Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μ. Ιωσηφίδης: «Οι μετακινήσεις των μονάδων εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Κοζάνης»

Σήμερα είναι η τέταρτη ημέρα που η Δημοτική Αρχή, οι φορείς και ο κόσμος του Αμυνταίου βρίσκονται στην πύλη του στρατοπέδου Παπαπέτρου στο Αμύνταιο, διαμαρτυρόμενοι για τη μετακίνηση μονάδων και τη σχεδιαζόμενη κατάργηση του στρατοπέδου. 

Η κλήρωση της Γ’ Εθνικής (video)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Φλώρινα ο καταρτισμός και η κλήρωση των έξι ομίλων της Γ’ Εθνικής (Football League 2), καθώς και του κυπέλλου της κατηγορίας. Παρόντες στη διαδικασία στελέχη της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Φλώρινας, τοπικοί φορείς και παράγοντες των περισσότερων ομάδων. 

Προκάλεσε πάταγο η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις στο Βίτσι. Πλούσιο φωτορεπορτάζ. Όλη η αλήθεια για την κακήν-κακώς φυγάδευση της Αντωνίου.


Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές, μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες πατριώτες έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις στο Βίτσι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, όπου γιορτάστηκε η νίκη του Ελληνικού Στρατού εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών.



11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία: Τελετή υποδοχής Φλόγας στην Τ.Κ. Κέλλης (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΟΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΩΤΑΘΛ.ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΘΛΟΥ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΘΛΟΥ.
ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΜΕ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΡΓΥΡΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΔΗ-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕ ΒΕΛΛΙΟΥ
Με το δεξί μπήκε το Φθινόπωρο για τον Αθλητικό Ομιλο Φλώρινας, αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θερινού Διαθλου στο Μέτσοβο στις 1/9/13,κατέλαβε τις τρείς πρώτες θέσεις  στην κατηγορία Κορασίδων 1,με ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ, αντίστοιχα . Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ο ΕΟΣ Μετσόβου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία έναν άψογο οργανωτικά αγώνα, παρότι είχε αντικειμενικές δυσκολίες, γιατί ήταν ένας συνδυασμός τρεξίματος και σκοποβολής. Παρόν ήταν ο ΑΟΦ  με 13 αθλητές του, που αγωνίστηκαν με πάθος και διάθεση και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ευχαριστήθηκαν όλοι, καθώς  ήταν μια  ξεχωριστή εμπειρία, που θα την θυμούνται για καιρό.
Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει τους αθλητές του: ΣΤΑΚΙΝΟ ΠΑΣΧΑΛΗ-ΣΤΥΛΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ-ΤΙΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΜΠΟΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΑ-ΠΑΛΙΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ-Π’ΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΦΗ-Π’ΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ ,και τους εύχεται καλή σχολική χρονιά. Site:www.aoflor.blogspot.com

ΤΟ Δ.Σ