάνουμε θα πετύχουμε. Μας μάθατε να αγαπάμε τη μουσική, να μη βαριόμαστε τη μελέτη, να θέτουμε υψηλούς στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε. Πιστέψατε σε μας. Ήσαστε δίπλα μας σε κάθε δύσκολο και σημαντικό μας βήμα. Με την άοκνη καθοδήγησή σας , που ενίσχυε και υποστήριζε το έργο των καθηγητών μας, μας ανοίξατε δρόμους και χαράξατε ορίζοντες που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ πως θα διαβούμε.
Έτσι άρχισαν να έρχονται, η μια πίσω από την άλλη,  οι επιτυχίες και οι διακρίσεις πολλών μαθητών του Ωδείου τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το συνολικό σας έργο πολύτιμο και η προσφορά σας ανεκτίμητη.
Γράψατε με ανεξίτηλο  μελάνι στην ψυχή μου κ.Ευνουχίδου. Πάντα θα υπάρχει στην καρδιά μου η θερμή σας ενθάρρυνση, τα καλά σας λόγια (πολύ σημαντικά από τα δικά σας χείλη), η ευγενική σας μορφή και το ειλικρινές σας χαμόγελο.
Απλά και από τα βάθη της ψυχής μου ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,  σε σας καλή μου δασκάλα.
Ελπίζω κι εύχομαι να κρατήσετε από εμάς μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις και να μας θυμάστε πάντα με αγάπη, όπως θα κάνουμε κι όλοι  εμείς που πράγματι σας γνωρίσαμε.
Σελεμίδης Αντώνης
φοιτητής του Τμήματος
Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης
του Παν/μίου Μακεδονίας
(τάξη ειδίκευσης πιάνου) &
του  Β΄Έτους Ανωτέρας
           πιάνου της  κ.Ευνουχίδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφείο Σχολικών Συμβούλων

Φλώρινα, 30 Μαΐου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Την Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, ώρα 18.00 ως 21.30 μμ., στο μεγάλο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Διευθυντή, κ. Παναγιώτη Νώτα, και τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κ. Κωνσταντία Βαϊρινού,

Βράβευση καθηγητών του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



 Στον Διαγωνισμό μουσικής δωματίου του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διεξήχθη στις 25 Μαΐου 2012 στη Θεσσαλονίκη, το 1ο βραβείο μοιράστηκε στο κουιντέτο εγχόρδων (συμμετοχή Χρήστου Κόζαλη, καθηγητή βιολοντσέλου του ωδείου) και στο ντούο κρουστά-ακκορντεόν  (συμμετοχή Δημήτρη Ζαχαράκη, καθηγητή κρουστών του ωδείου).
 


                                            

         Χρήστος Κόζαλης               Δημήτρης Ζαχαράκης             






ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ  (Έστω  και  μερικώς)
Εκφράζουμε  την  ικανοποίηση  μας  γιατί  επιτέλους  και  η ΠΕ  Φλώρινας  επιχορηγείται  από  τη  Μ.Ο.Δ.  με  το  ποσό  του  1,800,000  για  τεχνική  βοήθεια  (ήτοι  κονδύλια  για  μελέτες).  Δικαιώνεται  ο  αγώνας  που  δώσαμε  όλοι  μαζί.  Οι  τρείς  Δήμαρχοι  Αμυνταίου,  Φλώρινας και  Πρεσπών,  η  Περιφέρεια  Δυτικής  Μακεδονίας,  αλλά  και  όλοι  οι  φορείς  της  Φλώρινας. 

Drosopigirace Cross Country Mountainbike Race, 3 June 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Drosopigirace Cross Country Mountainbike Race
3 June 2012
   Με  τη Μάρω την αρκούδα και την παρέα της να διατηρεί τα 14,4km της κυκλικής διαδρομής του Cross Country σε άριστη κατάσταση και την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων, το Drosopigirace είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές του mountain bike σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων αλλά και παροχών.

   Το διαιτολογικό γραφείο Nutridiet, με υπεύθυνη τη διαιτολόγο/διατροφολόγο κα. Έλενα Ζούμπου, θα παρέχει δωρεάν ανάλυση σύστασης σώματος μέσω βιοηλεκτρικής

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΙΝΤΕΚΙΔΗ

Τα θέματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές. Φαίνεται πια
ότι τείνει να καθιερωθεί αυτό το πολύ δύσκολο επίπεδο θεμάτων. Φυσικά
είναι καλοδεχούμενο, αρκεί και στο δημόσιο σχολείο ο καθηγητής να έχει
την δυνατότητα να διδάξει αντίστοιχου επιπέδου, κάτι που δεν μπορεί να
συμβεί με τα σημερινά δεδομένα βιβλίων, οργάνωσης τάξης κα.
Φρόντισα να δώσω περισσότερες από μία λύσεις. Υπάρχουν και άλλες
λύσεις αλλά θεωρώ απίθανο να έχει καταπιαστεί κάποιος μαθητής με
αυτές, γι αυτό περιορίστηκα στις πλέον συνηθισμένες.
Ο χρόνος δεν επαρκούσε για να λυθούν και να γραφούν αξιοπρεπώς στο τετράδιο.
Πολλά λάθη δεν υπήρξαν από μέρους της επιτροπής εξετάσεων, όχι όμως
και καθόλου, αλλά δεν είναι του παρόντος η ανάλυσή τους.

http://www.scribd.com/pantel_minteki/d/95086503-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-2012#fullscreen