Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμύνταιο

Αύριο Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. 

Πήρε το βαθμό στο Σουφλί η Θύελλα Φιλώτα

Ακόμη μια εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για τον Έβρο Σουφλίου καθώς με θετικό αποτέλεσμα έφυγε και η Θύελλα Φιλώτα που απέσπασε ισοπαλία 1-1. 

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τοπικές κοινότητες του δήμου Αμυνταίου

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, αύριο Τρίτη 21.10.2014 και για τα διαστήματα από 08:00 έως 08:30 και 13:00 έως 13:30 θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις τοπικές κοινότητες: 

Ξινού Νερού
Ροδώνα

καθώς και στα αρδευτικά των Τοπικών Κοινοτήτων
Ξινού Νερού
Ροδώνα
Σωτήρα
Λεβαίας

Δελτίο Τύπου - Εκλογική Διακήρυξη Γεωτεχνικής Ενότητας Δυτικής Μακεδονίας


ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για την ίδια την υπόσταση του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, καλούμαστε στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2014 να αναδείξουμε τους συναδέλφους που θα εκπροσωπήσουν με σοβαρότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα όλους τους Γεωτεχνικούς στο Συλλογικό μας όργανο.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 16 - Ευαγγελία Τεντολούρη - ''MANGO''- Εικαστικές Συνομιλίες στο Goose Cafe.

                                                                            MANGO



        «Τα Μάνγκο είναι εξωτικά φρούτα που κατάγονται από τροπικές περιοχές της Ασίας (όπως η Ινδία, η Κίνα, το Πακιστάν και η Ταϊλάνδη) και αποτελούν τα φρούτα που καταναλώνονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότερες από 1000 ποικιλίες μάνγκο και το δέντρο που καρποφορεί τα μάνγκο αποτελεί σύμβολο της αγάπης, καθώς τα φύλλα χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε ασιατικούς γάμους προκειμένου να ενισχύσουν τηγονιμότητα του ζευγαριού.»

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΝΥΤΑΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ


ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ AMYNTAIOY ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Προσπάθησε ο Αίαντας Αμυνταίου, αλλά δεν τα κατάφερε στο Βελβεντό απέναντι στον τοπικό Α.Σ., γνωρίζοντας την ήττα με το πλασματικό 76-51 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας).

Γιατί πρέπει να φταίει πάντα η τροχαία;




-Οι αστυφύλακες βεβαιώνουν παραβάσεις σε  υπερπολυτελή και όχι αυτοκίνητα χωρίς εξαιρέσεις… Εύγε!!!-
Κάθε πεζόδρομος έχει ένα και μοναδικό στόχο, την ελεύθερη και ακίνδυνη διάβαση των πεζών… εάν γίνει κατανοητό από τους οδηγούς θα πάψουν να μπαίνουν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο εκεί όπου περπατούν μικρά παιδιά και κυρίες με παιδικά καρότσια, εκεί όπου ο κάθε διαβάτης περπατά αμέριμνα διότι γνωρίζει ή τουλάχιστον πιστεύει ότι δεν κυκλοφορούν ι.χ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΘΛΟΥ -ΑΟΦ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛ.ΟΜΟΣΠ.ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ
Στα μυστικά του ΔΙΑΘΛΟΥ μυήθηκαν  17 αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας το πρωί της Κυριακής στις 18/10/2014.Το σεμινάριο οργανώθηκε από την ΕΟΧ  και πραγματοποιήθηκε στο

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 1η ΑΓ. Α ΕΚΑΣΔΥΜ


ΜΠΑΣΚΕΤ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εκκίνηση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας) το Σαββατοκύριακο (18-19/10), με τον Αίαντα σήμερα Σάββατο 18/10 στις 19:00 να αντιμετωπίζει στο Βελβεντό την ομώνυμη ομάδα.

«Από τον κόσμο της παραγωγής προσδοκά η ελληνική κοινωνία να αρχίσει η ανάκαμψη»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: «Από τον κόσμο της παραγωγής προσδοκά η ελληνική κοινωνία να αρχίσει η ανάκαμψη».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 «Βασικός μας στόχος θα πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε έναν πραγματικά παραγωγικό αγροτικό τομέα για να δικαιώσουμε πρώτα από όλα τις προσδοκίες που έχει απ΄ αυτόν η ελληνική κοινωνία και, ταυτόχρονα, να ανταμείψουμε και τον ίδιο τον παραγωγό δίνοντας του τη δυνατότητα να αποκομίζει το εισόδημα που αξίζει στον κόπο του. Δηλαδή, να βάλουμε την αγροτιά μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια για την εθνική παραγωγική ανασυγκρότηση, για να αποτελέσει το μεγάλο και φωτεινό παράδειγμα για όλους».

7ος Ο ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ


7ος  Ο  ΑΟΦ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας κοινοποιούμε απόσπασμα του εγγράφου αξιολόγησης σωματείων, που παραλάβαμε από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ, για το έτος  2013-14. Αφορά συλλόγους της Ελληνικής Επικράτειας που ανήκουν στην δύναμή της και καλλιεργούν και διαδίδουν την Χιονοδρομία σε όλες της τις μορφές.

Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το  Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  Παράρτημα Αμυνταίου, σας προσκαλεί στη συναυλία της τάξης Μονωδίας της
κ. Ξένιας Τσαβκοπούλου
που θα γίνει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ.

 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές Ειρήνη Στάιου, Θεοδοσία Δημητριακίδου, Δημήτρης Μήτρου και Ισαάκ Γολικίδης.

Στο πιάνο συνοδεύει η κ. Μαρία Αρουσάνοβα


Η είσοδος  είναι ελεύθερη

ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Μεγάλη η ανταπόκριση των μαθητών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού

Πολλοί μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού». 

Ο Μακεδονικός Αγώνας (video)


Η ομιλία του φιλόλογου Γιώργου Τζήμα κατά τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα

Ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα (video)

Με ευθύνη της Π.Ε. Φλώρινας εορτάστηκε χθες και στην πόλη της Φλώρινας η ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 57ο Τζαμπορί των Αιθέρων στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Φλώρινας

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Φλώρινας, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, στο 57ο JOTA, το Τζάμπορι των Αιθέρων και στο 18ο JOTI, το Τζάμπορι του Διαδικτύου.