Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτοί είναι που θέλουν να πάρουν τις τύχες σας στα χέρια τους. (( Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.))



Αυτή είναι η ομάδα, η οποία με δολοπλοκίες και με ψέματα, προσπαθεί να καθυστερήσει την εκλογή νέου προέδρου στο Δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας μετά την διαγραφή του Ρασάικο, και έτσι με αυτόν τον τρόπο θέλει να σαμποτάρει το έργο της τηλεθέρμανσης, γιατί οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αν δεν εγκριθούν από την περιφέρεια θα ακυρωθούν.
Και γιατί το κάνε αυτό;
επειδή βλέπει ότι το έργο της τηλεθέρμανσης προχωράει και πολύ πιθανόν ο κόσμος να ψηφίσει τον Γιάννη Βοσκόπουλο ξανά για Δήμαρχο Φλώρινας γιατί δείχνει συνέπεια σε όσα υπόσχεται, πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον βλάψουν. Χωρίς να σκέφτονται ότι στην πραγματικότητα θα βλάψουν όλους τους Φλωρινιώτες.
Επιτέλους βρέθηκε ένας Δήμαρχος με τεχνικές γνώσεις και προχωράει όλα τα έργα τις Φλώρινας, ορισμένοι καρεκλοκένταυροι, τεμπέληδες, άχρηστοι   και ανεύθυνοι προσπαθούν για ίδιο όφελος να βλάψουν όλους τους Δημότες τις Φλώρινας.
Αρχηγός  ο κ. Ασπρίδης.  (υποχθόνιος άνθρωπος);εσείς θα μας πείτε.
Δεν είναι αυτός που ήταν Δήμαρχος Περάσματος επί χρόνια; πέστε μας τι έργο έκανε στο πέρασμα με τόσα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια του όλα τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος. Θυμάται κανείς να μας πει τίποτα άλλο πέρα από το Δημαρχείο στο Πέρασμα και τον Καταρράκτη στον Πολυπόταμο;
Ξέχασα έκανε κρουαζιέρα σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου του με τις οικογένειες με μαύρα  χρήματα. Απασχολούσε επίσης εργατικό προσωπικό στον Δήμο με μαύρα  χρήματα. Πλήρωνε έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, και τα χρήματα που πήγεναν, στην τσέπη;
Μήπως θυμάται να μας πει κανείς και όταν ήταν σύμβουλος και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου αν έκανε τίποτα;
Μα βέβαια έσκαβε τον λάκκο του Πετκάνη.
Φρόντισε να γίνει ο κάθετος άξονας που μας έλεγε με τον Λιάννη και εννοούσαν τον καρόδρομο που περνάμε σήμερα.
Αυτό που κυρίως έκανε ήταν η κατασκευή φωτοβολταικών σε διάφορα μέρη της Φλώρινας με την Εταιρία Ασπρίδης Λιάσης Κτρατζής ………για την τσέπη τους.
Ο εισαγγελέας στη Φλώρινα υπάρχει; τι λέει για αυτά;
Περισσότερα για τον κ. Ασπρίδη την επόμενη φορά.
Δίπλα του τα στρουμφάκια του. Σήκω σήκω κάτσε κάτσε.
Ο μεγάλος καρδιοχειρουργός που έχουν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν. Αλήθεια άρχισε να δουλεύει σαν γιατρός ή τον ταΐζουν ακόμα άλλοι-ες. Έχει πλάκα να αυτοσυντηρείται από το blog του το Φλωριναία; ή μήπως βγάζει από τις εκδηλώσεις που στήνει για τους φοιτητές και τα αρπάζει από χορηγούς και αφορολόγητα; Το ΣΔΟΕ τα ελέγχει αυτά;
Το πουλάκι μας; ο οποίος αρέσκεται να τον φωνάζουν και ΧΙΤΛΕΡ, δείτε κορμοστασιά. Και μυαλό, έχει κάνει τόσα πολλά στην ζωή του…………………………………
Τέλος για σήμερα με τον κ. ηθικής τάξης. Αρκετά έχουν ειπωθεί, μέχρι σήμερα    φτάνει. Θα πούμε περισσότερα άλλη φορά, γιατί ακούσαμε αλλά δεν ξέρομαι αν αληθεύει, ότι έκλεβε και νερό από το ρολόι του Αλβανού που μένει στην οικοδομή που έχει το μαγαζί του. Όπως επίσης και για κάτι πλαστ……….
Κύριοι αφού σας αρέσουν αυτοί και συμφωνούν με τις αρχές σας είναι στην διάθεσή σας να τους στηρίξετε.
Ένας ανώνυμος που έχει βαρεθεί να βλέπει σκουλήκια και κηφήνες να ορίζουν την τύχη του.
Συστρατευθείτε να στηρίξουμε κάποιον αξιόλογο για το καλό του Δήμου μας.

Φτάνει με τους σωτήρες.

Δες που κρατάνε οι μαζορέτες τα κινητά τους...

Μια μαζορέτα δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί το κινητό της την ώρα του σόου κι έτσι βρήκε μια μάλλον περίεργη λύση, που για κακή της τύχη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός…

Τουρνουά μπάσκετ του «Αριστοτέλη» με τη συμμετοχή και του Άρη

Διήμερο τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει σήμερα και αύριο στο ΔΑΚ Φλώρινας ο «Αριστοτέλης» με τη συμμετοχή, πέραν του ιδίου, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Αίαντα Ευόσμου και του Φιλίππου Βέροιας. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής…
Σάββατο 07/09
18.00 Αίας Ευόσμου - Άρης
20.00 Αριστοτέλης Φλώρινας - Φίλιππος Βέροιας
Κυριακή 08/09
18.00 Άρης - Φίλιππος Βέροιας
20.00 Αίας Ευόσμου - Αριστοτέλης Φλώρινας

Σύλληψη δύο ατόμων στη Φλώρινα για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο (2) ημεδαπούς, έναν 18χρονο για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έναν 17χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ξεκίνησε το 5ο Φεστιβάλ Μουσικής (video)


Με ροκ βραδιά ξεκίνησε χθες, στο νέο πάρκο, το 5ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός». 



ΕΝΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
(Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 - Ώρα 20:30)

Επιστολή του προέδρου του Συμβουλίου του ΤΕΙ για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΑΕΙ


Κύριε Υπουργέ,

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι ο αριθμός των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ (μόνιμοι και ΙΔΑΧ) της χώρας δεν είναι υπερβολικά υψηλός. Η ενδεχόμενη δε μείωσή του κατά 1.500 περίπου άτομα μέσω της διαθεσιμότητας, θα ενισχύσει τα αρνητικά αποτελέσματα: (α) του ραγδαία αυξανόμενου

Ερωτήματα του «Λυγκηστίς» για την αποκατάσταση του ΑΗΣ Μελίτης

Μετά το θλιβερό γεγονός της πυρκαγιάς στον ΑΗΣ Μελίτης, οι εργασίες αποκατάστασης τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.
Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η διοίκηση είναι πιεστικό. Αυτό όμως από μόνο του, ενδεχομένως, να αφήνει και πολλά κενά ορθής αποκατάστασης.

Νέο Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας


Μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του προέδρου Χρήστου Γεωργόπουλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 4-9-2013 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότηση σε σώμα. 
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία προχώρησε σε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε ομόφωνα τους κατωτέρω:

Κωνσταντινίδης Σταύρος: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Κορωναίος Γεώργιος: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λιατόπουλος Σπυρίδων: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννου Βασίλειος: ΤΑΜΙΑΣ
Σέκρης Αιμιλιανός: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Νάνης Λυκούργος: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Μαλλιάρου Μάρθα: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Τεράστιο κεφάλαιο ανάπτυξης για τη Φλώρινα ο αγροτουρισμός»

Βρέθηκε στη Φλώρινα ως ομιλήτρια στην ημερίδα για τις «δυνατότητες ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στις αγορές των χωρών Κίνας – Ρωσίας – και Γερμανίας» και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού τόνισε πως τα προϊόντα της περιοχής διακρίνονται για την ποιότητα, τις υψηλές προδιαγραφές και το επίπεδό τους, αλλά και οι τουριστικές επιχειρήσεις διακρίνονται για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. 

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου vs Μικτή Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης


«Αμύνταια 2013» Παραδοσιακή βραδιά και Γιορτή Τρύγου

Στο πλαίσιο Αμύνταια 2013 ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης του Αμυνταίου, διοργανώνουν σήμερα

ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ



6 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.

Ραχήλ Μακρή: Ο κ. Σαμαράς γεμίζει τα ράφια με "ληγμένα" προϊόντα, θέλοντας να κρύψει την εξαθλίωση, την ανέχεια και την ανεργία στις οποίες έχει καταδικάσει τον Ελληνικό Λαό.

ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ: Παρόντες στο αιώνιο πεδίο - Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 7μμ.


Η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει και φέτος τους ηρωικούς υπερασπιστές των Θερμοπυλών με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας τους.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εθνικιστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα τελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους Ήρωες και θα ανανεώσουμε τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των εθνικών αγώνων. Η μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από όλη τη χώρα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Τ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας στα παρακάτω