Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα ξεκινά η Πληρωμή επιδόματος στήριξης τέκνων

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση που μας δόθηκε από το Γραφείο Γενικής Γραμματέως Πρόνοιας, η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει  στο διάστημα μεταξύ 4/10/2013 – 7/10/2013.

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης


Τις 400.000 θα φτάσουν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης φέτος. Θα λάβουν προκαταβολικά το ποσό που τους αντιστοιχεί, αλλά σε δύο δόσεις που το πιθανότερο είναι να καταβληθούν στη διάρκεια του 2014.
Το υπουργείο Οικονομικών θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα για να προσδιορίσει με ακρίβεια τα κριτήρια βάσει των οποίων θα επωφεληθούν περισσότερες οικογένειες από την κρατική ενίσχυση.

Καινοτόμες Πρακτικές Βιοτουρισμού στις Πρέσπες - Νέες Διαστάσεις Ανάπτυξης


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Καινοτόμες Πρακτικές Βιοτουρισμού στις Πρέσπες - Νέες Διαστάσεις Ανάπτυξης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο 

Ευχαριστήριο του «Α.Σ. Παγκράτιον» Φλώρινας


Το Δ.Σ του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας και η ομάδα του συλλόγου, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή σας στην ολοκλήρωση του αθλητικού μας έργου για την σεζόν 2012 – 2013 θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την πολύτιμη βοήθειά σας στη δύσκολη πορεία μας. 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα ετήσια σεμινάρια Φωτογραφίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις. 

«Τα στολίδια της φύσης»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης - Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες» σε συνεργασία με τον σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας και την

ΓΕΦ: Ήμασταν και εμείς εκεί!


Την Τετάρτη 2/10/2013 η πόλη μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 που θα πραγματοποιηθούν στο Sochi της Ρωσίας. Η ομάδα της Γ.Ε.Φ με όλους τους αθλητές και προπονητές της παραβρέθηκε στην εκδήλωση. 
Οι αθλητές μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συνοδέψουν διακεκριμένους αθλητές παγκοσμίου αλλά και του εγχώριου επιπέδου ξιφασκίας χιονοδρομίας στίβου στην πορεία διέλευσης της φλόγας στην πόλη μας! Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ήταν και η πρωταθλήτρια της Γ.Ε.Φ Σταυρούλα Δήμκου η οποία άνοιξε την πορεία χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης στους συναθλητές της.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Μεγάλη τιμή για την Φλώρινα ήταν η σημερινή επίσκεψη της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας στο ξεκίνημα του ταξιδιού της προς το Soschi της Ρωσίας, αφού πρώτα καλύψει 65.000 χιλιόμετρα και «μεταφερθεί» από 20.000 λαμπαδηδρόμους. 

Παρέμβαση Δακή για το πρόβλημα των κτηνοτρόφων με τις βοσκήσιμες εκτάσεις


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής μπροστά στο οξύ πρόβλημα που δημιουργήθηκε στους κτηνοτρόφους της Δυτικής Μακεδονίας από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τον χαρακτηρισμό μεγάλου μέρους βοσκοτόπων ως δασικές εκτάσεις, απέστειλε σχετικό έγγραφο στους

Τετράωρη συμβολική κατάληψη του νοσοκομείου Φλώρινας


Σε συνέχεια των αποφάσεων της σύσκεψης της Τετάρτης, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας (Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών Φλώρινας, Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, Γραμματεία Φλώρινας του Π.Α.ΜΕ.) προχωρά σε δυναμικές κινητοποιήσεις. 

Μακεδονικό: το μήλον της έριδος Βουλγαρίας - Σκοπίων


Σε μια περίοδο εξαιρετικής ρευστότητος στον γεωπολιτικό χώρο των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής το Φθινόπωρο του 2013, ισχυρά διεθνή κέντρα επανατοποθετούν σε νέες, δικές τους, βάσεις το σύγχρονο Μακεδονικό Ζήτημα.

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για το θέμα των λιγνιτών

Εντός τριμήνου αναμένεται η οριστική απόφαση.
Ο αγώνας δόθηκε. Ως οφείλαμε, με όσα μέσα διαθέταμε και με όλη τη θετική μας πρόθεση.

ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης»: Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί τηΔευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα18.30 μμ στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, με όσα μέλη είναι παρόντα.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τηΔευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα:

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στο Αμύνταιο Φλώρινας για οφειλές προς το Δημόσιο




Εκκρεμούσαν σε βάρος τους χρέη προς το δημόσιο                           συνολικά πάνω από τριάμισι εκατομμύρια ευρώ.

Την Τετάρτη (02-10-2013) τις πρωινές ώρες στο Αμύνταιο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας συνέλαβαν τέσσερις  ημεδαπούς 42, 57, 82 και 84 χρονών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σήμερα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας

Διακοπή στη ηλεκτροδότηση σε τοπικές κοινότητες του δήμου Φλώρινας. Η διακοπή λόγω τεχνικών εργασιών τηνΠαρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013από τις 08:00 έως 14:30 στην Τ.Κ.  Αγίου Βαρθολομαίου και 08:00 έως 08:30στις εξής τοπικές κοινότητες:
Ατραπού
Άνω Υδρούσας
Δροσοπηγής
κάτω Υδρούσας
Κολχικής
Λεπτοκαριάς
Περάσματος
Πολυποτάμου
Σκοπιάς
Τριανταφυλλιάς
Τροπαιούχου
Φλαμπούρου
και στην περιοχή των σφαγείων στην Δ.Κ. Φλώρινας.

Ο Πήτερ Παν στη Φλώρινα

Η Νέα παραγωγή του Θεάτρου του Βορρά
Το «Θέατρο του Βορρά», μετά το μαγικό υπερατλαντικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Παν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου Β' Περιόδου 2013

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου.

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου Β' Περιόδου 2013

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου.

Εκλογές στο Σύλλογο Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας

Το απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς» απευθύνει πρόσκληση προς όλα  τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, με κύριο θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας.
Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Συμπαράσταση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Φλώρινας στους εργαζόμενους του αρχαιολογικού χώρου Αμυνταίου

Η  κατάσταση που επικρατεί στην ανασκαφή του αρχαιολογικού χώρου στο ορυχείο του Αμυνταίου  είναι τραγική. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και με μισθούς πείνας.

Σύλληψη ημεδαπού στο Ροδώνα Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή


Την Τετάρτη (02-10-2013) τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΦλώρινας, συνέλαβαν στο Ροδώνα Φλώρινας, 50χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013 στην πόλη της Φλώρινας το ετήσιο Γενικό ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης





Φλώρινα, 04-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013 στην πόλη της Φλώρινας το ετήσιο Γενικό ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με θέμα «Εκκλησία και αιρέσεις», παρουσία και του Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του είπε:
«Ζούμε τα δυσκολότερα μεταπολεμικά χρόνια στον τόπο μας.

ΕΣΠΕΡΙΝΑΙ ΟΜΙΛΙΑΙ ΚΑΘ' ΕΚΑΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΕΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΝ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
                                                                                                                                             Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 2ᾳ Ὀκτωβρίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι μὲ τὴν ἔναρξη τῆς νέας ἱεραποστολικῆς περιόδου θὰ πραγματοποιοῦνται ἑσπερινὲς ὁμιλίες ἀπὸ κληρικοὺς τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως κάθε Κυριακὴ ἀπόγευμα, μετὰ τὴν Ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ, στὶς τρεῖς μεγάλες πόλεις τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, Φλώρινα, Ἀμύνταιο καὶ Πτολεμαΐδα.
Ἡ ἔναρξη τοῦ κύκλου τῶν ὁμιλιῶν θὰ γίνει τὴν προσεχῆ Κυριακὴ 6 Ὀκτωβρίου 2013, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:
·         Φλώρινα-Ἱερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος:
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Ἰουστῖνος Μπαρδάκας
·         Ἀμύνταιο-Ἱερὸς Ναὸς Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Σεβαστιανὸς Τοπάλης
·         Πτολεμαΐδα-Ἱερὸς Ναὸς Ἁγίας Σκέπης
Ὁμιλητής: Ἀρχιμ. Νικηφόρος Μανάδης
             
           

            Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

ΙΤΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ 0-3

Η Θύελλα Φιλώτα πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μακριά από την έδρα της και βρήκε σθεναρή αντίσταση στην Ιτιά, παίρνοντας στο τέλος την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. 
Ο αγώνας δεν είχε πολλές καλές ευκαιρίες, με την ομάδα της.....

..
Περισσότερα διαβάστεΕΔΩ

Ραχήλ Μακρή: Η καταστροφική πολιτική της Συγκυβέρνησης εξυπηρετεί αποκλειστικά τους Εθνικούς εργολάβους



03 Οκτωβρίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή της Τομεάρχου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κας Ραχήλ Μακρή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ Α.Ε.) »
Ραχήλ Μακρή: «Η καταστροφική πολιτική της Συγκυβέρνησης εξυπηρετεί αποκλειστικά τους Εθνικούς εργολάβους»   
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταμείου

Στην πόλη της Φλώρινας βρέθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα


Φλώρινα, 03-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στην πόλη της Φλώρινας βρέθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013. Η Φλώρινα επιλέχθηκε να είναι ένας από τους σταθμούς της Λαμπαδηδρομίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη τιμή για την περιοχή μας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την έντονη βροχόπτωση η οποία ξεκίνησε με το άναμμα τη φλόγας στο βωμό.

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο 12ο Ιερατικό Συνέδριο




Φλώρινα, 3 Οκτωβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο 12ο Ιερατικό Συνέδριο της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Τις εργασίες του 12ου Ιερατικού Συνεδρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας με τον γενικό τίτλο «Εκκλησία και αιρέσεις» παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκπαιδευτική Ημερίδα (Διαθεματικό Σεμινάριο) στα Ιωάννινα


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει στα Ιωάννινα, στο Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Du Lac, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 (ώρες 10:00-14:00), Εκπαιδευτική Ημερίδα (Διαθεματικό Σεμινάριο) με προσκεκλημένους ειδικούς επιστήμονες που θα αναφερθούν  στις Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία), τη Διαχείριση Συμπεριφοράς, τον Αυτισμό (Asperger) και τη σχέση Εκπαιδευτικών - Μαθητών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Ο.Λ.Μ.Ε.                                                         
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 – 33 11 338                       
www.olme.gr                                                       
e-mail: olme@otenet.gr                                        Αθήνα, 2/10/2013


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ακόμα μια άρνηση του Υπ. Παιδείας για συνάντηση με την ΟΛΜΕ


            Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο γιατί, για μια ακόμη φορά, αρνήθηκε σήμερα, 2/10/13, να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχαμε οργανώσει έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο.Λ.Μ.Ε.                                                 
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 – 33 11 338                       
www.olme.gr                                                       
e-mail: olme@otenet.gr                                        Αθήνα, 2/10/2013


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο Υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά! Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την απόφασή του για την αύξηση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα στους 30, καταργεί με νέα απόφαση (139608/Γ2/1-10-13) την πρόβλεψη για δεύτερο καθηγητή στο μάθημα της Πληροφορικής στο Γενικό Λύκειο, όταν ο αριθμός των μαθητών ξεπερνά τους 22.
Στόχος είναι να βγουν ακόμα περισσότεροι υπεράριθμοι καθηγητές, υποψήφιοι για διαθεσιμότητα, με τραγικό αποτέλεσμα την υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Απαιτούμε:

·         Την ανάκληση αυτής της απόφασης
·         10 μαθητές ανά καθηγητή σε όλα τα εργαστήρια όλων των τύπων σχολείων
·         Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΣΕΠ 2008 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΑΣΕΠ 2008

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

  Κύριοι Βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά , ως σύλλογος των διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ 2008, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι φέτος για τέταρτη  χρονιά (!) αδιόριστοι, αναρωτιόμαστε αν συνεχίζουμε  να υπάρχουμε στον περίφημο σχεδιασμό της κυβέρνησής σας για τον διορισμό που αξιοκρατικά δικαιούμαστε ως εκπαιδευτικοί  - διοριστέοι, με ΦΕΚ διορισμού στα χέρια μας μέσω του «σκληρού Α.Σ.Ε.Π.» από το 2009 (!);

Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σχολιάζει την επικαιρότητα


Ι. Η ιστορία είναι παλιά.
Τη δεκαετία του 1920 οι φασιστικές και ναζιστικές οργανώσεις στην Ιταλία και τη Γερμανία συγκροτούσαν τις δικές τους παραστρατιωτικές οργανώσεις με στόχο το χτύπημα του εργατικού και επαναστατικού κινήματος, τα Τάγματα Εφόδου (SA) στη Γερμανία και τους

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής  Κοινωνικής Συνοχής  της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας σας καλεί σε συνεδρίαση τηΔευτέρα  7/10/2013  και ώρα 18 :00στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π., με θέματα:

1)   Έγκριση πρακτικού  1ηςσυνεδρίασης
2)   Συμμετοχή στη 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2013 στη Θεσσαλονίκη
Εισηγητής : Ταλίδης Φιλώτας,  Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας

Ανακοίνωση της ΚΝΕ προς τους μαθητές για αγώνα ενάντια στη Χρυσή Αυγή




Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες. Ξεβρωμίζουμε τα σχολεία μας από τη Χρυσή Αυγή! Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά το φασισμό.