Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κ. ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κ. ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ


«Η πρόταση για τη νέα ΚΑΠ που παρουσιάσαμε, χθες,  στη Βουλή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, ούτε προέκυψε από παρθενογένεση. Η αναθεώρηση της ΚΑΠ συζητείται σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κουνοβούλιο και Συμβούλιο Υπουργών) εδώ και τρία χρόνια και οι βασικές αρχές  έχουν αποτυπωθεί στον Κανονισμό εδώ και πολλούς μήνες.

AMYNTAS AMYNTAIOY HANDBALL


Ντέρμπι Με Το Καλημέρα

Την πρωταθλήτρια Ελλάδος Νέα Ιωνία θα υποδεχτεί ο Αμύντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 8 ομάδες και συγκεκριμένα:
3 από την Κεντρική Μακεδονία (ΠΑΟΚ, Πανόραμα και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών)

Βελτιώνεται το οδικό εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 24-7-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βελτιώνεται το οδικό εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Τις συμβάσεις δύο έργων που αφορούν στην βελτίωση της ποιότητας του οδικού εθνικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Φλώρινας, υπέγραψε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

« Πρόγραμμα Ανταλλαγή από τον ΟΕΝΕΦ στην Σλοβενία»



Φλώρινα, 23  Ιουλίου 2014




Θέμα: « Πρόγραμμα Ανταλλαγή από τον ΟΕΝΕΦ στην Σλοβενία»

Θέλετε να επικοινωνήσετε, να δράσετε και να γνωρίσετε νέους ευρωπαίους συμπολίτες?

Τίτλος του Προγράμματος: Youth Exchange – BRANDYOURSELF

20.- 28.08.2014 – Črnomelj (Slovenia)


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εξασφαλίσαμε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων για την Σλοβενία από 20/08 έως 28/08/2014.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙOY ΧΑΝΤΜΠΟΛ


Με Την Ισραηλινή Χολόν Ο Αμύντας

Την Ισραηλινή Χολόν θα αντιμετωπίσει ο Αμύντας Αμυνταίου στον 3ο γύρο του Challenge Cup, μετά απο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.
Η κλήρωση μπορεί να θεωρηθεί βατή για την κορίτσια του Αμύντα, καθώς σε καμία περίπτωση η ομάδα από το Ισραήλ δεν αποτελεί αντίπαλο-φόβητρο, με τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο να είναι μοιρασμένες.

Παρέμβαση υπέρ της ΑΔΕΔΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισαν οι 13 Περιφερειάρχες


Δελτίο Τύπου
Παρέμβαση υπέρ της ΑΔΕΔΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισαν οι 13 Περιφερειάρχες
Σε σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Περιφερειών αποφασίστηκε να παραστεί η ΕΝΠΕ υπέρ της ΑΔΕΔΥ κατά την εκδίκαση της αίτησης ακυρώσεως στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Γιάννης Σγουρός δήλωσε:
Η αξιολόγηση των εργαζομένων αποτελεί ένα αυτονόητο και απαραίτητο εργαλείο για τις Περιφέρειες. Πρέπει όλοι να την επιζητούν και να μην την φοβούνται. Για να πάψει ο στιγματισμός και η απαξίωση των δημοσίων υπαλλήλων. Για να μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Δυστυχώς, ο τρόπος και ο χρόνος που επιλέγεται για την εφαρμογή της, βεβιασμένα και αντιεπιστημονικά, οδηγεί σε παράλογα αποτελέσματα.
Η αξιολόγηση του προσωπικού δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν κριθούν οριστικά και αμετάκλητα από το ΣτΕ οι επίμαχες αποφάσεις του παραβιάζουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων έμπρακτα, κάνοντας παρέμβαση υπέρ της ΑΔΕΔΥ στο ΣτΕ.


Γραφείο Τύπου

Φλώρινα: Μεγαλειώδη συγκέντρωση για την Μακεδονία μας.



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Ιούλιο, η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα στη Φλώρινα όπου εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες διαδήλωσαν την αντίθεση τους στα ύπουλα σχέδια των ντόπιων και ξένων παραγόντων που επιθυμούν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας.

T.O. Κοζάνης και Καστοριάς: Ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις και τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και του Πυρήνα Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και πολλών Βουλευτών του κινήματος μας, καθώς και για τις προκλητικές διώξεις του καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεκάδες υποστηρικτές μας παρακολούθησαν τις ομιλίες και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Τα σκουπίδια του Έλληνα».



Ένα πρόβλημα της σύγχρονης εποχής που δεν εξαφανίζεται εύκολα…τα  στερεά απορρίμματα της φωτογραφίας είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτής της διαπίστωσης.
Οδηγώντας αμέριμνος  επί της οδού Ολυμπιάδος  αντίκρισα πάνω στο δρόμο  μια στοίβα  με μπάζα, θερμοσίφωνες πάνελ σώματα καλοριφέρ λέβητες σωλήνες… σκουπίδια μεταλλικά, στερεά απορρίμματα εστία μόλυνσης, που είναι σε θέση να κρύψουν και να δώσουν «φωλιά»  σε ερπετά και τρωκτικά της περιοχής!