Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΚΝΕ Φλώρινας: «Αγώνας ενάντια στον οικονομικό στραγγαλισμό των ΑΕΙ»

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους φοιτητές να μην υποκύψουν στον εκβιασμό με την εφαρμογή του νόμου - πλαισίου και τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, που θα επανέλθει από το Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η πενιχρή

Έκθεση ζωγραφικής του Π. Ταμουτσέλη στην Πρέσπα


Οι γρίφοι του μηχανογραφικού

Η άμμος λιγοστεύει στην κλεψύδρα των πανελλαδικών εξετάσεων έως ότου ανακοινωθούν οι βαθμοί των φετινών 110.000 υποψηφίων, που θα διεκδικήσουν τις 76.094 θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Παράγοντες του υπουργείου Παιδείας αναφέρουν ότι οι βαθμολογίες θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα. Οι υποψήφιοι ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχέδιά τους για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου. Η συμπλήρωσή του είναι εύκολη για όσους έχουν σαφείς στόχους, όμως αποδεικνύεται γρίφος για εκείνους που

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Μετά τις εκλογές που έγιναν στις 28 Μαΐου 2012, το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στη συνεδρίασή του στις 31 – 5 - 2012 συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:
Πρόεδρος: Αντωνιάδης Γεώργιος, 
Αντιπρόεδρος: Μπίζης Γεώργιος, 
Γραμματέας: Πολατίδου Θεοδώρα, 
Ταμίας: Σαββόπουλος Αποστόλης, 
Μέλη: Αντωνιάδης Χαράλαμπος, Γυμνόπουλος Λάζαρος, Παπαγιαννάκης Μιχάλης , Πέρκα Αθηνά, Παπαϊωάννου Κώστας, Σουλιώτης Αθανάσιος, Τένοβα Ιορντάνκα.
Στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Δ.Σ όρισε τις αντίστοιχες αρμοδιότητες:  
Ειδική Γραμματέας: Πορίτσα Μαρία.